Θέατρο
Παραστάσεις στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι θεατρικές παραστάσεις σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μουσική παράσταση
Ανατροπές, εκπλήξεις και αυτοσχεδιασμοί επί σκηνής, συνθέτουν ένα κεφάτο μουσικό δίωρο πρόγραμμα για γερά νεύρα.
Ένα ονειρικό ταξίδι με βαλίτσες, ήχους και μουσικές. Μια μουσική παγίδα με μουσικές παλιές και καινούργιες, γνώριμες και αγαπημένες που θα σας χαϊδέψουν τα αυτιά.
Θα τραγουδήσετε, θα χορέψετε και θα γελάσετε. Ανατροπές, εκπλήξεις και αυτοσχεδιασμοί επί σκηνής, συνθέτουν ένα ανατρεπτικό κεφάτο μουσικό δίωρο πρόγραμμα για γερά νεύρα.
Ο Νίκος Ορτετζάτος (Ηθοποιός) παρέα με τον Κώστα Γκιβίση ( ...
Μουσική παράσταση
Μουσικοθεατρική παράσταση με φόντο τα γεγονότα της εξέγερσης του Μαΐου του 1968 στο Παρίσι. Σκηνοθεσία: Αστέρης Πελτέκης.
Μία μουσικοθεατρική παράσταση που με φόντο τα γεγονότα της εξέγερσης του Μαΐου του 1968 στο Παρίσι, υπογραμμίζει τη διαχρονικότητα της ανθρώπινης φύσης. Η ανάγκη του ανθρώπου για δικαιοσύνη και αλλαγές δεν αλλάζει όπως δεν αλλάζουν και τα πάθη του, για έρωτα κι εξουσία. Το μιούζικαλ "68 Στιγμές" αποτελεί ένα ταξίδι στην επανάσταση και στον έρωτα. Μέσα από την ιστορία του νεαρού Ζαν Πωλ, ο οποίος α ...
Σύγχρονο έργο
Ένας σιδηροδρομικός σταθμός, ένα καφέ, μία ημέρα, δέκα γυναίκες, δέκα ιστορίες. Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Ηλιάδης.
Η παράσταση είναι διαδραστική.
Λίγα λόγια:
Ένας σιδηροδρομικός σταθμός, ένα καφέ, μία ημέρα, δέκα γυναίκες, δέκα ιστορίες. Η Στέφη και η Λώρα εργάζονται στο καφέ ενός σιδηροδρομικού σταθμού μέσα στη ρουτίνα της σύγχρονης πόλης και της δικής τους καθημερινότητας. Αντιμέτωπες με τα θέλω, τα όνειρά τους και τους ίδιους τους τους εαυτούς. Τι γίνεται όμως όταν η μηχανή του καφέ χαλάει; Τι γίνετ ...
Διασκευή
Solo θεατρική performance, βασισμένη στη "Μήδεια" του Ευριπίδη, σε διάδραση με ζωντανή, μουσική performance και αυτοσχεδιασμό.
Solo θεατρική performance, βασισμένη στη "Μήδεια" του Ευριπίδη, σε διάδραση με ζωντανή, μουσική performance και αυτοσχεδιασμό.
Μία περφόρμερ και ένας μουσικός συνδιαλέγονται και αλληλοεπιδρούν. Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στη Γενεύη, τον Απρίλιο 2014. Μία ψυχοσωματική έρευνα στο θηλυκό αρχέτυπο και στις οικουμενικές αλήθειες του μέσα από ένα μυθικό σύμβολο. Μία Γυναίκα, ένα Σώμα, μία Φωνή. Η Ερ ...
Σύγχρονο έργο
Τρεις γενιές γυναικών φωτογραφίζουν στοιχεία του γυναικείου γίγνεσθαι σε κάθε έκφανση της ζωής και σε σχέση πάντα με το ανδρικό φύλο.
Λίγα λόγια για το έργο:
Ελληνίδα μάνα. Α, ρε μάνα... Το απόλυτο σύμβολο της γυναικείας κυριαρχίας έναντι των ανδρών. Λατρεύει, φροντίζει, ανησυχεί, προστατεύει και... ανακατεύεται παντού! Η απύθμενη και ανιδιοτελής αγάπη της μάνας, όμως, μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει; Όταν η γνώμη γίνεται παρέμβαση και η συμβουλή αποδεικνύεται επιταγή, τότε το χαμόγελο και το γέλιο εύκολα μετουσιώνονται σ ...
Διασκευή
Μια σύγχρονη ιστορία δυο νέων, τους οποίους και παρακολουθούμε από την πρώτη στιγμή της αλλόκοτης γνωριμίας τους. Σκην.: Κ. Ζαχαριάδης.
Ένα σύγχρονο παραμύθι εξιστορούν για πρώτη φορά ο Στεφάν και η Ελίζα.
Μια σύγχρονη ιστορία δυο νέων, τους οποίους και παρακολουθούμε από την πρώτη στιγμή της αλλόκοτης γνωριμίας τους, έρχεται να μας αποδείξει πως δεν υπάρχουν στερεότυπα και συστατικά για την αληθινή αγάπη. Έχοντας την ικανότητα να ζουν τη ζωή τους αληθινά, πλάθοντας το δικό τους παραμύθι, πολλές φορές μπερδεύονται και οι ίδιοι ...
Σύγχρονο έργο
Μια υπαρξιακή φάρσα, με το πρόσχημα της μαύρης κωμωδίας. Δύο άνθρωποι. Οι ζωές, οι επιλογές, τα εμπόδια, ο χρόνος. Σκην.: Γ. Νεράντζης.
Μια υπαρξιακή φάρσα, με το πρόσχημα της μαύρης κωμωδίας. Δύο άνθρωποι. Οι ζωές, οι επιλογές, τα εμπόδια, ο χρόνος.
Μια διαρκής αναζήτηση για το νόημα της ζωής, για ομορφιά και αγάπη. Δυο πρόσωπα, ένας άνδρας και μια γυναίκα θέτουν ερωτήματα που άλλες φορές στοιχειώνουν μέσα τους και άλλες φορές τους καλούν να δράσουν, να προχωρήσουν, να αλλάξουν. Υπάρχει κάτι αληθινό εκεί έξω; Τι είναι αληθιν ...
Kλασικό έργο
Ο ρομαντικός, ιδεαλιστής και εντέλει τραγικός Δον Κιχώτης του Μπουλγκάκοφ παραπέμπει με κωμικοτραγικό τρόπο στα ακυρωμένα όνειρα.
Ο "Δον Κιχώτης" του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ΚΘΒΕ, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Λεοντάρη, στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Πρόκειται για την "ανακάλυψη" ενός άγνωστου όσο και σημαντικού κειμένου του μεγάλου, Ρώσου συγγραφέα. Ο Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ συνέγραψε τον "Δον Κιχώτη" το 1938. Για πρώτη φορά ανέβηκε στο θέατρο Βαχτάγκοφ, το 1941, ένα χρόνο μετά τον θάνατό του. Έκτοτε έ ...
Kλασικό έργο
Η πιο τρομακτική ιστορία που γράφτηκε ποτέ, ζωντανεύει σε μια απόκοσμη, ατμοσφαιρική παράσταση από το Θέατρο Παράθλαση.
Η πιο τρομακτική ιστορία που γράφτηκε ποτέ ζωντανεύει σε μια απόκοσμη, ατμοσφαιρική παράσταση από το Θέατρο Παράθλαση, στη Θεσσαλονίκη. Μια παράσταση, πλημμυρισμένη από τις μουσικές και τα τραγούδια του Αλέξανδρου Ραΐδη. Ένα πρωτότυπο μιούζικαλ βασισμένο στην ιστορία του πιο διάσημου βαμπίρ. Μια εντυπωσιακή υπερπαραγωγή.
Γιατί εκεί που τελειώνει η αθωότητα, αρχίζει ο τρόμος...
Συντελεστές: ...
Διασκευή
Η Πολιτεία Θεάτρου παρουσιάζει την κωμωδία αφιέρωμα στα 100 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου. Μια υπόθεση, τρεις αυτοτελείς παραστάσεις.
Η Πολιτεία Θεάτρου παρουσιάζει την κωμωδία αφιέρωμα στα 100 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου. Μια υπόθεση, τρεις αυτοτελείς παραστάσεις.
Οι καλύτερες ατάκες κωμωδιών και ρεφρέν τραγουδιών του χρυσού, ελληνικού κινηματογράφου (120 κωμωδίες περιόδου 1955-1974) μπήκαν στο μίξερ, ανακατεύθηκαν, προστέθηκαν πολλές ατάκες, πολλή έμπνευση, πολλή φαντασία, πολλή, πολλή δουλειά.
Σκηνοθεσία - Επιμέλε ...
Σύγχρονο έργο
Οι ΝόVAN theatre group παρουσιάζουν την κωμωδία "Εις τους πέντε δρόμους", μια μουσική παράσταση πρόζας και ρεμπέτικης μουσικής.
Δια τρίτην χρονιάν, oι ΝόVAN theatre group παρουσιάζουν το κωμικόν δράμα "Εις τους πέντε δρόμους", μια μουσική παράσταση πρόζης και ρεμπέτικης μουσικής. Άρωμα ασπρόμαυρης ελληνικής ταινίας, άσματα σμυρναίικα, ρεμπέτικα και ξακουστά, γυναίκες του μπελά, αλάνια και τύποι λαϊκοί σε μια ιστορία πόνου, συναντήσεων μοιραίων και διαθέσεως κωμικής. Επί της σκηνής έξι ηθοποιοί και δύο μουσικοί να ξετυλίγου ...
Σύγχρονο έργο
Χριστίνα Καραγρηγορίου, Στέργιος Κωνσταντζίκης, Νάνσυ Σακελλαρίδου, Βασίλειος Σταθόπουλος κ.ά. Σκηνοθεσία: Αχιλλέας Ψαλτόπουλος.
Στις 27 Νοεμβρίου, ημέρα Πέμπτη, θα κάνει πρεμιέρα το Θέατρο Αναζήτηση Θεσσαλονίκης της Θεατρικής Έρευνας, με το έργο του Σάκη Σερέφα "Ζήτω, η Αμφίβολη Ζωή!", σε σκηνοθεσία Αχιλλέα Ψαλτόπουλου, στο Θέατρο Φαργκάνη.
12 σύντομα σκετς, 12 πορτραίτα σημερινών Ελλήνων, 12 "ακτινογραφίες" της σύγχρονης ζωής, μαζί με μιαν εισαγωγή κι έναν επίλογο, είναι το έργο του Σάκη Σερέφα, "Ζήτω, η Αμφίβολη Ζωή! ...
Σύγχρονο έργο
Μία γυναίκα, μετά από μία αποτυχημένη απόπειρα αυτοχειρίας, διηγείται τη ζωή της σε ένα ρομπότ, καθισμένη σε μία αναπηρική καρέκλα.
-Ωραία Κοιμωμένη
-Παραμύθι του Charles Perrault και των αδελφών Grimm
-Μπαλέτο
-Κλασική Μουσική σύνθεση του Pyotr Ilyich Tchaikovsky
-Ταινία Κινουμένων Σχεδίων της Walt Disney
-Θεατρική Παράσταση@Θέατρο Φλέμιγκ
-Θεατρικό έργο των Ρόδη-Κυφωνίδη
-Η Αθηνά Παππά
-Η πρώτη ευρωπαϊκή παράσταση με τη συμμετοχή ρομπότ επί σκηνής.
Η Αθηνά Παππά πρωταγωνιστεί στη νέα ...
Σύγχρονο έργο
Ο μονόλογος της Μ. Μαγρίζου (βραβευμένος με Κρατικό Βραβείο το 2006), με τη Στέλλα Παπαδημητρίου. Σκηνοθεσία: Φ. Μακρής, Κ. Τολόγκου.
Ο μονόλογος της Μπέττυς Μαγρίζου (βραβευμένος με Κρατικό Βραβείο το 2006), με τη Στέλλα Παπαδημητρίου.
Μία Γυναίκα. Η Αρετή.
Μια μαρτιάτικη μέρα, τη δεκαετία του 70, ημέρα των γενεθλίων της.
Ένα μπαούλο, γεμάτο κιτρινισμένα από το χρόνο προικιά.
Μια αφήγηση, με τις θύμησες μιας έντονης ζωής να πλημμυρίζουν τη σκηνή με αλήθεια, συγκίνηση, έρωτες, χιούμορ, μοναξιά και ελπίδα.
Μια ...
Bar theatre
Ένα πρόσωπο εισβάλλει σε ένα καφενείο, απευθύνεται στο "ανύπαρκτο" κοινό και διατείνεται πως δεν υπάρχει τίποτε ωραιότερο από τη "Φθορά".
Η ομάδα «Ρέον» παρουσιάζει στην «Κουκουβάγια» της Θεσσαλονίκης την παράσταση «Η φθορά, μια ομιλία του Ραφαήλ Εσθητού σε ένα ανύπαρκτο κοινό» του Δημήτρη Τσεκούρα. Ο Στάθης Κόκκορης στο ρόλο του Εσθητού και ο Βαγγέλης Κηπουρός συνοδεύει ζωντανά, σε σκηνοθεσία Ορέστη Τάτση. Η παράσταση παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο ιστορικό καφενείο «Μουριά» της Αθήνας.
Τι γίνεται όταν ένα «φανταστικό» πρόσωπο ει ...
Μουσική παράσταση
Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός. Πρωταγωνιστούν: Α. Λουδάρος, Τ. Τρύπη, Μ. Μπεγνής, Μ. Μαρίνος, Μ. Παπακωνσταντίνου, κ.α.
Μετά το "Θα σε πάρω να φύγουμε", το Θέατρο Badminton, τιμώντας την Αθηναϊκή Επιθεώρηση, παρουσιάζει τη νέα παράσταση "Θα περάσει κι αυτό". Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα που, μέσα από την Επιθεώρηση, αφηγείται την ιστορία της Ελλάδας από εκεί που τελείωσε το πρώτο μέρος, το 1967.
Από τη μια η επιθεώρηση, από την άλλη η δικτατορία και στη μέση η Ελλάδα. Κοινός ψίθυρος; Θα περάσει κι αυτό. Θα πε ...
Σύγχρονο έργο
Στέλλιος Σταυρίδης, Κώστας Αποστόλου, Μαρία Χειμώνα, Θοδωρής Κούκρας, Γιώργος Ροντίδης κ.ά. Σκηνοθεσία: Γιώργος Ροντίδης.
Το Σύγχρονο Θέατρο Ροντίδη θα παρουσιάσει για την χειμερινή σεζόν 2014-2015, το έργο "Λίστα γάμου" του Διονύση Χαριτόπουλου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Ροντίδη στο Θέατρο ΡΟ.
Μια παρέα φοιτητών, μποέμ και επαναστάτες του παρελθόντος, έγιναν Αυτοκινητάς, Λυκειάρχης, Ψαράς, Διευθυντής Τράπεζας, Διανοούμενος, διατηρώντας τη φιλία τους μέχρι σήμερα. Καυγαδίζουν, ερωτεύονται, αγαπούν, κριτικάρουν, ζουν ...
Διασκευή
Τέσσερις γυναίκες μιλούν ασταμάτητα. Για τον εαυτό τους, τις σχέσεις τους, τους άντρες, το παρόν και το μέλλον. Σκηνοθεσία: Ρήγας Γ.
Ματαίωση παραστάσεων 13/12 και 14/12:
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος λόγω στάσεων εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών στο ΚΘΒΕ, για το Σάββατο, 13/12/2014 και την Κυριακή, 14/12/2014 ανακοινώνει ότι δε θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις τις ημέρες αυτές. Το ΚΘΒΕ δίνει τη δυνατότητα της επιστροφής ή αλλαγής των εισιτηρίων που έχουν ήδη εκδοθεί. Το χρονικό διάστημα εξαργ ...
Σύγχρονο έργο
Το κείμενο της παράστασης είναι αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία της Ελισάβετ Βακαλίδου. Σκηνοθεσία: Θέμης Θεοχάρογλου.
Μετά τον επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων τον Απρίλιο του 2014, η Μπέττυ επιστρέφει, αυτή τη φορά στο Θέατρο Τ, έναν θεατρικό χώρο που στεγάζεται στη Φλέμινγκ, στον αριθμό 16.

Σε σκηνοθεσία Θέμη Θεοχάρογλου και με τη φιλική συμμετοχή της Φιλαρέτης Κομνηνού, που χαρίζει τη φωνή της στον ρόλο της μητέρας, η Μπέττυ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ως διπλωματική εργασία στην Υποκριτική του Δημήτρη ...
Σύγχρονο έργο
Ένας αλλόκοτος θίασος αποφασίζει να διηγηθεί μια ιστορία με τον δικό του τρόπο!
Μια φορά κι έναν καιρό...
Τι γίνεται όταν ένας ψαράς τσακώσει στα δίχτυα του ένα αποτρελαμένο τελώνιο φυλακισμένο σε πιθάρι για 400 χρόνια; Όταν ένας σατανικός γιατρός θέλει το κακό του Βασιλιά του Τουμ; Όταν μια λίμνη γεμάτη διαφόρων χρωμάτων ψάρια ανοίγει τον ασκό του Αιόλου μιας αλλόκοτης ιστορίας; Όταν ένας σουλτάνος θέλει να ξεπεράσει τον Σέρλοκ Χολμς; Όταν ένας τοίχος χαρίζει τον έρωτα σ ...
Αρχαίο θέατρο
Το έργο θίγει αξίες όπως η ορθότητα της γνώμης και η αίσθηση του δικαίου. Από τη θεατρική ομάδα Kunst. Σκηνοθεσία: Μιχάλης Σιώνας.
Η θεατρική ομάδα Kunst παρουσιάζει για τη χειμερινή περίοδο 2014/2015 την παραγωγή "Ορέστης" του Ευριπίδη, σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά.
Το έργο:
Ο γιος του βασιλιά Αγαμέμνονα, Ορέστης, και η αδελφή του, Ηλέκτρα, υπακούοντας σε χρησμό του θεού Απόλλωνα, σκοτώνουν τη μητέρα τους, Κλυταιμνήστρα. Οι πολίτες του Άργους τους καταδικάζουν για την πράξη τους αυτή σε θάνατο. Οι δύο πρωταγωνιστές π ...
Σύγχρονο έργο
Διανομή: Νίκος Γεωργάκης, Άγης Εμμανουήλ, Ειρήνη Μουρελάτου. Σκηνοθεσία: Γλυκερία Καλαϊτζή.
Ματαίωση παραστάσεων 13/12 και 14/12:
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος λόγω στάσεων εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών στο ΚΘΒΕ, για το Σάββατο, 13/12/2014 και την Κυριακή, 14/12/2014 ανακοινώνει ότι δε θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις τις ημέρες αυτές. Το ΚΘΒΕ δίνει τη δυνατότητα της επιστροφής ή αλλαγής των εισιτηρίων που έχουν ήδη εκδοθεί. Το χρονικό διάστημα εξαργ ...
Σύγχρονο έργο
Η παράσταση, με οδηγό τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη για τη γυναίκα, ξεναγεί τους θεατές στο σύμπαν του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη.
Ματαίωση παραστάσεων 13/12 και 14/12:
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος λόγω στάσεων εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών στο ΚΘΒΕ, για το Σάββατο, 13/12/2014 και την Κυριακή, 14/12/2014 ανακοινώνει ότι δε θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις τις ημέρες αυτές. Το ΚΘΒΕ δίνει τη δυνατότητα της επιστροφής ή αλλαγής των εισιτηρίων που έχουν ήδη εκδοθεί. Το χρονικό διάστημα εξαργ ...
