Ιστορικό

ΡΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αντιπροσωπεία Ελλάδας Pfaff - Επισκευές Ραπτομηχανών - Ανταλλακτικά Ραπτομηχανών
Παπαναστασίου Αλέξανδρου 151, Θεσσαλονίκη, 54250, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλέφωνο
:
2310304909
,
2310301528
Κινητό
:
Φαξ
:
2310304909
Ιστοσελίδα
:
Email
:
Βελτίωση εγγραφής
Αποστολή με email
Αποστολή με SMS
Μοιραστείτε το
Εκτύπωση
print share sms entry
Κάλεσε Δωρεάν
Κατηγορίες
:
Ραπτομηχανές, Επισκευές & Συντήρηση Ηλεκτρικών Συσκευών Οικιακής Χρήσης
Υπεύθυνος Επικοινωνίας :
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, Τηλ:2310304909
Fax:
2310304909
Email:
Περιγραφή Επιχείρησης

Η εταιρεία ΡΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ αποτελεί την επίσημη αντιπροσωπεία Ελλάδος των οικιακών και ημιεπαγγελματικών Γερμανικών ραπτομηχανών PFAFF. Οι οικιακές Γερμανικές ραπτομηχανές PFAFF είναι διαχρονικές και την ποιότητα κατασκευής τους την εμπιστεύονται εδώ και 148 χρόνια (από το 1862) οι νοικοκυρές και οι μοδίστρες σε όλο τον κόσμο.
Η παρουσία μας στο χώρο των ραπτομηχανών 50 συνεχόμενων χρόνων εγγυάται την τεράστια εμπειρία και την αξιοπιστία μας προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Διαθέτουμε πλήρως οργανωμένο service και διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών όλων των τύπων με άμεση εξυπηρέτηση.
Έχοντας δύο καταστήματα PFAFF σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και πλήθος επίσημων αντιπροσώπων στην Ελλάδα η εξυπηρέτηση είναι άμεση - γρήγορη. Αν έχετε κάποια απορία μη διστάζετε καθόλου. Ο εξειδικευμένος αντιπρόσωπος της PFAFF είναι πάντοτε στο πλευρό σας με οδηγίες και συμβουλές. Γιατί μια ραπτομηχανή δεν αγοράζεται κάθε μέρα.
Κεντρικό κατάστημα: Αλεξ. Παπαναστασίου 151, Χαριλάου 54250 Θεσσαλονίκη Τηλ.: 2310301528, 2310 304909 Fax:2310 304909

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η εταιρεία διαθέτει πλήρως και οργανωμένο service και διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών όλων των τύπων των ραπτομηχανών με φιλική, γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.
Το τεχνικό τμήμα μας αποτελείται από έμπειρους και ειδικευμένους τεχνικούς με άρτια εκπαίδευση και συνεχή παρακολούθηση στη Γερμανία ενημερωτικών σεμιναρίων για συνεχή ενημέρωση στις εξελίξεις της τεχνολογίας για όλα μοντέλα των ραπτομηχανών, μηχανικά και ηλεκτρονικά. Η εμπειρία τόσων χρόνων και η συνεχής ενημέρωση στο τομέα των επισκευών, κάθε τύπου οικιακών ραπτομηχανών μας παρέχει τη δυνατότητα για τον άμεσο εντοπισμό της βλάβης και τη γρήγορη επισκευή της γεγονός που εξασφαλίζει στους πελάτες μας την ταχεία παραλαβή της μηχανής τους από το service και την τέλεια λειτουργία της με την ανάλογη χρονική εγγύηση.
Το τμήμα ανταλλακτικών διαθέτει μία διαρκή παρακαταθήκη από όλα σχεδόν τα εξαρτήματα των ραπτομηχανών αλλά και η συνεχής παραλαβή διαφόρων ανταλλακτικών καθιστούν το τμήμα αυτό από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Εξάλλου πάνω από το 95% των περίπου 10000 γνήσιων ανταλλακτικών PFAFF είναι διαθέσιμα στους πελάτες μας.


Στοιχεία Αναζήτησης: Ανταλλακτικα Ραπτομηχανων, Υλικα Ραπτομηχανων, Επισκευη Ραπτομηχανων, Κυλινδροι Σιδερωματος, Κοπτοραπτες, Αντιπροσωπεια Pfaff, Επιπλα Ραπτομηχανων, Πωλησεις Ραπτομηχανων, Βελονες Ραπτομηχανων, Ραπτομηχανες Mercedes

Περιοχές που Εξυπηρετεί

Όλη την Ελλάδα

Ωράριο Λειτουργίας

Τρόποι πληρωμής