Κατηγορίες
Μικροβιολογικά Εργαστήρια, Βιοπαθολόγοι - Μικροβιολόγοι, Εναλλακτικές Θεραπείες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΦΡΑΝΑ, Ιατρός Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος , Τηλ: 2310254420  Fax: 2310254468  Κιν: 6932394444 Email: mikroviologiko@yahoo.gr
ΕΟΠΥΥ
Επίσκεψη Κατ Οίκον
Περιγραφή Επιχείρησης

Η Βιοπαθολόγος:
Τ. Επιστημονικός Συνεργάτης Α.Π.Θ. τ. Δ/ντρια Μικροβιολογικού Εργαστηρίου Γ. Κλινικής Αγ. Λουκάς. Εγκεκριμένη Πτυχιούχος Διατροφικής Ω3 Ζώνης. Σύμβουλος Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

Ο Χώρος μας:
Το Microlabs είναι ένα σύγχρονο κέντρο που δραστηριοποιείται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αφενός ως μικροβιολογικό εργαστήριο και αφετέρου ως κέντρο ορθομοριακής διατροφικής Ιατρικη.
Με επικεφαλής την ιατρό Κατερίνα Ζαφρανά διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας και συνδυάζουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας στα δύο αντικείμενά μας ώστε να προσφέρουμε στους ασθενείς μας όσο το δυνατόν περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές ολιστικής ιατρικής.
Ο ασθενής που θα επισκεφθεί το κέντρο μας θα μπορεί να πάρει γνώσεις και πληροφορίες για ότι τον απασχολεί την δεδομένη στιγμή για την υγεία του αλλά επίσης θα έχει και την δυνατότητα να λάβει χρήσιμες οδηγίες για το ορθομοριακό του προφίλ ώστε ακολουθώντας τις οδηγίες μας να διορθώσει τη διατροφή του και να κερδίσει καλύτερη υγεία και ευεξία.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Οι Εξετάσεις μας:

  • Αιματολογικός Έλεγχος
  • Ανοσολογικός Έλεγχος
  • Βιοχημικός Έλεγχος
  • Μικροβιολογικός Έλεγχος
  • Πηκτικότητα
  • Ορμονολογικές Εξετάσεις
  • Καρκινικοί Δείκτες
  • Διερεύνηση Υπογονιμότητας
  • Διερεύνηση Θρομβοφιλίας
  • Τεστ Δυσανεξίας


Κέντρο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής
Σύμφωνα με τον 2 φορές Νομπελίστα και πατέρα της Ορθομοριακής Ιατρικής Pauling, οι άνθρωποι δεν αρρωσταίνουν μόνο από μικρόβια ή ιούς αλλά από ελλείψεις θρεπτικών στοιχείων σε κυτταρικό επίπεδο. Αυτά τα στοιχεία είναι κυρίως βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυτοχημικά (οργανικά στοιχεία του φυτικού βασιλείου).
Αυτή η επιστήμη, ασχολείται με την ανίχνευση και αναπλήρωση των ζωτικών θρεπτικών συστατικών και με τη βοήθεια της χορήγησης κυτταρικά θρεπτικών στοιχείων όπως βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων με πολύ καλά αποτελέσματα.
Δείτε αναλυτικότερα τα οφέλη της προληπτικής ιατρικής στο microlabs.gr/ορθομοριακή-ιατρική/ ή καλέστε μας στο 2310 25 44 20 για περισσότερες πληροφορίες.


Στοιχεία Αναζήτησης: Test Δυσανεξιας, Αιματολογικο, Βιοχημικο, Ανοσολογικο, Ορμονολογικο, Check Up, Rast Διερευνηση Αλλεργιων, Διερευνηση Υπογονιμοτητας, Ορθομοριακη Ιατρικη, Εντερικο Μικροβιωμα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Θεσσαλονίκη
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 15:00
Αιμοληψίες καθημερινά από 08:00 έως 12:00 ή/και κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: