Κατηγορίες
Ξενοδοχεία, Ταβέρνες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ , Τηλ: 2445061470  Fax: 2445061064  Κιν: 6977085668 Email: info@keramario.gr
Parking
Περιγραφή Επιχείρησης
Μέσα σε μια έκταση 400 στρεμμάτων, δημιουργήσαμε ένα χώρο απαράμιλλης ομορφιάς!
Ο οικογενειακός ξενώνας μας κατασκευάστηκε με μεράκι, από παραδοσιακά υλικά, σεβασμό στη φύση, εναρμονισμένος με το μοναδικό τοπίο αλλά τόσο σύγχρονος, ώστε να συνδυάσετε τις σύγχρονες ανέσεις με την φυσική ομορφιά.
Επισκεφθείτε τις 8 αυτόνομες παραμυθένιες κατοικίες του Κεραμαριό. Με τοπική ποταμίσια πέτρα και ξύλο, αλλά κυρίως με την ανάδειξη του δέντρων ως βάση της αρχιτεκτονικής ιδέας. Η είσοδος κάθε κατοικίας είναι ένα δέντρο!
Εσωτερικά τα δέντρα σου δίνουν την εντύπωση ότι στηρίζουν την σκεπή, ενώ κορμοί δέντρων έχουν μετατραπεί σε τραπέζια, καθίσματα και τζάκια. Η πέτρα του Πάμισου ‘’ντύνει’’ και δένει τον περιβάλλοντα χώρο όπου έχει κατασκευαστεί μια χαμηλή πισίνα ανάλογης αρχιτεκτονικής που πλαισιώνεται από γκαζόν και πέτρινα μονοπάτια. Στον γύρω χώρο κινούνται ελεύθερα διάφορα ζώα.
Στον χώρο της Παραδοσιακής ταβέρνας, η τοποθεσία μοναδική, το φαγητό απλά υπέροχο.
Στο menu θα βρείτε τόσο παραδοσιακά φαγητά από ντόπια υλικά, όσο και φαγητά της ώρας. Οδηγός κάθε πιάτου, πάντοτε η γεύση και τα αρώματα της τοπικής κουζίνας, αλλά και ντόπια κρέατα από τα βουνά των Αγράφων.

ΜΗΤΕ : 072Κ91000425701
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Ο ορισμός του “ευ ζην...”

Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ βρίσκονται σε ένα επίγειο παράδεισο, ένα μοναδικό χώρο φυσικής ομορφιάς, διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις (κεντρική θέρμανση, κλιματισμό, τζακούζι, τζάκι), ποιοτική επίπλωση, πρωτότυπη και ξεχωριστή διακόσμηση. Είναι ιδανικός για ρομαντικά Σαββατοκύριακα αλλά και πολυήμερες αποδράσεις.

  • Η καθαριότητα και η φροντίδα των χώρων είναι η καθημερινή μας πρόκληση.
  • Η κομψότητα και η προσεγμένη αισθητική τους δίνουν στυλ, ενώ οι φιλικοί ιδιοκτήτες τους σας υπενθυμίζουν τον πραγματικό ορισμό του "ευ ζην". Έτσι, λοιπόν, εξασφαλίζει στον επισκέπτη μια διαμονή, όχι απλώς καλή, αλλά παραμυθένια.
  • Λειτουργεί όλο το χρόνο.
  • Παραδοσιακές συνταγές σε ορεκτικά, πίτες κτλ.
  • Φαγητά της ώρας.
  • Μαγειρευτά φαγητά.
  • Όλα τα υλικά προέρχονται από παραγωγούς της περιοχής εξασφαλίζοντας έτσι τη φρεσκάδα τους και τη γεύση στα πιάτα σας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Παραδοσιακος Ξενωνας, Παραδοσιακη Ταβερνα, Κτημα Με Αγρια Ζωα, Ανεση Και Ζωη Κοντα Στη Φυση, Παραμυθενιο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
Πιστωτικές Κάρτες
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: