Κατηγορίες
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ   Κιν: 6977780161
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Green Eco παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες στη διαχείριση και τον έλεγχο παρασίτων (έντομα – τρωκτικά- μικροοργανισμοί) σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους σε οικονομικές τιμές. Η μεθοδολογία στις εργασίες μας είναι βάση των προτύπων ποιότητας ISO και HACCP. Σε χώρους επεξεργασίας τροφίμων παρέχουμε τον φάκελο παρασιτοκτονίας όπως αυτός προβλέπεται από τον ΕΦΕΤ. Στις εφαρμογές χρησιμοποιούμε μόνο εγκεκριμένα σκευάσματα (έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων), ακίνδυνα για τον άνθρωπο και οικόσιτα ζώα. Η χρήση των σκευασμάτων γίνεται συνετά με σκοπό τη προάσπιση της υγείας του πελάτη και του περιβάλλοντος. Ο υπεύθυνος των εφαρμογών είναι γεωπόνος με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις εφαρμογές διαχείρισης – καταπολέμησης παρασίτων και είναι παρόν σε κάθε εργασία. Η εταιρεία συμμετέχει σε ετήσια βάση σε σεμινάρια που αφορούν τον έλεγχο των επιβλαβών παρασίτων για τη δημόσια υγεία, ώστε να παρέχει κάθε νέα τεχνογνωσία και μέθοδο στους πελάτες μας. Συνοψίζοντας παρέχουμε υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από αμεσότητα, συνέπεια και ασφάλεια με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάθε φορά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Απεντόμωση Αντιμετώπιση κάθε είδους προβλήματος με έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, ψύλλοι, κοριοί, αράχνες, σαράκι, τερμίτες, έντομα αποθηκών) με χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού και σκευάσματος (τοποθέτηση gel σε ειδικά σημεία ψεκασμός επιφανειών με ψεκαστήρα υψηλής ή χαμηλής πίεσης). Τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούνται είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα ενώ είναι άοσμα και δεν αφήνουν στίγματα λεκέδες.
  • Μυοκτονία Επιθεώρηση του προσβεβλημένου από τα τρωκτικά χώρου, εκτίμηση και προσδιορισμός του προβλήματος. Χρήση σκευασμάτων για την καταπολέμηση των ποντικών/αρουραίων με δολωματικούς σταθμούς ασφαλείας και χρήση ποντικοπαγίδων.
  • Απολύμανση - Απόσμηση Νεφελοψεκασμός με χρήση κατάλληλου απολυμαντικού – αποσμητικού των επιβαρυμένων από παθογόνους μικροοργανισμούς επιφανειών ή χώρων. Μετά την εφαρμογή το μικροβιακό φορτίο του χώρου έχει ελαττωθεί και ο χώρος έχει μια αίσθηση φρεσκάδας.
  • Απώθηση πτηνών/ερπετών Για την προάσπιση ενός χώρου από πτηνά γίνεται τοποθέτηση ακίδων διχτυών ή άλλων οπτικοακουστικών μέσων. Για την απώθηση των ερπετών γίνεται επιθεώρηση του χώρου, ώστε να εφαρμοστεί απωθητικό με το κατάλληλο τρόπο για το επιθυμητό αποτέλεσμα της απώθησης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Απολυμανση Κατσαριδες, Καταπολεμηση Τρωκτικων, Μυοκτονια, Απωθηση Φιδιων Ερπετων, Φακελος Παρασιτοκτονιας, Απολυμανση Απεντομωση, Ψυλλοι Κοριοι, Κουνουπια Μυγες, Απεντομωση Μυρμηγκια, Απολυμανση Κορωνοιου, Απολυμανση Στρωματων, Απολυμανση Covid19, Απεντομωση Κατσαριδες, Απεντομωση Κοριων, Απεντομωση Ψυλλοι
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη τη βόρεια Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με πιστωτική κάρτα
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 09:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: