Ιστορικό

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Ε.Π.Ε. - ΠΟΛΙΤΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ανταλλακτικά Imitation - Γνήσια - Μεταχειρισμένα
Κάρπου 60, Αθήνα - Νέος Κόσμος, 11743, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο
:
2109014385
,
2109015122,
2109014730,
2109270615
Κινητό
:
Φαξ
:
2109014382
Ιστοσελίδα
:
Email
:
Βελτίωση εγγραφής
Αποστολή με email
Αποστολή με SMS
Μοιραστείτε το
Εκτύπωση
print share sms entry
Κάλεσε Δωρεάν
Κατηγορίες
:
Ανταλλακτικά & Εξαρτήματα Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης

Η εταιρεία Κέντρο Ανταλλακτικών Ε.Π.Ε. Πολίτης - Οικονομόπουλος δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών και ειδών φανοποιίας αυτοκινήτου από το 1980.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση η οποία απορρέει από την μεγάλη μας εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου.
Η εταιρεία μας, παρέχει σχεδόν τα πάντα όσον αφορά την φανοποιία και τα μηχανικά μέρη κάθε IX αυτοκινήτου αλλά και μικρών φορτηγών σε ημιτασιόν, γνήσια και μεταχειρισμένα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.
Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα σε αμορτισέρ, απλά και χαμηλώματος για όλα τα αυτοκίνητα από τις πιο γνωστές εταιρείες στο είδος όπως Bilstein, Sachs, Kayaba.
Για αυτούς που θέλουν να δώσουν μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή οπτική στο αυτοκίνητο τους διαθέτουμε φανάρια τύπου lexus, led και angel eyes, κάποια από τα οποία μπορείτε να τα δείτε στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Ανταλλακτικά Imitation
Ανταλλακτικά Καινούργια
Ανταλλακτικά Μεταχειρισμένα


Στοιχεία Αναζήτησης: Ανταλλακτικα Καινουργια, Ανταλλακτικα Μεταχειρισμενα, Ανταλλακτικα Imitation, Antalaktika, Ανταλλακτικα Peugeot, Ανταλλακτικα Renault, Ανταλλακτικα Fiat, Ανταλλακτικα Toyota, Ανταλλακτικα Mercedes, Ανταλλακτικα Hyundai

Περιοχές που Εξυπηρετεί

Όλη την Ελλάδα

Ωράριο Λειτουργίας

Τρόποι πληρωμής