Διασκευή
Μια από τις πιο δημοφιλείς κωμωδίες του Νηλ Σάιμον, ανασκευασμένη και προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα από τη Μ. Μπαλτατζή.
Μια από τις πιο δημοφιλείς κωμωδίες του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα Νηλ Σάιμον, ανασκευασμένη και προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα από τη Μαρία Μπαλτατζή. Ένα έργο που αγαπήθηκε από το ελληνικό και παγκόσμιο κοινό τόσο στην αντρική όσο και στη γυναικεία εκδοχή του.
Μια παράσταση σχόλιο πάνω στη μοναξιά πάσης φύσεως του σύγχρονου ανθρώπου και την έμφυτη ανάγκη του για επικοινωνία. Όλ ...
Σύγχρονο έργο
Τρία ζευγάρια συναντιούνται τρεις παραμονές Χριστουγέννων και αποκαλύπτουν τα κρυφά πάθη και τους φόβους τους. Σκην.: Γ. Παρασκευόπουλος.
Ματαίωση παραστάσεων 13/12 και 14/12:
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος λόγω στάσεων εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών στο ΚΘΒΕ, για το Σάββατο, 13/12/2014 και την Κυριακή, 14/12/2014 ανακοινώνει ότι δε θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις τις ημέρες αυτές. Το ΚΘΒΕ δίνει τη δυνατότητα της επιστροφής ή αλλαγής των εισιτηρίων που έχουν ήδη εκδοθεί. Το χρονικό διάστημα εξαργ ...
Σύγχρονο έργο
Ο Γιώρ. Νικόπουλος και ο Δημ. Πολίτης, σε χορογραφία του Δημ. Σωτηρίου, αφηγούνται από σκηνής την ιστορία του κυρίου Χαρίτονου Φουξ.
O Κύριος Χαρίτονος ήταν Βαρύτονος: «Χαρίτονος Φουξ, χαίρομαι ιδιαιτέρως!», έλεγε με μια υπόνοια στόμφου όταν συστηνόταν, κάνοντας βέβαια και την σχετική υπόκλιση. «Λυρικός Βαρύτονος. Όχι μελωδικός. Λυρικός! Είναι θέμα ρεπερτορίου!». Για τον Κύριο Χαρίτονο, βέβαια, ήταν απλώς θέμα ακρίβειας. Η μανία του με την τελειομανία του…
Επί σκηνής δύο performers, ο Γιώργος Νικόπουλος και ο Δημήτρης Πολίτ ...
Kλασικό έργο
Το Θέατρο του Άλλοτε αποφάσισε να εργαστεί πάνω στο αριστούργημα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, "Το σπίτι της Μπερνάρντα Αλμπα".
Θέατρο του Άλλοτε
Το Θέατρο του Άλλοτε αποφάσισε να εργαστεί πάνω στο αριστούργημα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, "Το σπίτι της Μπερνάρντα Αλμπα". Πέντε γυναίκες κάτω από το βαρύ πένθος που τους επέβαλλε η σκληρή συντηρητική και τυραννική μητέρα τους, μέσα στην αποπνικτική ατμόσφαιρα μιας σκληρής και κλειστής κοινωνίας, αγωνιούν, ερωτεύονται, ζηλεύουν, ονειρεύονται και υπάρχουν, μόνο πίσω από ερ ...
 
Φίλτρα
Επιλογή Παράστασης
Επιλογή θεάτρου

Είδος Παράστασης

Πληροφορίες
Μέσα από την ενότητα «Θεατρικές Παραστάσεις» μπορείτε να αναζητήσετε τις παραστάσεις που παίζονται στα θέατρα σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Περιορίστε τα αποτελέσματα των θεατρικών παραστάσεων με βάση τον τίτλο, το είδος τους (κωμωδία, δράμα κ.α.) και το θέατρο που παίζονται.