Κατηγορίες
Αντίγραφα Ιατρικών Εξετάσεων, Φωτογραφεία & Φωτογράφοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΠΑΝΟΣ & ΧΑΡΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ , Τηλ: 2106923449  Fax: 2106997346  Email: info@vougiouka.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Το STUDIO Βουγιούκα δραστηριοποιείται για πάνω από 3 δεκαετίες στον χώρο της φωτογραφίας και εικόνας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ:
Διαθέτουμε υπερσύγχρονο εργαστήριο φωτ/φίας με τελευταίας τεχνολογίας εκτυπωτικά μηχανήματα. Μπορούμε να εκτυπώσουμε ολοζώντανες φωτ/φίες με τις αγαπημένες σας στιγμές σε οποιοδήποτε μέγεθος. Δημιουργούμε κούπες, MousePad, Puzzle, μπλουζάκια κ.α με τη φωτογραφία της επιλογής σας ώστε να χαρίσετε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σας. Μπορούμε επίσης να κρατήσουμε ζωντανές της αγαπημένες σας στιγμές ψηφιοποιώντας τις είτε από οποιοδήποτε τύπο φιλμ ή φωτογραφίας.
ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ:
Διαθέτουμε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο μέσα από το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε πιστά αντίγραφα σε υψηλή ανάλυση (HIGH RESOLUTION) από οποιαδήποτε ιατρική εξέταση είτε είναι εκτυπωμένη σε φιλμ είτε σε χαρτί. Μπορούμε μέσω email ή του ftp server μας να αποστείλουμε τις εξετάσεις σας άμεσα σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Το αποτέλεσμα τις εικόνας που βλέπουμε στην οθόνη του υπολογιστή είναι ίδιο με αυτό που βλέπουμε βάζοντας τα φιλμ των εξετάσεων σε διαφανοσκόπιο. Ψηφιοποιήστε τις εξετάσεις σας και δημιουργήστε το προσωπικό σας αρχείο εύκολα - οικονομικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Φωτογραφείο:

  • Φωτογραφίες σε CANVAS FINEART, καθώς και σε άλλα υλικά.
  • Το κατάστημα μας διαθέτει STUDIO φωτογραφίας στο οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε ολόσωμες λήψεις, πορτραίτα και οποιοδήποτε τύπο Βιομετρικού Διαβατηρίου.
  • Αναλαμβάνουμε την φωτογραφική κάλυψη και την Βιντεοσκόπηση με προσωπική φροντίδα Γάμων, Βαπτίσεων και άλλων εκδηλώσεων καθώς η επεξεργασία και η παραγωγή γίνεται IN HOUSE.
  • Ψηφιοποίηση φιλμ και φωτογραφιών.

Αντίγραφα Εξετάσεων:

  • Η Ακτινογραφία, το TRIPLEX, η Πανοραμική Δοντιών, η Κεφαλομετρική και ο υπέρηχος. Η εκτύπωση γίνεται σε ακτινολογικό φιλμ το οποίο είναι έτοιμο για κάθε χρήση. Με το υψηλής ανάλυσης SCANNER που διαθέτουμε μπορούμε να μεταφέρουμε τις ιατρικές σας εξετάσεις σε CD ή οποιοδήποτε άλλο αποθηκευτικό μέσο.
  • Ψηφιοποίηση εξετάσεων και δημιουργία προσωπικού αρχείου.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αντιγραφα Εξετασεων, Αντιγραφα Υπερηχων, Ψηφιοποιηση Φιλμ, Ψηφιοποιηση Φωτογραφιων, Φωτογραφιες Σε Μπλουζες, Αναπαλαιωση Φωτογραφιων, Μετατροπη Εξετασεων Σε Cd, Φωτογραφιες Σε Κουπες, Φωτογραφιες Σε Παζλ, Ψηφιακα, Φωτογραφηση Φωτογραφησεις Γαμου Βαπτισης, Βιντεοσκοπηση Γαμου Βαπτισης, Wedding Photography
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: