Κατηγορίες:
Παιδικοί Σταθμοί, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΡΟΖΟΥΔΗΣ, Διεύθυνση , Τηλ: 2310311711 
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Αριστοτέλειο Κολέγιο είναι ένας σύγχρονος πολυδύναμος και πολυεπίπεδος εκπαιδευτικός οργανισμός που περιλαμβάνει: Παιδικό Σταθμό, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο.
Στόχοι και Φιλοσοφία
Το Αριστοτέλειο Κολέγιο καλύπτει την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Φιλοδοξία των ανθρώπων του είναι η διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας μέσω της Γνωστικής - Ηθικής - Κοινωνικής διεύρυνσης του παιδιού.
Γνωστικά: Εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες παιδαγωγικές μέθοδοι και αξιοποιούνται όλες οι δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία (διαδίκτυο, οπτικοακουστικά μέσα, τηλεκπαίδευση)
Ηθικά: Η παροχή υψηλών ηθικών αξιών, τα σωστά πρότυπα και η υιοθέτηση ιδανικών είναι αναγκαία για ένα παιδί που πρόκειται να ενταχθεί στην κοινωνία. Αξίες όπως ο εθελοντισμός, ο ανθρωπισμός και το ευ αγωνίζεσθαι γίνονται πράξη και συνείδηση στους μαθητές μέσω της βιωματικής μάθησης.
Κοινωνικά: Ιδιαίτερη μέριμνα δίνουμε στην ομαλή κοινωνικοποίηση του παιδιού μέσα από ένα πλήθος δράσεων σύμφωνες πάντα με την ηλικία του μαθητή. Δραστηριότητες εντός και εκτός του σχολείου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Παιδικός σταθμός - Νηπιαγωγείο - Δημοτικό
  • Γυμνάσιο - Λύκειο - Αθλητισμός - Μουσική
  • Ψηφιακό Σχολείο - Διαδραστικοί Πίνακες
  • E-learning - Υπολογιστές - Ξένες Γλώσσες

Στοιχεία Αναζήτησης: Νηπιαγωγεια, Ενισχυτικη Διδασκαλια, Γυμνασιο, Λυκειο, Ψηφιακο Σχολειο, Δημοτικο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη τη Θεσσαλονίκη.
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:30 έως 18:30.