Κατηγορίες
Γάμος & Βάπτιση, Βιντεοσκοπήσεις, Φωτογραφεία & Φωτογράφοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΠΑΝΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ, Κινηματογραφιστής   Κιν: 6972638527 Email: info@blackxfilms.net
Περιγραφή Επιχείρησης
Είμαστε εδώ για την κινηματογράφηση και τη φωτογράφηση των δικών σας στιγμών, αυτών που αξίζουν να μείνουν ζωντανές για μια ζωή. Καλύπτουμε το γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας, με έναν διαφορετικό τρόπο που θα διεγείρει τα συναισθήματά σας. Ξεφύγετε από την κλασική λήψη των μυστηρίων που έχετε συνηθίσει και απολαύστε μια κινηματογραφική αίσθηση, που λίγοι μπορούν να σας παρέχουν στον Ελληνικό χώρο.
Ταυτόχρονα, είμαστε στη διάθεση του επαγγελματία στην εστίαση ή το λιανικό εμπόριο, για να προτείνουμε μια διαφορετική προβολή του καταστήματός του, δίνοντας έμφαση στα σημεία τα οποία εκείνος επιθυμεί.
Διαθέτουμε συνεργείο με κάμερες τελευταίας τεχνολογίας, μεγάλου αισθητήρα και ανάλυσης 4Κ, ενώ παράλληλα κατόπιν συνεννόησης προσφέρουμε και εναέρια λήψη, με τα πιο ασφαλή drones, δίνοντας μια άλλη διάσταση στην προσωπική σας στιγμή ή το οποιοδήποτε project μας αναθέσετε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Κινηματογράφηση και φωτογράφηση μυστηρίων, γάμων – βαπτίσεων, κάλυψη εκδηλώσεων, εταιρικά βίντεο (προωθητικά βίντεο για προβολή στο διαδίκτυο ή στην τηλεόραση), διαφημιστικά trailer, τουριστικά βίντεο προώθησης ξενοδοχείων, αεροφωτογράφηση και εναέρια λήψη βίντεο κατόπιν ενδιαφέροντος.

Στοιχεία Αναζήτησης: Διοργανωση Γαμου, Διοργανωση Βαπτισης, Εταιρικα Βιντεο, Κινηματογραφηση Βαπτισης, Φωτογραφιση Γαμου, Φωτογραφιση Εκδηλωσης, Αεροφωτογραφιση, Βιντεο Γαμου, Βιντεο Διαφημισης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αθήνα, Περιστέρι, Γαλάτσι και Άρτα
Τρόποι πληρωμής
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: