Κατηγορίες:
Γεωργικά Εργαλεία & Μηχανήματα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ιδιοκτήτης  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Αφοί Βοσκόπουλοι με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι επίσημοι εισαγωγείς των τρακτέρ Kubota. Σε εμάς θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε γεωργικά μηχανήματα, τρακτέρ και τρακτεράκια για κάθε σας ανάγκη. Αφουγκραζόμαστε τις ιδιαιτερότητες του Έλληνα παραγωγού και με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρέχουμε ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις, πάντα στο πλευρό του αγρότη. Επιλέξτε το τρακτέρ που ανταποκρίνεται καλύτερα στο μέγεθος και το είδος της καλλιέργειάς σας και εξοπλιστείτε με όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα, καινούρια αλλά και μεταχειρισμένα, στις καλύτερες τιμές. Η συνεργασία μας με την κορυφαία εταιρεία Kubota αλλά και με άλλα εξίσου μεγάλα ονόματα στο χώρο εγγυάται την υψηλή ποιότητα κατασκευής, την ασφάλεια και την αξιοπιστία τόσο των τρακτέρ όσο και των ανταλλακτικών τα οποία εισάγουμε.
Όλα τα τρακτεράκια παραδίδονται άμεσα, έπειτα από γενικό service και εξονυχιστικούς τεχνικούς και ποιοτικούς ελέγχους ενώ συνοδεύονται από πέντε χρόνια γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Δενδροκομικά - Αμπελουργικά Τρακτέρ Ιαπωνίας από 12 έως 60 PS (Kubota - Iseki - Mitsubishi - Yanmar)
  • Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Με 5 χρόνια γραπτή εγγύηση Βοσκόπουλος.


Στοιχεία Αναζήτησης: Γεωργικα Μηχανηματα, Τρακτερακια Τιμες, Τρακτερ Τιμες, Αμπελουργικα Τρακτερ, Δενδροκομικα Τρακτερ, Τρακτερ Με Φρεζα, Kubota Τιμες, Yammar Mitsubishi, Ανταλλακτικα Μεταχειρισμενα, Kubota Θεσσαλονικη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00
Σάββατο από 09:00 έως 17:00.