Φίλτρα
Κλείσιμο
Κατηγορία:
Ορθοδοντικοί
Οδοντίατροι
Γναθοχειρουργοί
Έδρα:
Περιστέρι
Αχαρνές
Αθήνα
Λοιπά:
Email
On-Line Ραντεβού
Website
Προτεινόμενη

Ορθοδοντικοί Αχαρνές

: 5 αποτελέσματα
Κνωσσού 4, Περιστέρι, 12134, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οδοντίατροι , Γναθοχειρουργοί , Ορθοδοντικοί
Βάρναλη Κ. 18 & Ερυθραίας 10, Μετρό Περιστέρι, Περιστέρι, 12132, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οδοντίατροι , Ορθοδοντικοί
Πατησίων 150, Αθήνα, 11257, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οδοντίατροι , Γναθοχειρουργοί , Ορθοδοντικοί
Ορθοδοντικός
Δεκελείας 34, Αχαρνές, 13671, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ορθοδοντικοί
Ορθοδοντικός
Πάρνηθος 121 & Αριστοτέλους, Αχαρνές, 13674, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ορθοδοντικοί
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
Τέλος στα στραβά δόντια! Στην κατηγορία Ορθοδοντικοί θα επιλέξεις τον καλύτερο ορθοδοντικό σε Αχαρνές για το πιο όμορφο χαμόγελο! Βελτίωσε και διατήρησε την υγεία των δοντιών, των γνάθων, την μάσηση, την κατάποση, την ομιλία και την καθαριότητα των δοντιών σου με τη βοήθεια της ορθοδοντικής.
Ο χειρουργός οδοντίατρος Σωτήρης Βλασταράκος σου παρουσιάζει τους αόρατους νάρθηκες, μια ολοκαίνουρια μέθοδο που εφαρμόζεται στην ορθοδοντική για το ίσιωμα των δοντιών, η οποία θα σου χαρίσει ένα λαμπερό και ακαταμάχητο χαμόγελο! Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται όλο και περισσότερο για το ίσιωμα των δοντιών μία νέα ορθοδοντική τεχνική κατά την οποία χρησιμοποιούνται αόρατοι νάρθηκες ή διάφανα μασελάκια. Ουσιαστικά είναι μια πιο αισθητική (αόρατη) και πιο αποτελεσματική εναλλακτική από τα κινητά μηχανήματα (μασελακια). Μοιάζουν με τα μασελάκια που χρησιμοποιούνται για τη λεύκανση των δοντιών, αλλά το υλικό είναι διαφορετικού πάχους και σύστασης. Η φιλοσοφία πίσω από τη θεραπεία με τους αόρατους
Αναρωτιέσαι πώς γίνεται και όλοι οι διάσημοι έχουν αστραφτερό χαμόγελο και ολόισια δόντια; Νομίζεις  πως η φύση στάθηκε γενναιόδωρη μόνο σε εκείνους; Μήπως θα θελες  και εσύ να χαμογελάσεις  επιτέλους άφοβα και χωρίς να ντρέπεσαι; Ο Ορθοδοντικός κ. Κωνσταντίνος Μάρκου, μας ενημερώνει για τους τρόπους θεραπείας και αποκατάστασης της στραβής οδοντοστοιχίας…. Σήμερα, η εξέλιξη και οι δυνατότητες της ορθοδοντικής δίνουν λύσεις και στον ενήλικα ασθενή και υπόσχονται να αποκαταστήσουν το πρόβλημα των «στραβών δοντιών» χαρίζοντας αυτοπεποίθηση και επιτυχίες. Και μάλιστα, χωρίς να επηρεάσουν αρνητικά την αισθητική του καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας! Αλλά πως γίνεται αυτό; Τρόποι θεραπείας Α)