Κατηγορίες:
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Κέντρο Ανταλλακτικών Ε.Π.Ε. Πολίτης - Οικονομόπουλος δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών και ειδών φανοποιίας αυτοκινήτου από το 1980.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση η οποία απορρέει από την μεγάλη μας εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου.
Η εταιρεία μας, παρέχει σχεδόν τα πάντα όσον αφορά την φανοποιία και τα μηχανικά μέρη κάθε IX αυτοκινήτου αλλά και μικρών φορτηγών σε ημιτασιόν, γνήσια και μεταχειρισμένα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.
Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα σε αμορτισέρ, απλά και χαμηλώματος για όλα τα αυτοκίνητα από τις πιο γνωστές εταιρείες στο είδος όπως Bilstein, Sachs, Kayaba.
Για αυτούς που θέλουν να δώσουν μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή οπτική στο αυτοκίνητο τους διαθέτουμε φανάρια τύπου lexus, led και angel eyes, κάποια από τα οποία μπορείτε να τα δείτε στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ανταλλακτικά Imitation
Ανταλλακτικά Καινούργια
Ανταλλακτικά Μεταχειρισμένα

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανταλλακτικα Καινουργια, Ανταλλακτικα Μεταχειρισμενα, Ανταλλακτικα Imitation, Antalaktika, Ανταλλακτικα Peugeot, Ανταλλακτικα Renault, Ανταλλακτικα Fiat, Ανταλλακτικα Toyota, Ανταλλακτικα Mercedes, Ανταλλακτικα Hyundai
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα