Κατηγορίες:
Καρέκλες, Εξοπλισμός Ξενοδοχείων
Περιγραφή Επιχείρησης
H Amass ασχολείται με την παραγωγή και το εμπόριο επίπλων τόσο για τον εξοπλισμό χώρων μαζικής εστίασης και αναψυχής, όπως εστιατόρια, cafe, bar, μεγάλες αίθουσες εκδηλώσεων, ξενοδοχεία, όσο και για το σπίτι με έπιπλα και κουζίνες.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η Amass αντιπροσωπεύει μερικούς από τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους σε Καναπέδες, Σαλόνια, Ξαπλώστρες, Πολυθρόνες. Επίσης, κατασκευάζει στην Ελλάδα και παρέχει μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα καθισμάτων, γραφείων και επίπλων κουζίνας Το κατασκευαστικό τμήμα της Εταιρείας έχει τη δυνατότητα παραγωγής επίπλων με ειδικές προδιαγραφές για ξενοδοχεία και μεγάλες αίθουσες, όπως Πολυθρόνες, Καναπέδες κατασκευασμένους εξολοκλήρου με βραδύκαυστα ή με οικολογικά υλικά, προδιαγραφές οι οποίες συνοδεύονται με τα ειδικά πιστοποιητικά για χώρους με αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας.
Η Amass εκτός από τις έτοιμες λύσεις και προϊόντα, μπορεί και παρέχει ολοκληρωμένες tailor - made λύσεις, για την κάλυψη κάθε κατασκευαστικής και τεχνικής ανάγκης διαμόρφωσης οποιουδήποτε επαγγελματικού χώρου, εστίασης, γραφείων και οικιών.
Το σχεδιαστικό τμήμα της Amass αναλαμβάνει την επίβλεψη κάθε έργου και μπορεί να διαμορφώσει το χώρο σας με βάση τις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες. Δημιουργούμε προτάσεις και ιδέες που υλοποιούνται με τη χρήση όλων των υλικών, όπως ξύλο, κρύσταλλο, corian και διάφορα άλλα σύγχρονα υλικά, δημιουργώντας ατμοσφαιρικούς χώρους μοναδικής αισθητικής/λειτουργικότητας.


Στοιχεία Αναζήτησης: Καρεκλες Καφετεριας, Καρεκλες Εστιατοριου, Καναπεδες, Τραπεζια Εσωτερικου Χωρου, Τραπεζια Εξωτερικου Χωρου, Ξυλινες Καρεκλες, Τραπεζακια, Σκαμπο, Μοντερνες Καρεκλες
Περιοχές που Εξυπηρετεί