Φίλτρα
Κλείσιμο
Κατηγορία:
Ελαστικά & Ζάντες
Έδρα:
Μενεμένη
Μενεμένη - Κεντρική Λαχαναγορά
Λοιπά:
Email
Website
Προτεινόμενη

Ελαστικά - Ζάντες Μενεμένη

: 9 αποτελέσματα
Διαλογής 100, Μενεμένη, 54628, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ελαστικά & Ζάντες
Εμπόριο Ελαστικών
Πόντου 3, Πλησίον Β ΚΤΕΟ, Μενεμένη, 54628, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ελαστικά & Ζάντες
1ο χλμ Α Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού, Μενεμένη, 54628, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ελαστικά & Ζάντες
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Πόντου 44-46, Έναντι Β ΚΤΕΟ, Μενεμένη, 54628, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ελαστικά & Ζάντες
Εμπόριο Ελαστικών
Μικράς Ασίας, Πλησίον Β ΚΤΕΟ, Μενεμένη, 56122, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ελαστικά & Ζάντες
Πόντου, Μενεμένη - Κεντρική Λαχαναγορά, 54628, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ελαστικά & Ζάντες
Ελαστικά Αυτοκινήτων
3ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Κατερίνης, Μενεμένη, 54628, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ελαστικά & Ζάντες
Βενιζέλου Ελευθερίου & Αγίας Παρασκευής, Μενεμένη, 56122, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ελαστικά & Ζάντες
Πόντου 38, Μενεμένη, 54628, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ελαστικά & Ζάντες
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Για καινούργια ή μεταχειρισμένα ελαστικά και ζάντες στην κατηγορία Ελαστικά Ζάντες σε Μενεμένη. Οι καλύτερες εταιρείες, έμποροι, αντιπροσωπείες και εισαγωγείς ελαστικών και ζαντών σε Μενεμένη, θα σου αλλάξουν ζάντες και λάστιχα. Εσύ απλά διάλεξε το σωστό ελαστικό αυτοκινήτου ή μηχανής και μην ξεχάσεις να κάνεις ζυγοστάθμιση!
Σύμφωνα με μελέτες που έγιναν πανευρωπαϊκά  μια από τις κύριες αιτίες  τροχαίων ατυχημάτων  είναι τα  ελαστικά με λάθος  πίεση ή  με ελάχιστη πίεση. Ακολούθησε τις χρήσιμες συμβουλές που μας έδωσε η εταιρεία ΤYRES FOR ALL ΕΠΕ για να διατηρήσεις την ασφάλεια των ελαστικών σου … Ελέγξτε την πίεση των ελαστικών του αυτοκινήτου σας τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Η λάθος πίεση στα ελαστικά έχει άμεσες συνέπειες  στην οδική συμπεριφορά του οχήματος (όπως και στην κατανάλωση καυσίμου), αλλά και σοβαρές επιπτώσεις  στη συνολική ασφάλεια και τη ζωή των ελαστικών. Αυτό οδηγεί σε πρόωρη και ανομοιόμορφη φθορά πέλματος στις εξωτερικές πλευρές τους.
Οδήγησε με ασφάλεια και σταθερότητα,  γνωρίζοντας όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει από το βουλκανιζατέρ ελαστικών και από τον ειδικό για ευθυγραμμίσεις – ζυγοσταθμίσεις κ. Πασχάλη Τσέτη. Ο έλεγχος της ευθυγράμμισης του αυτοκινήτου είναι απαραίτητος για την ασφαλή οδήγηση αλλά και για την καλή συντήρηση της κατάστασης των  ελαστικών.  Ο ειδικός για ευθυγραμμίσεις – ζυγοσταθμίσεις κ. Πασχάλης Τσέτης, μας έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για την ευθυγράμμιση του συστήματος διεύθυνσης αυτοκινήτου … Τι είναι η «ευθυγράμμιση» ; Με τον όρο ευθυγράμμιση, εννοούμε τον έλεγχο αλλά και την ρύθμιση του συστήματος διεύθυνσης του αυτοκινήτου. Με αυτό τον τρόπο  διασφαλίζεται  η ευθεία  πορεία