Κατηγορίες:
Θερμοσίφωνες & Ηλιακές Συσκευές
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ΗΛΙΟΘΕΡΜ ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων για 40 συναπτά έτη. Ιδρύθηκε από τον Ευάγγελο Κατσιπάνο το 1974 και συνεχίζει έως και σήμερα να είναι μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση.
Η εταιρεία ξεκίνησε ως μια μικρή βιοτεχνία στην πόλη του Αγρινίου με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τον απόλυτο σεβασμό στον πελάτη, κυρίως μέσω της υψηλότατης ποιότητας των τελικών προϊόντων και λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες κάθε εποχής. Η πορεία της ΗΛΙΟΘΕΡΜ στα χρόνια ήταν σταθερά ανοδική με αποτέλεσμα η μικρή βιοτεχνία να μην μπορεί πια να καλύψει τις ανάγκες που είχαν δημιουργηθεί στην αγορά και να μεταφερθεί το 1993 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 1,7 στρεμμάτων στο 3ο χμ Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου. Στόχος ήταν η νέα μονάδα να έχει μεγαλύτερη παραγωγική ικανότητα αλλά και προηγμένες τεχνολογίες για να καλύψει τον εντεινόμενο πλέον ανταγωνισμό. Το κριτήριο πάντα παρέμενε η τελική ποιότητα των προϊόντων με οποιοδήποτε κόστος και η μετέπειτα πορεία της επιχείρησης, απέδειξε πως η επιλογή ήταν σωστή.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Πέραν του ηλιακού θερμοσίφωνα για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, η εταιρεία παράγει και ηλιακά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας για την υποβοήθηση της θέρμανσης.
Όλα τα προϊόντα της εταιρείας, πριν τη διάθεσή τους στην αγορά, υπόκεινται σε αυστηρό εργαστηριακό έλεγχο και εκτίθενται σε φυσικές κλιματολογικές συνθήκες ώστε να εξασφαλιστεί και με αυτόν τον τρόπο η υψηλή απόδοσή τους.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μποϊλερ, Ηλιακος Θερμοσιφωνας, Επισκευες Ηλιακων, Boiler, Service Ηλιακων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο τον νομό Αιτωλοαρκανανίας
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 07:00 έως 22:00