Κατηγορίες:
Είδη Μοντελισμού
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ , Τηλ: 2102136085  Email: info@myhelis.com
Τηλεκατευθυνόμενα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η GREEKROTORS ιδρύθηκε το 2002 από τον ΚΟΥΤΣΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΗ ο οποίος είναι ενεργός αερομοντελιστής μέχρι και σήμερα, με διακρίσεις σε Πανελλήνιους, Πανευρωπαικούς και Παγκόσμιους αγώνες. Είναι για πολλά συνεχόμενα χρόνια μέχρι και σήμερα Πανελλήνιος Πρωταθλητής στα Τηλεκατευθυνόμενα Ελικόπτερα.
Εκτός όμως από τα Τηλεκατευθυνόμενα Ελικόπτερα και Αεροπλάνα μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας και σε αυτοκίνητα και σκάφη τα οποία γνωρίζουμε καλά παρέχοντας πλήρη υποστήριξη. Διατηρούμε στις αποθήκες μας μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών ώστε να σας εξυπηρετούμε και στην πιο απίθανη απαίτησή σας. Σε εμάς έχετε την αμεσότητα στην απαίτησή σας αλλά και τη βοήθειά μας σε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το τηλεκατευθυνόμενο μοντέλο σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Έχετε μόλις συναρμολογήσει το ολοκαίνουργιο ελικόπτερό σας; Ή αγοράσατε ένα καινούργιο ελικόπτερο, αλλά δεν έχετε τον χρόνο να το συναρμολογήσετε; Ή αγοράσατε ένα μεταχειρισμένο μοντέλο και δεν γνωρίζετε σε τι κατάσταση βρίσκεται; Ή έχετε επισκευάσει το μετά από πτώση ελικόπτερό σας και δεν είστε σίγουροι αν έχετε ξεχάσει κάτι ή αν το έχετε επισκευάσει σωστά; Έπεσε το ελικόπτερό σας αλλά δεν έχετε τον χρόνο να το επισκευάσετε; Αν κάτι από τα παραπάνω ισχύει για εσάς τότε εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Σας προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη λύση σε συναρμολόγηση καθώς επίσης σε επισκευή, έλεγχο και ρύθμιση (set-up) του ελικοπτέρου σας. Οι εργασίες γίνονται από τον επί σειρά ετών πρωταθλητή Ελλάδος στα Ελικόπτερα Γιάννη Κουτσούλα και ιδιοκτήτη της εταιρείας. Αν επιθυμείτε να καθίσετε δίπλα στον επισκευαστή και να παρατηρείτε κατά τη διάρκεια της επισκευής μπορούμε να το κανονίσουμε με προσυνεννόηση χωρίς απολύτως καμία έξτρα επιβάρυνση. Έτσι, θα αποκτήσετε και εσείς μερικές από τις γνώσεις μας. Αν δεν έχετε χρόνο γι' αυτό τότε θα μας αφήσετε το ελικόπτερό σας και θα το παραλάβετε πάλι όταν θα περατωθεί η εργασία. Αναλαμβάνουμε την επισκευή σε ελικόπτερα όλων των εταιρειών.

Στοιχεία Αναζήτησης: Multicopters, Phantom, Rc Models, Rc Helicopter, Drones
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος