Κατηγορίες:
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, Εναλλακτικές Θεραπείες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ   Κιν: 6976498229 Email: eiominfo@yahoo.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Oriental Medicine and Shiatsu Training Centre ΟΜ είναι ένα ειδικευμένο κέντρο εκπαίδευσης στις μεθόδους της Φυσικής Θεραπευτικής και Παραδοσιακής Ανατολικής Ιατρικής. Οι δραστηριότητες του κέντρου παρακολουθούνται από μια ευρεία γκάμα ανθρώπων με κοινό ενδιαφέρον την υγεία. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1994 από την Ιλάειρα Μπουρατίνου ως θεραπευτικό και εκπαιδευτικό κέντρο, με την ονομασία European Institute of Oriental Medicine, παράλληλα με το Ελληνικό παράρτημα της European Shiatsu School. Μετά από δεκαεπταετή συνεχή παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης και έχοντας ήδη διδάξει πάνω από δυόμιση χιλιάδες άτομα, άλλαξε επωνυμία σε Oriental Medicine and Shiatsu Training Centre. Λειτουργεί σε ένα νέο, φιλικό περιβάλλον με σύγχρονη αισθητική αντίληψη, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.
Το όραμά του είναι να προσφέρει ένα επαγγελματικό εφόδιο υψηλής στάθμης, παρέχοντας στους υποψήφιους θεραπευτές ολοκληρωμένη γνώση της σχετικής θεωρίας και πρακτικής. Ανταποκρίνεται έτσι με τον καλύτερο τρόπο στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης διδακτικής.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Το ΟΜ είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών, συμβάλλοντας έτσι στην ενδυνάμωση της παρουσίας της Εναλλακτικής Θεραπευτικής στο σύγχρονο Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.
Ειδικότητες:
Παραδοσιακή, Κινέζικη ιατρική - Tcm
Βελονισμός
Tuina
Shiatsu
Sotai
Thai Massage
Rejuvance
Φυσική αισθητική
Rebirthing
Επαγγελματική & Προσωπική εξέλιξη
Ιατρικά μαθήματα

Θεραπευτική Άσκηση:
Hatha Yoga
Vinyasa flow yoga
Pilates
Tai chi and Qigong
Yi Quan and Taoist Yoga
Pregnancy Yoga
Postnatal Yoga
Baby Yoga


Στοιχεία Αναζήτησης: Yoga Γιογκα, Pilates Πιλατες, Ρεφλεξολογια Reflexology, Μαλαξη Shiatsu Σιατσου, Αρωματοθεραπεια Aromatherapy, Εναλλακτικες Θεραπειες Alternative Therapy, Εκπαιδευση, Σχολη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Κυριακή από 09:30 έως 21:30 Μαθήματα
Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 έως 17:00 Γραμματεία.