Θέατρο
Παραστάσεις στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι θεατρικές παραστάσεις σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σύγχρονο έργο
Κοινωνικοπολιτική κωμωδία εμπνευσμένη από την προσωπικότητα του Νεοέλληνα και την πολιτική κατάσταση της χώρας.
Μετά την περσινή επιτυχία της παράστασης "Πραξικόπημα", μια εξελιγμένη και πιο επίκαιρη μορφή της παράστασης. Έρχεται το #_Πραξικόπημα,
Ελλάδα 2015. Η χώρα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ο κακός ψεκάζει τους πάντες με μια φόρμουλα που αποβλακώνει τον ανθρώπινο εγκέφαλο και μετατρέπει τους πολίτες σε υποχείρια. Έτσι οι δύο σούπερ-ήρωες αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να επιβάλουν ...
Σύγχρονο έργο
Μια αλληγορία της σύγχρονης εποχής για τον καταναλωτισμό, τον αποκλεισμό και την αυταπάτη της ασφάλειας. Από την ομάδα CASUALI.
Από την ομάδα CASUALI.
Η ομάδα CASUALI παρουσιάζει την παράσταση "Mall" της Στέλλας Παπαδημητρίου, σε σκηνοθεσία Στεφανίας Παπαμιχαήλ, στο Θέατρο Αυλαία.
Ένας πόλεμος μόλις τελείωσε. Οι νικητές βρίσκονται προστατευμένοι μέσα σε τεράστια εμπορικά κέντρα. Ο μηχανισμός κινείται με σχέδιο και ασφάλεια. Οχτώ πρόσωπα προσπαθούν να επιβιώσουν, χαμογελώντας μέσα σε ένα πλαίσιο εξουσίας όπου τίποτα ...
Διασκευή
Τρεις γυναίκες συναντιούνται μια φορά το μήνα εκ περιτροπής στα σπίτια τους και σκοτώνουν το χρόνο τους συζητώντας μεταξύ τους.
Μια μαύρη κωμωδία της Michele Lowe.
Τρεις γυναίκες, η Ντέμπρα, η Μόλλυ και η Νίκη, συναντιούνται μια φορά το μήνα εκ περιτροπής στα σπίτια τους και σκοτώνουν το χρόνο τους συζητώντας μεταξύ τους. Την ίδια στιγμή οι άντρες τους, παλιοί συμμαθητές, παίζουν γκολφ στο διπλανό δωμάτιο. Τι θα συμβεί αυτή τη νύχτα και θα τις φέρει αντιμέτωπες με τεράστια ηθικά διλήμματα; Ποια απόφαση θα πάρουν και θα ...
Σύγχρονο έργο
Το έργο περιγράφει τα προσωπικά, υπαρξιακά και κοινωνικά αδιέξοδα ορισμένων ανθρώπων της εξουσίας. Σκηνοθεσία: Γιώργος Σφυρίδης.
Το έργο με τίτλο "Άδειες Λιμουζίνες" περιγράφει τα προσωπικά, υπαρξιακά και κοινωνικά αδιέξοδα ορισμένων ανθρώπων της εξουσίας. Σε ένα υπουργικό γραφείο, ο υπουργός δεν λέει να φανεί. Άδειες λιμουζίνες πηγαινοέρχονται. Ένας ολόκληρος κύκλος ανθρώπων που ζούσαν γύρω του μπαίνει στη στενωπό της αβεβαιότητας. Στηρίζουν και προδίδουν ο ένας τον άλλον, με το ρυθμό που ανασαίνουν. Τελικά ανακαλύπτουν το ...
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Αναλόγιο για τη Θεσσαλονίκη και τις γειτονιές της, από τετραμελείς ομάδες ηθοποιών του ΚΘΒΕ που θα αναγνώσουν κείμενα λογοτεχνών.
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει τη νέα δράση "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- Ανασκαφή 1". Ένα ταξίδι μνήμης στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης με "όχημα" τα κείμενα σπουδαίων λογοτεχνών της πόλης, σε μορφή Αναλογίου.

Όπως στην αρχαιολογική ανασκαφή αφαιρούνται στρώματα εδάφους με μηχανικό ή χειρωνακτικό τρόπο, τα ευρήματα εξετάζονται, καταγράφονται, ταξινομούνται και εκτίθενται, κάτι αντίστοιχο ...
Σύγχρονο έργο
Μια νεανική, θεατρική παράσταση με δύο διαφορετικές προτάσεις.
Μια νεανική, θεατρική παράσταση με δύο διαφορετικές προτάσεις.
1η πρόταση:
Ένα σύγχρονο παραμύθι μας εξιστορούν για πρώτη φορά Ο Στεφάν και Η Ελίζα. Μια σύγχρονη ιστορία δυο νέων η οποία ξετυλίγεται από την πρώτη στιγμή της αλλόκοτης γνωριμίας τους, έρχεται να μας αποδείξει πως δεν υπάρχουν στερεότυπα και συστατικά για την αληθινή αγάπη. Έχοντας την ικανότητα να ζουν τη ζωή τους αληθινά, π ...
Αρχαίο θέατρο
Η αυθεντική αναπαράσταση της πιο συγκλονιστικής Δίκης στην ιστορία του πολιτισμού, σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη.
Από το ΚΘΒΕ.
Η αυθεντική αναπαράσταση της πιο συγκλονιστικής Δίκης στην ιστορία του πολιτισμού, στην αρχαία ελληνική γλώσσα, (με υπέρτιτλους στα νέα ελληνικά και στα αγγλικά), σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη. Η παράσταση που καθήλωσε εκατοντάδες θεατές στους αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, όπου παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου 2015 από το ΚΘΒΕ.
Συντελεστές: ...
Σύγχρονο έργο
Οι NoVanTheatreGroup παρουσιάζουν μια ανατρεπτική κωμωδία θεάτρου μέσα στο θέατρο, ιχνηλατώντας τα πρώτα συγγραφικά βήματα του Σαίξπηρ.
Οι NoVanTheatreGroup επιστρέφουν για πέντε τελευταίες παραστάσεις, 2-6 Δεκεμβρίου 2015, για να παρουσιάσουν ξανά την ανατρεπτική κωμωδία "Απόψε στο Στράτφορντ", στο Θέατρο Αυλαία μετά τη μεγάλη απήχηση που είχε η παράσταση στο κοινό κατά την πρώτη της παρουσίαση.
Ένας θίασος ηθοποιών ετοιμάζεται να δώσει την παράσταση του. Το κοινό είναι στη θέση του. Οι ερμηνευτές, τα κοστούμια, τα σκηνικά κι ...
Διασκευή
Μία ξεκαρδιστική, γαλλική, κλασική κοινωνικοπολιτική κωμωδία. Σκηνοθεσία: Μαρία Μπαλτατζή.
Η Κυρία Προέδρου -μετά από απουσία δύο ετών- επιστρέφει στο Θεατρικό Σαλόνι της Πολιτείας θεάτρου. Πρόκειται για μία ξεκαρδιστική, γαλλική, κλασική κοινωνικοπολιτική κωμωδία.
Περίληψη έργου:
Ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου μιας μικρής επαρχιακής πόλης της Γαλλίας, του Γκρε, Γκαστόν Τρικουάν, είναι παντρεμένος χρόνια με μια πρώην μαγείρισσα, την Αγλαΐα. Διάγει έναν απόλυτα ενάρετο συζυγικό βίο, ...
Kλασικό έργο
Μία πικρή κωμωδία, ένα έργο εντυπωσιακό, λαϊκό και απενοχοποιημένο που η δομή και η σύλληψή του μας θυμίζει ποίηση του Μαγιακόφσκι.
Μια εκπληκτική, πικρή κωμωδία. Ένα έργο εντυπωσιακό, λαϊκό και απενοχοποιημένο. Η δομή και η σύλληψή του μας θυμίζει ποίηση του Μαγιακόφσκι και τη χρυσή εποχή του βωβού κινηματογράφου. Ο λόγος για το έργο του Νικολάι Έρντμαν "Η Κωμωδία του Αυτόχειρα", που παρουσιάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα, στο Βασιλικό Θέατρο.
Ο Νικολάι Έρντμαν, συνοδοιπόρος μιας εποχής π ...
Kλασικό έργο
Ένα έργο σκληρό, δραματικό, αληθινό, που έχει στον πυρήνα του εξαρτώμενες οικογενειακές σχέσεις, αγάπης και μίσους. Από την ομάδα ριSκο.
Μετά την περσινή επιτυχία, η θεατρική Ομάδα ριSκο και το Αβέρτο Θέατρο παρουσιάζουν το έργο του Γάλλου φιλόσοφου και συγγραφέα Αλμπέρ Καμύ "Η παρεξήγηση", σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Οικονόμου. Με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης και ύστερα από τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, "Η παρεξήγηση" επαναλαμβάνεται στο Θέατρο Αυλαία.
Για το έργο:
Ένα έργο σύγχρονο και κλασικό, σκληρ ...
Σύγχρονο έργο
Ένας σπαραχτικός μονόλογος, μία συνειρμική αφήγηση ζωής, που ακροβατεί ανάμεσα στο λογικό και το παράλογο. Σκηνοθεσία: Β. Βασιλάκης.
Ο Βασίλης Βασιλάκης παρουσιάζει στο Θέατρο Αυλαία τη μεταφορά του μυθιστορήματος του Γιάννη Μακριδάκη "Ήλιος με δόντια", για εννέα μόνο παραστάσεις.
Ένας σπαραχτικός μονόλογος, μία χειμαρρώδης συνειρμική αφήγηση ζωής, που ακροβατεί ανάμεσα στο λογικό και το παράλογο, στο τώρα και στο χθες, με πικρές αναφορές στα "χρηστά ήθη" της ελληνικής επαρχίας, την υποκρισία, τον μίζερο καθωσπρεπισμό. ...
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Μονόλογοι με τις: Υ. Μανέ, Γ. Φέστα, Ε. Κεχαγιά, Π. Γκιωνάκη, Τ. Δριβάλα, Ε. Ερήμου, Κ. Παπανίκα, Γ. Κηλαηδόνη, Μ. Παπαδημητρίου.
Μετά την επιτυχία της Αθήνας τώρα στη Θεσσαλονίκη
Από Κυριακή, 22 Νοεμβρίου έως και Δεύτερα, 30 Νοεμβρίου.
• Κυριακή, 22 Νοεμβρίου
"Συμβολαιογράφος"
Με την Υρώ Μανέ
Διάρκεια: 70’
• Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου
"Η αναγνώριση"
Με τη Γιώτα Φέστα
Διάρκεια: 60’
• Τρίτη, 24 Νοεμβρίου
"Μorendo"
Mε την Εύα Κεχαγιά
Διάρκεια: 75’
• Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου
" ...
Σύγχρονο έργο
Θεατρικός μονόλογος, βασισμένος στο μυθιστόρημα "Μόσχα - Πετουσκί" του Βενεντίκτ Γιεροφέγιεβ. Σκηνοθεσία: Νίκος Σακαλίδης.
Ο θεατρικός μονόλογος "Μόσχα - Πετουσκί: η μεθυσμένη διαδρομή" είναι βασισμένος στο μυθιστόρημα "Μόσχα - Πετουσκί" του Βενεντίκτ Γιεροφέγιεβ. Το έργο γράφτηκε το 1969 και δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στα Ρωσικά το 1973 σ’ ένα εφήμερο περιοδικό του Ισραήλ, κι από κει πέρασε στη Γαλλία, όπου έγινε και η πρώτη του έκδοση στη Δύση το 1976. Έκτοτε έχει μεταφραστεί σε τουλάχιστον 16 γλώσσες.
Πρόκειτα ...
Kλασικό έργο
Ηθοποιοί: Μορφακίδης Δημήτρης, Χατζηϊωαννίδου Μαρία, Σιμαρδάνης Χρήστος, Συριόπουλος Μιχάλης κ.ά. Σκηνοθεσία: Βούρος Γιάννης.
118 χρόνια μετά την απόλυτα αποτυχημένη πρεμιέρα του, ο Γλάρος συναρπάζει παγκοσμίως δημιουργούς, θεατές και αναγνώστες. Ίσως γιατί κάθε δεκαετία βρίσκει τη δική της οπτική και ανάγκη για να ακουμπήσει πάνω στο έργο του Τσέχωφ, ίσως γιατί η οπτική και οι ανάγκες των χαρακτήρων του έργου είναι τόσο αρχέγονες όσο και διαχρονικές. Φέτος, στο νέο του ανέβασμα στο ΚΘΒΕ, η οπτική και η ανάγκη υπαγορεύον ...
Σύγχρονο έργο
"Ο Επαγγελματίας", που χαρακτηρίζεται από τον Κοβάτσεβιτς ως "θλιβερή κωμωδία", είναι ένα έργο διαχρονικά πολιτικό και βαθιά ανθρώπινο.
Από τη Θεατρική Ομάδα Enigma (Enigma Theatre Group), επαναλαμβάνεται για 2η χρονιά στο Studio Aniline Dancetheatre, σε σκηνοθεσία Κυριάκου Δανιηλίδη.
"Ο Επαγγελματίας", που χαρακτηρίζεται από τον Κοβάτσεβιτς ως "θλιβερή κωμωδία", είναι ένα έργο διαχρονικά πολιτικό και βαθιά ανθρώπινο
Το έργο παρουσιάστηκε τη θεατρική περίοδο 2014-2015 στο Θέατρο Σοφούλη, στο Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών κ ...
Σύγχρονο έργο
Στο έργο η πραγματικότητα και η φαντασία συγκρούονται στην Ελλάδα του σήμερα, την εποχή της αμηχανίας. Σκηνοθεσία: Χούρσογλου Περικλής.
Ο Κάτω Παρθενώνας είναι ένας μικρός "οικισμός" - με παγκάκια και σπηλιές - κάτω από την Ακρόπολη, όπου ζει, μαζί μ’ άλλους, ο "Νεοάστεγος", ένας από τους δυο βασικούς ήρωες του έργου. Για να ζήσει πουλάει βιβλία, πλένεται σε δημόσιες τουαλέτες και τρώει στα συσσίτια του Δήμου και της εκκλησίας. Ο άλλος, ο "Νεόπτωχος", μεγαλοστέλεχος επενδυτικής εταιρίας ζει στο μοντέρνο διαμέρισμά του, έχει χάσει ...
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Σκηνοθεσία-Επιμέλεια Σκηνικών/ Κοστουμιών/ Μουσικής/Σκίτσων: Μαρία Μπαλτατζή.
Όλια του Άντον Τσέχωφ (1860-1904) (Λυρικός Κωμικός Μονόλογος από διήγημά του)
Η Θεατρίνα της Μαρίας Μπαλτατζή Δραματικός Μονόλογος (Η ιδέα από το Θεατρικό Κύκνειο Άσμα του A.Τσέχωφ)
Η Αρκούδα Μονόπρακτο του A.Τσέχωφ (Κωμωδία)
Περίληψη Έργων:
"Όλια Μια Ψυχούλα"
Η Όλια, χήρα δύο φορές, με περισσό ενθουσιασμό μοιράζεται με τους θεατές εικόνες της αγροτικής Ρωσίας και μας διηγείται ...
Διασκευή
Κώστας Γάκης, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Αθηνά Μουστάκα. Σκηνοθεσία - διασκευή: Ομάδα θεάτρου "Ιδέα".
Κώστας Γάκης, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Αθηνά Μουστάκα
Σκηνοθεσία - διασκευή: Ομάδα θεάτρου "Ιδέα"
Μετά από την θερμότατη υποδοχή της παράστασης "Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2" στη Θεσσαλονίκη, η Ομάδα Θεάτρου "Ιδέα" ξαναχτυπά, με το δεύτερο σαιξπηρικό της εγχείρημα σκηνοθετώντας μια αντισυμβατική εκδοχή-διασκευή του "Ονείρου Καλοκαιρινής Νύχτας" του Σαίξπηρ.
Η Ομάδα "Ιδέα" αποτελείται από τ ...
Σύγχρονο έργο
Το έργο αν και φαινομενικά απλό, είναι βαθιά ανθρώπινο, κρατάει πολύ εύθραυστες ισορροπίες ανάμεσα στο κωμικό και στο τραγικό.
Το Θέατρο Σοφούλη παρουσιάζει το φημισμένο έργο της Χρύσας Σπηλιώτη "Ποιος ανακάλυψε την Αμερική", σε σκηνοθεσία Παύλου Δανελάτου.
Δυο κορίτσια, η Καίτη και η εξάδελφή της Λίζα, συνομίληκες και εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες αναπαριστούν τη ζωή τους με πάθος και χιούμορ. Μεγαλώνουν, ερωτεύονται, προδίδουν και προδίδονται, επιλέγουν, αποτυχαίνουν, προσπαθούν... ζουν. Τα όνειρα και οι εφιάλτες του ...
Σύγχρονο έργο
Η ομάδα Α! ΚΑΤΑΛΑΧΟύ, σε συνεργασία με το ΚΘΕΘ, παρουσιάζει μια γλυκόπικρη κωμωδία με μάσκες και κούκλες. Σκηνοθεσία: Koldobika G. Vío.
Η ομάδα Α! ΚΑΤΑΛΑΧΟύ σε συνεργασία με το ΚΘΕΘ παρουσιάζει την παράσταση "Πόρτες και Παρτιτούρες", μια γλυκόπικρη κωμωδία με μάσκες και κούκλες.
Για την παράσταση:
Δύο ηλικιωμένοι άνθρωποι, ο κ. Μαπ και η Ίλι Γκρέις, ζουν σε παραδιπλανά διαμερίσματα. Ένας μουσικός μετακομίζει στο διαμέρισμα ανάμεσά τους, ψάχνοντας την έμπνευση και συνθέτει τις μελωδίες του. Οι νότες του ταξιδεύουν, σπάνε το ...
Σύγχρονο έργο
Ένα έργο του Κώστα Σωτηρίου, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Ερμηνεία: Ελένη Ουζουνίδου.
Σταματία, το γένος Αργυροπούλου. Γεννημένη στην Αθήνα στα μέσα της δεκαετίας του ’30, κόρη ανώτερου δημοσίου υπαλλήλου, διαπαιδαγωγημένη με τα χρηστά ήδη της εποχής και αρραβωνιασμένη με λοχαγό του Εθνικού Στρατού. Ζει στην αυλή του σπιτιού της, αδυνατώντας να παρακολουθήσει τη ζωή που προχωράει δίπλα της...
Επιμένει πεισματικά να βλέπει τα πάντα μέσα από τα δικά της παραμορφωτικά γυαλιά, κατα ...
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Επί σκηνής δύο performers αφηγούνται από σκηνής την ιστορία του κυρίου Χαρίτονου Φουξ, ενσαρκώνοντας όλους του χαρακτήρες του έργου.
Μετά την περσινή επιτυχημένη παρουσίασή τους "Τα παπούτσια του Βαρύτονου", που σκηνοθετούν ο Δημήτρης Σωτηρίου και ο Δημήτρης Μπασλάμ, επιστρέφουν στη σκηνή του Blackbox.
O Κύριος Χαρίτονος ήταν Βαρύτονος: "Χαρίτονος Φουξ, χαίρομαι ιδιαιτέρως!" έλεγε με μια υπόνοια στόμφου όταν συστηνόταν, κάνοντας βέβαια και τη σχετική υπόκλιση. "Λυρικός Βαρύτονος. Όχι μελωδικός. Λυρικός! Είναι θέμα ρεπερτορί ...
Σύγχρονο έργο
Μια μοναδική παράσταση που το γέλιο με τη θλίψη εναλλάσσονται με απόλυτο σεβασμό στα γεγονότα. Σκηνοθεσία: Αννίτα Γκαϊτατζή.
Από το Θέατρο Λαμπιόνι.
Ένα έργο γεμάτο Ελλάδα! Από τον Κρόνο, που φορές παραλληλίζουμε μ’ αυτόν την πατρίδα μας μέχρι την πρόσφατη ιστορία μας. Μέσα από σατιρικές και δραματικές σκηνές αλλά και κάποια από τα υπέροχα τραγούδια του Ξαρχάκου γίνεται μια αναδρομή στην ιστορία της Ελλάδας από την Τουρκοκρατία, τον Οθωνα, τη μικρασιατική καταστροφή, τον πόλεμο του '40, την κατοχή. Απολαυστικό το χι ...
Kλασικό έργο
Τάσος Πεζιρκιανίδης, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Κλειώ-Δανάη Οθωναίου, Αστέρης Πελτέκης, Δημήτρης Κολοβός κ.ά. Σκην.: Γιάννης Καλατζόπουλος.
Λίγα λόγια για το έργο:
Ο πάμπλουτος αλλά ταπεινής καταγωγής Εμμανουήλ Κουτρούλης, ράφτης από τη Σύρα, καταφθάνει στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον κατεργάρη υπηρέτη του Στροβίλη, αποφασισμένος να ζητήσει σε γάμο την πανέμορφη, φιλόδοξη και πολύ νεώτερη του Ανθούσα, κόρη του μεγαλοξενοδόχου και κοινωνικά ανερχόμενου κυρ-Σπύρου. Η Ανθούσα που έχει, κρυφά από τον πατέρα της, δεσμό με τον νεαρό κο ...
Σύγχρονο έργο
Η θεατρική ομάδα Παπαλάνγκι παρουσιάζει μια παράσταση βασισμένη σε μια υπόθεση bullying που απασχόλησε την Ελλάδα.
Η θεατρική ομάδα Παπαλάνγκι παρουσιάζει μια παράσταση βασισμένη σε μια υπόθεση bullying που απασχόλησε την Ελλάδα.
♪“Ενός λεπτού σιγή […]
Καθώς εδώ καθόμαστε, ζητάμε να σφαλίσετε τα μάτια σας γερά
και ευθύς να σχηματίσετε
Ανάμεσα σ’ αυτούς, τους τοίχους που μας ζώνουν,
τους ήχους των δασών, τα κλαμπ, τους διαδρόμους.
Όπου οι φοιτητές μιλάνε, τραμπουκίζονται
Φωνάζουνε κα ...
Σύγχρονο έργο
Μια πλούσια σε συμβολισμούς κωμωδία, μια περιγραφή της καθημερινότητας της μικροαστικής κοινωνίας μας. Από την Ομάδα Θεάτρου ΔΕΝ.
Μετά τις sold out παραστάσεις στο BlackBox, η "Φαλακρή Τραγουδίστρια" συνεχίζει να "τραγουδά" στο Θέατρο Αυλαία για άλλες 5 παραστάσεις, 25-29 Νοεμβρίου 2015.
Η ουσία του θεάτρου, λέει ο Ε. Ιονέσκο, είναι η διόγκωση. Για να ξεπεράσουμε την άχρωμη εκείνη περιοχή που δεν είναι ούτε ζωή ούτε θέατρο, πρέπει να υπερβάλλουμε. Να σπρώχνουμε τα πρόσωπα, τις ιστορίες, ακόμα και τα ντεκόρ, πέρα από τα ό ...
Κωμωδία
Θα παρουσιαστούν: "Οι γαμπροί της Ευτυχίας", "Ο κατά φαντασίαν ασθενής", "Μία στο καρφί μια στο πέταλο", "Φαύστα.gr".
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουν το Comedy Festival. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου προαιρετικά οι θεατές καλούνται να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, απορρυπαντικά, χαρτικά και είδη προσωπικής υγιεινής για τους σκοπούς της "Αρωγής" Θεσσα ...
Κωμωδία
Ο Διογένης Δασκάλου, οι Monie & Monie Conniente και ο Στέφανος Τσιτσόπουλος δίνουν το σύνθημα: «Εvery Friday ντύσου και Άιντεϊ!».
Μετά τις 5 sold out παραστάσεις το biscotto coffee+ δίνει παράταση στην "Εσχάτη Κωμωδία". Ο Διογένης Δασκάλου, οι Monie & Monie Conniente και ο Στέφανος Τσιτσόπουλος (σε ρόλο έκπληξη) συνεχίζουν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και δίνουν το σύνθημα: «Εvery Friday ντύσου και Άιντεϊ!».
Ή αλλιώς με τα λόγια του Διογένη:
«Όταν η εσχάτη των ποινών ξιφομαχεί με τη θεία ...
Σύγχρονο έργο
Camerata Contra Tempo υπό την μουσική διεύθυνση του Βλαδίμηρου Συμεωνίδη, παράσταση σύγχρονου χορού με τίτλο «Stand by the act», κ.α.
Αρχίζει δυναμικά η πρώτη εβδομάδα του Μικρού Φεστιβάλ, με μουσική, θέατρο και χορό.
• Την αυλαία ανοίγει την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 8.30 το βράδυ η Camerata Contra Tempo υπό την μουσική διεύθυνση του Βλαδίμηρου Συμεωνίδη. Η ορχήστρα θα ξεναγήσει το κοινό μέσα από το έργο «Παρίσι-Νέα Υόρκη» στις λεωφόρους των δύο μεγάλων Μητροπόλεων, με οδηγό τη μουσική των G.Gershwin, L.Bernstein, D.Milhau ...
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Συνδυάζοντας χορό, Μαύρο Θέατρο, πανοραμικές κινηματογραφικές προβολές, παντομίμα και μαριονέτες, αφηγείται την ιστορία δύο κλόουν.
Όταν οι πιο ταλαντούχοι καλλιτέχνες της Τσεχίας ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον εμπνευστή του Μαύρου Θεάτρου της Πράγας, τον Ζίρι Σρνετς, το αποτέλεσμα είναι απλώς μαγικό… Το Wonderful Circus, η παράσταση που αποθεώθηκε από πέντε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, είναι ένα κομψοτέχνημα που τα έχει όλα: χορό, Μαύρο Θέατρο, παντομίμα, μαριονέτες, πανοραμικές προβολές και αστείρευτο χιούμορ. Όμως ...
 
Φίλτρα
Επιλογή Παράστασης
Επιλογή θεάτρου

Είδος Παράστασης

Πληροφορίες
Μέσα από την ενότητα «Θεατρικές Παραστάσεις» μπορείτε να αναζητήσετε τις παραστάσεις που παίζονται στα θέατρα σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Περιορίστε τα αποτελέσματα των θεατρικών παραστάσεων με βάση τον τίτλο, το είδος τους (κωμωδία, δράμα κ.α.) και το θέατρο που παίζονται.