Κατηγορίες:
Κτηνίατροι, Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο κτηνίατρος Λυμπέρης Αντώνης είναι ο ειδικός ιατρός που προστατεύει την υγεία των ζώων προλαβαίνοντας και θεραπεύοντας τις διάφορες ασθένειες. Αυτά περιλαμβάνουν: να εξετάζει και να εμβολιάζει τα ζώα, να ενεργεί προς τη βελτίωση της κατάστασης υγείας του ζώου όπως χειρουργεία, ακτινογραφίες και διάφορες εξετάσεις. Ωστόσο, η αγάπη για τα ζώα, η υπευθυνότητα, η ψυχραιμία, η ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων, η υπομονή και η οξεία παρατηρητικότητα είναι προτεραιότητα.
Στο Κτηνιατρικό Κέντρο υπάρχει η δυνατότητα διαχείρισης κάθε παθολογικού και χειρουργικού περιστατικού. Πέραν όμως από τις βασικές κτηνιατρικές υπηρεσίες, έχουν δομηθεί εξειδικευμένα τμήματα που μπορούν να καλύψουν τα πλέον απαιτητικά περιστατικά. Ένα κτηνιατρικό κέντρο υψηλού επιπέδου για σκυλιά, γάτες, πτηνά και εξωτικά ζώα, με εξασφαλισμένη άνετη παραμονή, ασφάλεια, προσεγμένη διατροφή, ιατρική παρακολούθηση και κυρίως άριστες συνθήκες υγείας και υγιεινής.
Το προσωπικό του Κτηνιατρικού Κέντρου έχει σκοπό να προσφέρει υψηλή ποιότητα κτηνιατρικής φροντίδας στα κατοικίδια ζώα σας, αφού η υγεία και η ευτυχία αυτών μέσα στην οικογένειά σας είναι πρωταρχικό μας μέλημα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το κέντρο μικρών ζωών ασχολείται με τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ζώων, ερευνά και καταπολεμά τις ασθένειες που μεταδίδονται από ζώα σε ανθρώπους και το αντίστροφο, δίνει συμβουλές για τη διατροφή και την περιποίηση των ζώων, αναλαμβάνει γέννες, και στειρώσεις. Χρησιμοποιεί, διάφορα ιατρικά και χειρουργικά εργαλεία, φάρμακα, διαγνωστικές συσκευές, εργαστηριακά υλικά, βιταμίνες και εμβόλια. Στο κτηνιατρείο θα βρείτε αξεσουάρ για σκύλους και γάτες όπως κολάρα, οδηγοί, κλουβιά μεταφοράς, παιχνίδια και ρούχα για σκύλους.
Επίσης στο κέντρο μας ασχολείται με Χειρουργικές & Μαιευτικές επεμβάσεις, Αιματολογικές εξετάσεις - Check up, Βιοχημικές εξετάσεις, Υπέρηχος, Φάρμακα, Αξεσουάρ μικρών ζώων, Ζωοτροφές, Ακτινολογικό, μικροβιολογικό, Χειρουργικό, νοσηλεία, Επείγοντα περιστατικά, Παθολογικό, Μαιευτικό, Οδοντιατρικό κ.ά.
Επίσης ο γιατρός κατόπιν ραντεβού κάνει επισκέψεις κατ' οίκον.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ιατρεια Μικρων Ζωων, Κλινικες Ζωων, Επισκεψεις Κατ' Οικον, Φιλοξενια Ζωων, Εξετασεις Ζωων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.