, 2107487350, 2106962400
Κατηγορίες:
Γενικοί Χειρουργοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Γεννήθηκα το 1949 στο Άργος όπου και τελείωσα τις γυμνασιακές μου σπουδές. Το 1968 κατόπιν εξετάσεων, ήμουν επιτυχών στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Στρατιωτική Ιατρική Σχολή και εισήλθα κατόπιν επιλογής στην τελευταία από αυτές. Το 1974 έλαβα το πτυχίο της Ιατρική κατόπιν επιτυχών εξετάσεων με βαθμό “Λίαν Καλώς”. Το 1977 έκανα έναρξη της ειδικεύσεως μου στη Χειρουργική όπου έλαβα τον τίτλο του Χειρουργού το 1982. Το 1983 υπεστήριξα τη διατριβή μου επί διδακτορία ενώπιον της Συγκλήτου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο “Η ανωτέρα αυχενοθωρακική συμπαθεκτομή δια της υπερκλειδίου οδού, δι' υπεριδρωσία και ακροκυάνωση των άνω άκρων” και αναγορεύτηκα διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό “Λίαν Καλώς”. Έχω κοινωνική προσφορά και δράση σε κοινωφελή ιδρύματα και αναξιοπαθούντες. Έχω προεδρεύσει σε επιστημονικές συνεδριάσεις σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια. Κατά τη διάρκεια των 29 ετών που είμαι Γενικός Χειρουργός, έχω διενεργήσει άνω των 4500 μικρών, μεσαίων, μεγάλων και εξαιρετικά μεγάλων χειρουργικών επεμβάσεων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Έχω μετεκπαιδευτεί:
στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο European Surgical Education Centre στο Παρίσι
στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο European Surgical Institute στο Αμβούργο
στη Χειρουργική παθήσεων του ορθοπρωκτικού σωλήνα στο Akademiska University στην Ουψάλα.
Το χειρουργικό πεδίο δράσεώς του περιλαμβάνει εγχειρήσεις του πεπτικού σωλήνα (Χειρουργική Ογκολογία), Χειρουργική Θυρεοειδούς αδένος και κηλών του κοιλιακού τοιχώματος. Από το 1980 έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει μεγάλο αριθμό μελετών σε συναφή περιοδικά και επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια του ιατρικού κλάδου ανά τον κόσμο και έχει προεδρεύσει σε επιστημονικές συνεδριάσεις σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια. Ο κ. Βλάχος έχει κοινωνική προσφορά και δράση σε κοινωφελή ιδρύματα και αναξιοπαθούντες.
Γαστρεκτομή, κολεκτομή, περιεδρικό συρίγγιο, νέκρωση εντέρου - εντερεκτομή, ολική κολεκτομή, ηπατεκτομή, χειρουργική της παχυσαρκίας, λαπαροσκοπική προσπέλαση.


Στοιχεία Αναζήτησης: Παχυσαρκια, Θεραπεια Ογκων, Κηλη, Καρκινος Πεπτικου, Χολολιθιαση, Αιμορροϊδες, Παχυ Εντερο, Στομαχι, Θυρεοειδης, Τραυμα, Χειρουργικη Παχυσαρκιας, Προχ. Λαπαροσκοπικη Χειρουργικη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη από 18:00 έως 20:00 κατόπιν ραντεβού.