Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Γεωργία Θεοδωροπούλου σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, και κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην «Ψυχολογία της Άσκησης» (δίγλωσσο) από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στη Συνθετική Συμβουλευτική, στις Μαθησιακές Δυσκολίες καθώς και στο συντονισμό Σχολών Γονέων.
Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση.
Σήμερα εργάζεται ως ψυχολόγος παρέχοντας Ατομική Συμβουλευτική-Ψυχολογική Υποστήριξη εφήβων, ενηλίκων και αθλητών καθώς και συντονισμό ομάδων γονέων. Επίσης, παρέχει συνεδρίες συμβουλευτικής μέσω διαδικτύου για όσους κατοικούν σε άλλα μέρη της Ελλάδας και στο εξωτερικό. Συνεχίζει την εκπαίδευσή της σε ψυχοθεραπευτικές μεθόδους. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων και λειτουργεί ως εισηγήτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε θέματα ψυχικής υγείας και προσωπικής ανάπτυξης. Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια Αθλητικών Επιστημών και Ψυχολογίας και σε ημερίδες σχολείων.
Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.), της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχολογίας της Άσκησης και του Αθλητισμού (Ε.Ψ.Α.Α.) καθώς και της European Federation of Sport Psychology (FEPSAC-Fédération Européenne de Psychologie des Sports et des Activités Corporelles).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Ατομική Συμβουλευτική-Ψυχολογική Υποστήριξη εφήβων, ενηλίκων και αθλητών:

  • Συντονισμός ομάδων γονέων
  • Συνεδρίες συμβουλευτικής μέσω διαδικτύου για όσους κατοικούν σε άλλα μέρη της Ελλάδας και στο εξωτερικό.
  • Βελτίωση ποιότητας ζωής
  • Διαχείριση της καθημερινότητας
  • Ενίσχυση αυτοεκτίμησης
  • Αυτογνωσία & Προσωπική ανάπτυξη
  • Αποκατάσταση Μαθησιακών Δυσκολιών

Στοιχεία Αναζήτησης: Γονεις, Αθλητικη Ψυχολογια, Ομαδα, Θεραπεια, Μαθησιακες Δυσκολιες, Συμβουλευτικη Γονεων, Ψυχικη Υγεια, Ευεξια, Ασκηση, Αγχος Stress
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Κυπαρισσία, Γαργαλιάνοι, Καλαμάτα
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: