Θέατρο
Παραστάσεις στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι θεατρικές παραστάσεις σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σύγχρονο έργο
Κωμωδία, σε σκηνοθεσία Γιάννη Σαρακατσάνη. Ηθοποιοί: Έλενα Μεντζέλου, Σπύρος Πετούσης.
Όταν ο Μάνος γνώρισε τη Μάνια, ήταν και οι δύο πολύ κουρασμένοι από όλες τις προηγούμενες αποτυχημένες σχέσεις τους και τα εξίσου αποτυχημένα τυφλά ραντεβού τους. Μόνος αυτός, μόνη κι αυτή, στην κρίσιμη ηλικία των 38, αποφάσισαν να ενώσουν τις μοναξιές τους, για να έρθουν, λίγο καιρό αργότερα, αντιμέτωποι με ένα τεράστιο δίλημμα: είναι έτοιμοι να βουτήξουν στα βαθιά, ή προτιμούν να πλατσουρίζουν γ ...
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Αναλόγιο για τη Θεσσαλονίκη και τις γειτονιές της, από τετραμελείς ομάδες ηθοποιών του ΚΘΒΕ που θα αναγνώσουν κείμενα λογοτεχνών.
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει τη νέα δράση "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- Ανασκαφή 1". Ένα ταξίδι μνήμης στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης με "όχημα" τα κείμενα σπουδαίων λογοτεχνών της πόλης, σε μορφή Αναλογίου.

Όπως στην αρχαιολογική ανασκαφή αφαιρούνται στρώματα εδάφους με μηχανικό ή χειρωνακτικό τρόπο, τα ευρήματα εξετάζονται, καταγράφονται, ταξινομούνται και εκτίθενται, κάτι αντίστοιχο ...
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Για δεύτερη συνεχή χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία ΚΘΒΕ - ΠΑΜΑΚ στο πλαίσιο της Θεατρικής Εκπαίδευσης.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία ΚΘΒΕ - ΠΑΜΑΚ στο πλαίσιο της Θεατρικής Εκπαίδευσης. Η ομάδα που δημιουργήθηκε πέρσι παρουσιάζοντας τα "Πολυφωνικά Αναλόγια 1" συνεχίζει φέτος με την Παράσταση: "Από την Ελένη του Ευριπίδη στους Νεοέλληνες Ποιητές", η οποία θα παρουσιαστεί, σε σκηνοθεσία Νίκου Βουδούρη, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Αίθουσα Τελετών) την Παρασκευή, 27 & το Σάββατο, 2 ...
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Η αυθεντική αναπαράσταση της πιο συγκλονιστικής Δίκης στην ιστορία του πολιτισμού, σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη.
Από το ΚΘΒΕ.
Η αυθεντική αναπαράσταση της πιο συγκλονιστικής Δίκης στην ιστορία του πολιτισμού, στην αρχαία ελληνική γλώσσα, (με υπέρτιτλους στα νέα ελληνικά και στα αγγλικά), σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη. Η παράσταση παρουσιάστηκε πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου 2015 από το ΚΘΒΕ.
Συντελεστές:
Διδασκαλία αρχαίου κειμένου, μετάφραση, σκηνικός χώρος, σκηνοθεσία: Δ ...
Αρχαίο θέατρο
Η αυθεντική αναπαράσταση της πιο συγκλονιστικής Δίκης στην ιστορία του πολιτισμού, σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη.
Από το ΚΘΒΕ.
Η αυθεντική αναπαράσταση της πιο συγκλονιστικής Δίκης στην ιστορία του πολιτισμού, στην αρχαία ελληνική γλώσσα, (με υπέρτιτλους στα νέα ελληνικά και στα αγγλικά), σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη. Η παράσταση παρουσιάστηκε πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου 2015 από το ΚΘΒΕ.
Συντελεστές:
Διδασκαλία αρχαίου κειμένου, μετάφραση, σκηνικός χώρος, σκηνοθεσία: Δ ...
Σύγχρονο έργο
Παίζουν οι: Α. Αντωνόπουλος, Ν. Βλαβιανού, Σ. Βογιατζάκη, Μ. Ιωάννου, Κ. Κόκλας, Γ. Τσιμιτσέλης κ.ά. Σκηνοθεσία: Θ. Παπαθανασίου, Μ. Ρέππας.
Ο Μάκης Κωσταρέλλος είναι τηλεοπτικός παραγωγός. Σε κρίση λόγω κρίσης. Η γυναίκα του η Φλώρα έχει ινστιτούτα μανικιούρ-πεντικιούρ. Κλειστά και πτωχευμένα. Ο γιος τους ο Αλέξης δεν τα πάει καλά με τις επιχειρήσεις - είναι και το χεράκι του λιγάκι μακρύ... Ο κηπουρός τους ο Αλέξης, που έχει κι αυτός έναν γιο, δεν κοιτάει τις γλάστρες - έχει βάλει στο μάτι το αρχαίο αγαλματάκι της οικογένειας, ποιος ...
Σύγχρονο έργο
Παίζουν: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρία Κωνσταντάκη, Αντώνης Λουδάρος. Σκηνοθεσία: Κων/νος Μαρκουλάκης.
Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν την απολαυστική, σύγχρονη κωμωδία των Mathieu Delaporte και Alexandre de la Patellière "Για όνομα...". Η παράσταση ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αντώνης Λουδάρος.
Στην παράσταση, μ ...
Σύγχρονο έργο
Εμπνευσμένο από το βιβλίο της Γ. Ουσάκοβα, "Η ζωή μου", και από ήρωες των χρονογραφημάτων του Ν. Τσιφόρου. Σκηνοθεσία: Κίρκη Καραλή.
Εμπνευσμένο από το βιβλίο της Γαβριέλας Ουσάκοβα, "Η ζωή μου", των εκδόσεων Κάκτος και από ήρωες των χρονογραφημάτων του Νίκου Τσιφόρου.
H ιστορία μιας αντισυμβατικής γυναίκας, ενός ελεύθερου πνεύματος που αφιερώθηκε στον έρωτα, έζησε στην Αθήνα του περασμένου αιώνα και πλάνεψε τους άντρες.
Η παράταση διαπερνά την περίοδο 1930-1990, σκιαγραφώντας την κοινωνική φυσιογνωμία και την ατμόσφαιρ ...
Kλασικό έργο
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Κίτσου, Ορέστης Τζιόβας, Αμαλία Αρσένη. Σκηνοθεσία: Λίλλυ Μελεμέ.
Ο Στρίντμπεργκ τοποθετεί τη δράση της Δεσποινίδας Τζούλια τη νύχτα του μεσοκαλόκαιρου, τη μικρότερη νύχτα του χρόνου. Μια νύχτα εκρηκτικής πυκνότητας, νύχτα γιορτής και μεθυσιού, νύχτα απογύμνωσης, πυρετού και αισθησιασμού.
Με φόντο τη ξέφρενη γιορτή των υπηρετών, μέσα στη πηχτή και πνιγηρή ατμόσφαιρα της κουζίνας που βρίσκεται στα έγκατα του αρχοντικού σπιτιού, η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά για ...
Κοινωνικό
Ένα έργο σύγχρονο, καυστικό με μια ρεαλιστική και σκληρή ματιά που αποτυπώνει τη νοσταλγία της πατρίδας. Σκηνοθεσία: Γιολάντα Μαρκοπούλου.
Στο Black Box στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζεται μια σύγχρονη εκδοχή του έργου του μεγάλου Πολωνού δραματουργού Σλάβομιρ Μρόζεκ, οι "Εμιgrέδες", με τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο και τον Θάνο Τοκάκη, για λίγες μόνο παραστάσεις.
Ο ΑΑ και ο ΧΧ. Δύο άνθρωποι σε αναζήτηση της ταυτότητάς τους. Δύο ξένοι κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο, αποξενωμένοι και απομονωμένοι από τους γύρω τους. Δύο μετανάστες σε ξένη χώρα. ...
Σύγχρονο έργο
Η Τυφλόμυγα είναι ένα έργο που πραγματοποιείται στο απόλυτο σκοτάδι. Από το Θέατρο του Άλλοτε. Σκηνοθεσία: Βαρβάρα Δουμανίδου.
Από το "Θέατρο του Άλλοτε"
Η πρώτη παράσταση στην Ελλάδα βασισμένη στο απόλυτο σκοτάδι.
Η Τυφλόμυγα είναι ένα έργο που πραγματοποιείται στο απόλυτο σκοτάδι. Οι ηθοποιοί παίζουν χωρίς καμιά τεχνική υποστήριξη. Για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του έργου και την απόλυτη ασφάλεια των θεατών η τεχνική ομάδα είναι πλήρως εξοπλισμένη με κιάλια νυχτερινής όρασης και φακούς. Επίσης, δεν επιτ ...
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Η περιήγηση στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται με "όχημα" μια νέα σειρά κειμένων σπουδαίων λογοτεχνών.
Tο ταξίδι στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται...
Η περιήγηση συνεχίζεται με "όχημα" μια νέα σειρά κειμένων σπουδαίων λογοτεχνών: Ρούλα Αλαβέρα, Τηλέμαχος Αλαβέρας, Μανόλης Αναγνωστάκης, Νίκος-Αλέξης Ασλάνογλου, Πολυξένη Βελένη, Στέλλα Βογιατζόγλου, Ζυράννα Ζατέλη, Λεωνίδας Ζησιάδης, Τόλης Καζαντζής, Γιώργος Ιωάννου, Γιώργος Κάτος, Έντμουντ Κίλι, Θωμάς Κοροβίνης, Πρόδρομος Μάρκογλου, Θα ...
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Ένα παραμύθι του Κώστα Σκιπητάρη που αγγίζει με ιδιαίτερο τρόπο τις επιθυμίες και τα όνειρα των παιδιών, αλλά και των μεγάλων.
Ένα παραμύθι του Κώστα Σκιπητάρη που αγγίζει με ιδιαίτερο τρόπο τις επιθυμίες και τα όνειρα
των παιδιών, αλλά και των μεγάλων.
Όλα τα όνειρα, τα συγκέντρωσε ένας καλός γεράκος σε μία ονειροθήκη για να διευκολύνει τις αθώες
ψυχές στις σωστές επιλογές.
Το παραμύθι αυτό έγινε θεατρικό σενάριο από τον ίδιο τον Κώστα Σκιπητάρη και αποδίδεται
με μοναδικό τρόπο στην σκηνή του Burlesq ...
Κωμωδία
Κωμωδία με θέμα τη διαφθορά, τη δικαιοσύνη και την ανθρώπινη δολιότητα. Από την ομάδα C.for Circus.
Ομάδα C.for Circus
Ισχύει η ισονομία για όλους; Ή μήπως κάποιοι εξαιρούνται και είναι υπεράνω του νόμου; Με φρέσκια ματιά και ειλικρινή προβληματισμό που ακούγεται επικίνδυνα επίκαιρος σήμερα, η ομάδα C.for Circus παρουσιάζει το έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ Με το ίδιο μέτρο.
Το έργο:
"Ω, υπέροχο είναι να έχεις δύναμη δράκου, αλλά τυραννικό να τη μεταχειρίζεσαι σαν δράκος" 16ος αιώνας, Βιέν ...
Δραματοποιημένη λογοτεχνία
Μία διαφορετική ανάγνωση και διασκευή του ομότιτλου διηγήματος του Παπαδιαμάντη. Σκηνοθεσία: Ιωάννης Κυφωνίδης.
H θεατρική παράσταση (περφόρμανς) με τίτλο: "Οι Ναυαγοσώστες: Swim or Die", είναι βασισμένη και εμπνευσμένη από το ναυτικό διήγημα του μεγάλου Σκιαθίτη συγγραφέα και λογοτέχνη Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, Οι Ναυαγοσώστες.
Ουσιαστικά πρόκειται για μία εντελώς διαφορετική ανάγνωση και διασκευή του ομότιτλου διηγήματος του Παπαδιαμάντη, που συνδυάζει τον λόγο και τη ζωντανή μουσική με τις χορογραφημ ...
Kλασικό έργο
Ερμηνεύει ο Γρηγόρης Τίλδης. Σκηνοθεσία: Νίκος Βουδούρης.
Σημείωμα σκηνοθέτη:
10=10
Στους Φόνους της Οδού Μόργκ - Οδός Νεκροτομείου - (το πρώτο αστυνομικό αφήγημα στην ιστορία) συμπορευόμαστε με τη μονομερή, απόλυτη και στοχευμένη υπεράσπιση από τον Αύγουστο Ντυπέν ενός αθώου. Αναλογιζόμενοι τις άδικες καταδίκες στην ιστορία του κόσμου, αντιλαμβανόμαστε πως η αναλυτική σκέψη στο ανώτερό της στάδιο, αχρηστεύει κάθε έννοια της ψυχανάλυσης. Αυτό άλ ...
Σύγχρονο έργο
Bijoux de kant. Παίζουν: Θάνος Σαμαράς, Κώστας Κουτσολέλος, Νάνσυ Μπούκλη. Σκηνοθεσία: Γιάννης Σκουρλέτης, Ηλέκτρα Ελληνικιώτη.
Bijoux de kant
Aύγουστος. Παραμονή του Σωτήρος. Σε ένα απόμερο λιμανάκι κάποιας ελληνικής παραλίας, τρεις άνθρωποι κάνουν το απογευματινό μπάνιο τους περιμένοντας το φεγγάρι να ανατείλει μέσα απ’ τη θάλασσα. Κι ενώ περιμένουν, συζητούν περί παντός επιστητού, όπως μάλλον θα συνέβαινε πάντα και με όλους όσους μπήκαν πριν από εκείνους στα νερά αυτά. Ο Σοφοκλής Ποθουλάκης και ο Ευριπίδης Περίανδρο ...
Σύγχρονο έργο
Έργο βασισμένο στην πιο πολυσυζητηµένη σχέση στον χώρο της ποίησης, του Κώστα Καρυωτάκη και της Μαρίας Πολυδούρη.
Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στην Αθήνα, η ΠόΚα της Κέλλυ Πήλιουρα έρχεται στη Θεσσαλονίκη και το BlackBox.
Το έργο, βασισμένο στην πιο πολυσυζητημένη σχέση στον χώρο της ποίησης, αυτή της Μαρίας Πολυδούρη και του Κώστα Καρυωτάκη, φέρνει στο σήμερα τους εν λόγω ποιητές για να τους δώσει την ευκαιρία να ξαναζήσουν και να πουν όσα ο χρόνος τους είχε βαθιά κλειδωμένα.
Πρόκειται για μια ιστ ...
Κωμωδία
Ένας μονόλογος - stand up comedy με τη Σοφία Μουτίδου, από την ομάδα Δέλτα. Κείμενο - Σκηνοθεσία: Ομάδα Δέλτα.
Της ομάδας Δέλτα.
Ένα φρέσκο, ιδιόρρυθμο, βρώμικο, αναρχικού τύπου κείμενο έρχεται να μας παρουσιάσει η ομάδα Δέλτα στη Μαύρη Τρύπα, με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Μουτίδου.
Πρόκειται για έναν μονόλογο - stand up comedy, στον οποίο ξετυλίγεται μπροστά μας η ιστορία μιας γυναίκας την ώρα που περιμένει στον προθάλαμο ενός διάσημου νευρολόγου... Τόσο διάσημου που τους ασθενείς του τους επιλέγει έ ...
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
"Θεατρικό Αναλόγιο" με έργα Ν. Καζαντζάκη, Ο. Ελύτη, Α. ντε Σαιντ Εξυπερύ, Α. Εμπειρίκου, Τ. Λειβαδίτη και Τ. Κοσμέτσα.
Το ΚΘΒΕ, συνεχίζοντας τη συνεργασία του με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, παρουσιάζει τον Μάιο τα "Πολυφωνικά αναλόγια 2". Από τους περίπου 140 φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον για την πρωτοβουλία, έπειτα από σχετικές διαδικασίες επελέγησαν 24, οι περισσότεροι από τους οποίους θα παρουσιάσουν το "Θεατρικό Αναλόγιο" με έργα Νίκου Καζαντζάκη, Οδυσσέα Ελύτη, Αντουάν ντε ...
Σύγχρονο έργο
Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Ειρήνη Μουρελάτου, Έφη Σταμούλη. Σκηνοθεσία-δραματουργική επεξεργασία: Χριστίνα Χατζηβασιλείου.
Λίγες ώρες πριν από τη σοβαρή επέμβαση που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη φωνή της, η μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια δεν σταματά να μιλά για την πολυτάραχη ζωή της: τα πρώτα χρόνια στη Χαλκίδα, η αναχώρηση για την Αθήνα μια μέρα μετά το ξέσπασμα του ελληνοϊταλικού πολέμου, η συνεργασία με τον Τσιτσάνη. Η σκληρότητα μπερδεύεται με την ευαισθησία, το παρόν με το παρελθόν, η αγάπη με το μίσος, αποκαλύπτοντ ...
Σύγχρονο έργο
Ένα έργο με χιούμορ και τρυφερότητα για δυο γυναίκες με "σπασμένες φτερούγες" και ένα ταξίδι που δεν ολοκληρώθηκε. Σκηνοθεσία: Τ. Χάνος.
Με το ανέβασμα του θεατρικού αυτού έργου ενός από τους πιο αγαπημένους σκηνοθέτες και σεναριογράφους του νέου ελληνικού κινηματογράφου, το ΚΘΒΕ γιορτάζει με την οικογένεια του ΠΑΟΚ τα 90 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας. Σε έκτακτη φιλική συμμετοχή ο Γιώργος Μίνος αναμεταδίδει στην παράσταση τον αγώνα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ.
Λίγα λόγια για το έργο:
Σταθμός Λαρίσης. Ακούγεται ο ποδοσφαιρικός αγώνα ...
Σύγχρονο έργο
Μία αστεία και συνάμα πικρή ιστορία, για το πώς ένας άνδρας και μια γυναίκα κάνουν μαζί την διαδρομή από το ψέμα στην αλήθεια.
Ο Αλεξάντερ Γκέλμαν ένας από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς της εποχής του, έγραψε το Παγκάκι το 1983 και από τότε έχει μεταφραστεί και παιχτεί σε τριάντα χώρες και συνεχίζεται να παίζεται, χάρη στη βαθιά ανθρώπινη ματιά του αλλά και το πικρό χιούμορ που το κάνει διαχρονικό και κωμικοτραγικά επίκαιρο.
Γράφτηκε στη Σοβιετική Ένωση του ογδόντα, την περίοδο πριν από την κατάρρευσή της, όπου η αυ ...
Σύγχρονο έργο
Το έργο αποτελείται από τρεις μονολόγους υπαρκτών προσώπων που σχετίζονται με τον πόλεμο στο Ιράκ. Σκηνοθεσία: Κατσαρής Αντώνης.
Το έργο αποτελείται από τρεις μονολόγους υπαρκτών προσώπων που σχετίζονται με τον πόλεμο στο Ιράκ. Τα πρόσωπα του έργου είναι η Lynndie England, έφεδρος του αμερικανικού στρατού, ο Δρ.David Kelly, Βρετανός επιθεωρητής όπλων και η Nehrjas AlSaffarh, Ιρακινή μητέρα και μέλος του Κ.Κ.Ι.
"Το παλάτι του τέλους" ένα τέλειο μείγμα σκληρής ποίησης και λυρικής αφήγησης που συλλαμβάνει το εύθραυστο των ...
Σύγχρονο έργο
Παίζουν: Β. Κυριακίδης, Μ. Μάλφα, Γ. Σκιαδαρέσης, Χ. Τσάφου, Π. Σταθακόπουλος, Β. Γουλιελμάκη κ.ά. Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης.
Όταν ένας περιοδεύων θίασος που αποτελείται από ηθοποιούς "Β΄ κατηγορίας", αποφασίζει να ανεβάσει μια φάρσα "Β΄ κατηγορίας" θεωρώντας την ως καταπληκτική κωμωδία, γίνεται "ΤΟ ΣΩΣΕ"! Το μανιακό θηριοτροφείο απροσάρμοστων ηθοποιών, που αποτελείται από μια πρωταγωνίστρια που ξεχνάει συνέχεια τις ατάκες της και δεν καταφέρνει ποτέ να συγχρονίσει τα λόγια με την κίνηση, έναν φιλόδοξο αριβίστα που ποτέ ...
Διασκευή
Από τους Svoradov Theatre. Σκηνοθεσία: Τριαντάφυλλος Μποσταντζής.
Από τους Svoradov Theatre
Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του Μαρτίου στον Πολυχώρο WE οι "Τραχίνιες" και οι Svoradov Theatre επιστρέφουν για 4 συλλεκτικές παραστάσεις στο Vis Motrix Performance Studio.
Οι "Τραχίνιες" είναι ίσως το σπανιότερα παιγμένο έργο του Σοφοκλή αλλά και συνολικά της αρχαίας κλασικής δραματουργίας λόγω των πολλών ιδιαιτεροτήτων που παρουσιάζει. Η Δηιάνειρα, γυναίκα ...
Σύγχρονο έργο
Παίζουν: Γιώργος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Κόττας. Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Ηλιάδης.
Το Θέατρο Ταξίδι Ονείρου συνεχίζει τη φετινή του θεατρική διαδρομή, καιρικά όμως... αντίστροφα, πηγαίνοντας το κοινό στο χειμώνα. Στην ουσία, σ' ένα ψυγείο κρεοπωλείου και σε βαθμούς "Υπό το μηδέν"...
Συντελεστές:
Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ, Δημήτρης Ψαρράς
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Ηλιάδης
Ειδικές κατασκευές: Αντώνης Πασχαλίδης
Ενορχήστρωση: Κώστας Κοσμίδης
Μουσικό κομμάτ ...
Σύγχρονο έργο
Οι καλύτερες παραστάσεις stand up comedy, κωμικού αυτοσχεδιασμού και θεάτρου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Μετά την μεγάλη επιτυχία της περσινής χρονιάς το Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας έρχεται ανανεωμένο, μεγαλύτερο και επεκτείνεται και στη Θεσσαλονίκη για να γεμίσει το καλοκαίρι κωμωδία. Στις 16-20 Ιουνίου στο θέατρο Άβατον και στις 14-17 Ιουνίου στο θέατρο Σοφούλη συγκεντρώνονται οι καλύτερες παραστάσεις stand up comedy, κωμικού αυτοσχεδιασμού και θεάτρου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. 2 θέατρα, 23 πα ...
Δραματοποιημένη λογοτεχνία
Δράσεις και εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς που προγραμματίζονται για το χρονικό διάστημα Απριλίου – Μαΐου 2016.
Δράσεις και εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς που προγραμματίζονται για το χρονικό διάστημα Απριλίου – Μαΐου 2016 για την πόλη της Θεσσαλονίκης.
• 11/4, 18:00 - 20:00 Παρουσίαση βιβλίου
"Τι να κάνουμε, τι-τι, το νερό για να σωθεί;"
Παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Λαλιώτη για μικρά και… μεγάλα παιδιά. Το παραμύθι δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά και τους δασκάλου ...
Σύγχρονο έργο
Για έκτη συνεχή χρονιά το Σχήμα Εκτός Άξονα θα φιλοξενήσει το Βήμα στους Νέους.
Για έκτη συνεχή χρονιά το Σχήμα Εκτός Άξονα θα φιλοξενήσει το Βήμα στους Νέους. Πρόκειται για μια δράση που αφορά σε νέες, άγνωστες ίσως σε πολλούς, αλλά υποσχόμενες ομάδες, οι οποίες παρουσιάζουν τη δουλειά τους κάθε Μάιο στο χώρο του Σχήματος. Φέτος, κατά την περίοδο 12 έως 30 Μαΐου, θα συναντήσουμε δύο ομάδες στο σκέλος της δοκιμασίας στη σκηνοθεσία, ενώ παράλληλα οργανώνονται για πρώτη φορά συ ...
 
Φίλτρα
Επιλογή Παράστασης
Επιλογή θεάτρου

Είδος Παράστασης

Πληροφορίες
Μέσα από την ενότητα «Θεατρικές Παραστάσεις» μπορείτε να αναζητήσετε τις παραστάσεις που παίζονται στα θέατρα σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Περιορίστε τα αποτελέσματα των θεατρικών παραστάσεων με βάση τον τίτλο, το είδος τους (κωμωδία, δράμα κ.α.) και το θέατρο που παίζονται.