Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Αποφοίτησε από τη Σχολή Οδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1986. Από το 1986 έως το 1988 ήταν Επιστημονικός Συνεργάτης στο τμήμα Ενδοδοντίας στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Σαν Αντόνιο (UTHSCSA) όπου απέκτησε ειδικότητα στην Ενδοδοντία (Preceptorship in Endodontics, 1988-1989). Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Βριλήσσια από το 1992. Η φιλοσοφία της εστιάζεται στην εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε ασθενούς με σκοπό την άριστη στοματική υγιεινή και αισθητική ακολουθώντας τις πλέον σύγχρονες και ανώδυνες μεθόδους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ: Ακολουθούμε θεραπείες που σχετίζονται με την ηλικία των ασθενών μας και είναι προσαρμοσμένες σύμφωνα με τους κινδύνους που αναπτύσσονται σε κάθε ηλικιακή ομάδα.
ΕΜΦΡΑΞΕΙΣ: Το σφράγισμα αποκαθιστά την κατεστραμμένη εξαιτίας της τερηδόνας ή κάποιου ατυχήματος οδοντική ουσία της μύλης του δοντιού.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ (ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΙ ΝΑΡΘΗΚΕΣ): Κατασκευή οδοντιατρικών ναρθηκών για αποκατάσταση προβλημάτων σύγκλισης.
ΣΤΕΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ: εξέταση, διάγνωση και ανάλυση του στόματος, την ακτινογραφική εξέταση και ανάλυση της σύγκλισης και της αισθητικής με φωτογραφίες και αναρτημένα εκμαγεία.
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙ ΑΤΡΙΚΗ: Μικρές ή μέτριες βλάβες των δοντιών που οφείλονται σε τερηδόνα ή ατύχημα, η σύγχρονη οδοντιατρική προσφέρει εξαιρετικές λύσεις με κορυφαία αισθητική και βιοσυμβατότητα.
ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ: Με την απονεύρωση και τη σωστή αποκατάσταση και προστασία, το δόντι μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει στο οδοντικό τόξο, αποφεύγεται δηλαδή η εξαγωγή.
ΛΕΥΚΑΝΣΗ: Λεύκανση μπορεί να γίνει είτε στο ιατρείο (με τη χρήση της λάμπας Zoom!) ή στο σπίτι με τη χρήση ναρθήκων, ή ακόμα και σε συνδυασμό. Πριν τη λεύκανση γίνεται έλεγχος της κατάστασης των δοντιών.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ιατρος Οδοντιατρος, Ενδοδοντιστης, Γενικη Οδοντιατρικη, Πονοδοντος, Σφραγισμα, Απονευρωση, Λευκανση, Εξαγωγη, Προσθετικη, Ναρθηκας Δοντιου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες