Κατηγορίες:
Νοσηλεία & Εξετάσεις Κατ Οίκον, Παθολόγοι, Ακτινολογικά Εργαστήρια, Ορθοπαιδικοί, Καρδιολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία 1151 ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ δημιουργήθηκε με σκοπό να επαναφέρει τη σχέση γιατρού - Ασθενούς στα παραδοσιακά πρότυπα, όπου ο γιατρός ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του αρρώστου για βοήθεια, σπεύδοντας στο χώρο του. Ο πόνος, η αρρώστια είναι απειλή για την υγεία, την ακεραιότητα και τη ζωή και συνοδεύεται πάντα από αγωνία. Η απομάκρυνση του αρρώστου από το οικείο περιβάλλον και τα αγαπημένα του πρόσωπα αποτελεί περαιτέρω απειλή και επιτείνει την αγωνία του ασθενούς και των οικείων του.
Το νοσοκομείο από μόνο του βιώνεται ως απειλή. Σκοπός της εταιρείας 1151 ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ είναι η εξάλειψη του αισθήματος αγωνίας - απειλής που ενέχει η απομάκρυνση του ασθενούς από το «φυσικό» του χώρο μέσω της επιστροφής στο παραδοσιακό μοντέλο της εξάσκησης του ιατρικού λειτουργήματος. Επιπλέον 9 στους 10 ασθενείς που προσκομίζονται στα νοσοκομεία - κλινικές δε χρειάζεται να νοσηλευτούν.
Η τεχνολογική - επιστημονική πρόοδος έχει σήμερα καταστήσει ιδιαίτερα αποτελεσματική την κατ' οίκον αντιμετώπιση πολλών ιατρικών περιστατικών. Στόχος μας είναι: υψηλής ποιότητας ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες κατ’ οίκον σε όσο το δυνατόν χαμηλότερες τιμές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Λειτουργούμε καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.
Χωρίς συνδρομή.
Με χρέωση απλής αστικής κλήσης καλείτε κατευθείαν στο 1151 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο. Ο Συντονιστής Ιατρός του 1151 θα ακούσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζετε.
Από το δίκτυο γιατρών – νοσηλευτών του 1151 θα επιλεγεί ο κατάλληλος γιατρός με τον απαραίτητο εξοπλισμό (ενέσιμα φάρμακα, σακχαρόμετρο, ηλεκτροκαρδιογράφο, ωτοσκόπιο, οφθαλμοσκόπιο, σπιρόμετρο, υπερηχογράφο κ.ά.)για να έρθει στο χώρο σας.
Όλοι οι συνεργάτες ιατροί του 1151 είναι ειδικευμένοι: Παθολόγος, Γενικός Ιατρός, Ορθοπεδικός, Καρδιολόγος, Ουρολόγος, Ωτορινολαρυγγολόγος, Χειρουργός, Οφθαλμίατρος, Πνευμονολόγος, Νευρολόγος, Ψυχίατρος, Δερματολόγος, Ακτινοδιαγνώστης, Παιδίατρος, Γυναικολόγος, Οδοντίατρος, Νοσηλευτής… έρχονται στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα στο 1151. Επίσης: Ακτινογραφίες, Υπερηχογραφήματα, Triplex, Holter. Τοποθέτηση, Αφαίρεση γύψου, Ενδοαρθρικές ενέσεις. Συρραφή θλαστικών τραυμάτων, Αφαίρεση ραμμάτων. Περιποίηση κατακλίσεων. Όλες οι Νοσηλευτικές υπηρεσίες (ενέσεις, ουροκαθετήρες, περιποίηση τραυμάτων, ενδοφλέβια χορήγηση φαρμάκων, υποκλυσμός, αναρρόφηση κ.ά ).

Στοιχεία Αναζήτησης: Sos Περιστατικα, Peristatika, Γιατρος Στο Σπιτι, Ακτινογραφια Στο Σπιτι, Υπερηχος Κατ Οικον, Νοσηλεια Κατ Οικον, Triplex Kat Oikon, Ακτινογραφια Ακτινογραφιες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική, Θεσσαλονίκη