Κατηγορίες:
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΒΙΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ , Τηλ: 2107212284  Fax: 2118006898  Κιν: 6948101284 Email: epsilonteam.1@gmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Η EPSILON TEAM άλλαξε τα δεδομένα στις αγοραπωλησίες. Εκμεταλλεύτηκε τη γνώση και την εμπειρία των ευρωπαϊκών μεσιτικών γραφείων με τα οποία συνεργάζεται και την προσάρμοσε στις απαιτήσεις της Ελληνικής αγοράς. Η εταιρεία λειτουργεί με τους κανόνες μιας “boutique” που αντιμετωπίζει ισότιμα τους πελάτες της ανεξαρτήτως ακινήτου ή ποσού που διαθέτουν σήμερα και τους προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και όχι με τους κανόνες λειτουργίας ενός μεγάλου και απρόσωπου εργοστασίου!
Η προώθηση των ακινήτων γίνεται πάντα με πληρωμένες καταχωρήσεις στο διαδίκτυο και στα έντυπα ενώ ειδικά ακίνητα επικοινωνούνται με news letters σε συγκεκριμένο πελατολόγιο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η EPSILON TEAM εκτός από την προσπάθεια ανεύρεσης αγοραστών και ακινήτων προσφέρει και όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας. Σε συνεργασία με το εξειδικευμένο σε αγοραπωλησίες δικηγορικό γραφείο Π. Λιάρτης - Σ. Νικηφοράκης & Συνεργάτες, προσφέρει χωρίς χρέωση, σε πωλητές και αγοραστές, όλη τη νομική ενημέρωση που απαιτείται για να επιτευχθεί η αγοραπωλησία. Επιπλέον συνεργάζεται με τους: Εσμεράλδα Παπαγιαννοπούλου (αρχιτέκτων τοπίου - γεωπόνος), ΜΠΙΣΤΗΣ (μεταφορική), ΜΕΤΑΠΛΑΣΗ (εταιρεία ανακαινίσεων) , IFI GROUP (εταιρεία μελέτης αρχιτεκτονικού φωτισμού ), Αλεξάνδρα Κεφαλά (διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων). Όλοι οι συνεργάτες προσφέρουν χωρίς χρέωση τις συμβουλές τους και με σημαντική έκπτωση τις υπηρεσίες τους, στους πελάτες της EPSILON TEAM.

Στοιχεία Αναζήτησης: Πωλησεις, Ενοικιασεις, Ευκαιριες, Αγοραπωλησιες, Μεσιτες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Κολωνάκι, Ανάκτορα, Πλάκα, Ακρόπολη, Φιλοθέη, Ψυχικό, Νέο Ψυχικό, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Κηφισιά, Πολιτεία, Κεφαλάρι, Εκάλη, Φάληρο, Άλιμο, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Κυκλάδες, Πελοπόννησο, Πήλιο.
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 09:30 έως 20:00
Κυριακή κατόπιν ραντεβού.