Ιστορικό
Φίλτρο κλειστό
Μοιράσου το:
Επαγγελματικές Κατηγορίες

Περιοχές


Λοιπά Στοιχεία

Ταξινόμηση: Α-Ω / Προτεινόμενη
1-5 από 5 αποτελέσματα

OIKOFIRE - ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Σιδέρη Αριστοτέλη 47-49, Όπισθεν Ιόνιου Πανεπιστημίου, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τηλέφωνο: 2661022424
Αντλίες θερμότητας – Heat pumps: Η πιο σύγχρονη, αποδοτική και εύκολη μέθοδος θέρμανσης είναι διαθέσιμη μέσα από τις πιο μεγάλες και αποδοτικές εταιρείες του χώρου. Οποιαδήποτε εγκατάσταση καλοριφέρ, Fan Coil , ενδοδαπέδια κ.ά. μπορεί σήμερα να χρησιμοποιήσει μία αντλία θερμότητας μέσης ή υψηλής θερμοκρασίας, και να εξοικονομήσει άμεσα έως και 70% από τα έξοδα θέρμανσης και Ζεστού Νερού Χρήσης.
Ήλιος… Ηλιακά… Ηλιακοί Θερμοσίφωνες… Τίποτα πιο φθηνό από το δωρεάν. Ο Ήλιος στην Ελλάδα μάς δίνει απλόχερα την ενέργειά του και χωρίς καμία χρέωση. Εσείς δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε έναν ηλιακό θερμοσίφωνα, ένα ηλιακό σύστημα βεβιασμένης κυκλοφορίας ΖΝΧ ή ακόμα και ένα ηλιακό σύστημα υποβοήθησης της θέρμανσης ώστε να απολαύσετε δωρεάν ζεστό νερό όλο το χρόνο.
Οποιαδήποτε και αν είναι η σκέψη σας, οποιαδήποτε και αν είναι η εφαρμογή που θέλετε να πραγματοποιήσετε, για οποιαδήποτε κατασκευή έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και τα συνεργεία για να σας την πραγματοποιήσουμε. Εσείς απλά επικοινωνήστε.
OIKOFIRE Όλη η γνώση και η εμπειρία από το 1991, στη διάθεσή σας.
Επικοινωνία

IL CAMINO (Μπιτχάβας Βασίλειος)

Εθνική Οδός Πέλεκα 25, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τηλέφωνο: 2661036065
Email:
Website:
Επικοινωνία

ΚΕΝΤΡΟ ΤΖΑΚΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Γκόγκα Αικατερίνη)

Εθνική Οδός Παλαιοκαστρίτσας, Κέρκυρα - Σολάρι, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τηλέφωνο: 6937050554

Έχουμε διδαχθεί την τέχνη της κατασκευής ενός παραδοσιακού χειροποίητου τζακιού από τον καλύτερο μάστορα του νησιού, που θέλοντας να συνεχιστεί η τέχνη του χειροποίητου τζακιού μάς έμαθε όλα τα μυστικά. Παράλληλα, μπορούσαμε να αναλάβουμε και τη διακόσμηση ενός τζακιού. Έχοντας αυτή τη γνώση αλλά και τη διάθεση, κοιτούσαμε από κοντά όλες τις εξελίξεις της τεχνολογίας στον χώρο των ενεργειακών τζακιών θεωρώντας τα ως την καλύτερη δυνατή λύση για την οικονομική θέρμανση ενός σπιτιού. Κάναμε συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, ωστόσο θέλοντας να παρουσιάσουμε στους πελάτες μας πολλές εναλλακτικές επιλογές όσον αφορά τα σχέδια.
Επικοινωνία

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ Κ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ Α ΟΕ

Κέρκυρα, Κέρκυρα - Τρίκλινο, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τηλέφωνο: 2661052543
Email:
Website:
Επικοινωνία

Σπίνουλας Πολυχρόνης Ν.

3ο χλμ Εθνικής Οδού Λευκίμμης, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τηλέφωνο: 2661024327
Email:

Σόμπες, ξυλόσομπες, ενεργειακές σόμπες, σόμπες pellet, γυψοσανίδες.
Επικοινωνία

Αναζητήσεις ανά Περιοχή

1-5 από 5 αποτελέσματα
1