Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Ψυχολόγος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας , Τηλ: 2108079983  Κιν: 6977607177 Email: arantopoulou@yahoo.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Αγγελική Ραντοπούλου είναι Ψυχοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, στην Ν. Ερυθραία – Κηφισιά, με ειδίκευση στη συστημική οικογενειακή θεραπεία και στην Εμψύχωση, μια μέθοδο όπου η Τέχνη στην ευρύτερη μορφή της γίνεται μέσο αυτογνωσίας και προσωπικής εξέλιξης.
Στο Anima Life Center παρέχεται Ατομική Θεραπεία, Θεραπεία Ζεύγους και Οικογενειακή Θεραπεία. Παράλληλα οργανώνονται και υλοποιούνται Ομάδες Συμβουλευτικής με συγκεκριμένες θεματικές ενότητες και Σεμινάρια Αυτογνωσίας.
Η Διαχείριση Άγχους αποτελεί μια σταθερή ομαδική δραστηριότητα, όπου πραγματοποιείται με δύο μορφές: τα Σεμινάρια Διαχείρισης Άγχους, ένα πρόγραμμα πέντε (5) συναντήσεων με βασική επιδίωξη την εξοικείωση με τεχνικές διαχείρισης άγχους και τις Δράσεις Αποφόρτισης, έκτακτες συναντήσεις, με βασική επιδίωξη την εκτόνωση του στρες και την χαλάρωση.
Στο Anima Life Center, κυρίως στις ομαδικές δράσεις, η τέχνη έχει αξιόλογη θέση. Η ζωγραφική, η πλαστελίνη ή ο πηλός, η δημιουργική γραφή, οι μουσικές μελωδίες και οι ήχοι, τα παιχνίδια ρόλων και οι ασκήσεις αναπαραστάσεων αξιοποιούνται με βασική επιδίωξη να οδηγηθούν οι άνθρωποι σε επιλογές που θα κάνουν τις ζωές τους πληρέστερες, ξεκάθαρες, ισορροπημένες.
Είναι μέλος:
Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Θ.)
Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (Ε.Ε.Σ.)
Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής (E.A.C.).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ψυχοθεραπεία
Θεραπεία ζεύγους
Οικογενειακή θεραπεία
Διαχείριση Άγχους - Stress Management
Σεμινάρια Αυτογνωσίας
Ομάδες Συμβουλευτικής
Υπηρεσίες διαδικτυακής συμβουλευτικής και θεραπείας (Skype & Viber)

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχοθεραπεια, Θεραπεια Ζευγους, Οικογενειακη Θεραπεια, Διαχειριση Αγχους Stress Management, Σεμιναρια Αυτογνωσιας, Ομαδες Συμβουλευτικης, Αγχος Stress, Εμψυχωση, Συμβουλευτικη Γονεων, Κρισεις Πανικου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ν. Ερυθραία - Κηφισιά, Άγ. Στέφανος, Διόνυσος, Ελλάδα και εξωτερικό μέσω Skype & Viber
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με P.O.S.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09.00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: