Κατηγορίες
Διαχείριση Κτιρίων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΟΥΛΗ , Τηλ: 2108641467  Fax: 2108640560 
Περιγραφή Επιχείρησης
Καθαριότητα κτηρίων: Τα οργανωμένα συνεργεία της "ΚΥΚΝΟΣ" προσφέρουν Τακτική και Σχολαστική Καθαριότητα σε όλο το κτήριο όλο τον χρόνο με έμπειρο προσωπικό.
Έκδοση κοινοχρήστων: Το σύστημα των κοινοχρήστων μας είναι έτοιμο να λύσει όλα τα προβλήματα που κατά καιρούς είχατε με τα κοινόχρηστα. Δώστε μας τηλεφωνικά τα έξοδα της πολυκατοικίας σας και στον γρηγορότερο δυνατό χρόνο θα σας στείλουμε:
Δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις λογαριασμών με απλά και κατανοητά στοιχεία για όλους.
Ένα ειδοποιητήριο και μια εξοφλητική απόδειξη για κάθε ένοικο.
Οι αποδείξεις έχουν πλήρη ανάλυση των ποσών και των ποσοστών και απαλλάσσουν τον διαχειριστή από κάθε ενόχληση και πιθανή υποψία των ενοίκων. Η παράδοση των κοινοχρήστων γίνεται μέσα σε 24 ώρες στην πολυκατοικία σας ή όπου μας ζητήσετε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Απολυμάνσεις: Ειδικευμένοι τεχνίτες, εφοδιασμένοι με τις πιο πρωτοποριακές μεθόδους εξοντώνουν ριζικά ποντίκια, κατσαρίδες και άλλα έντομα με τέτοιο τρόπο ώστε και αυτά που θα έρθουν αργότερα να μην μπορούν να επιβιώσουν. Δηλαδή εξολοθρεύουμε και εκείνα που θα έλθουν μετά από πολλές ημέρες. Και βέβαια με ακίνδυνα φάρμακα.
  • Πετρέλαιο θέρμανσης: Άμεση παράδοση πετρελαίου μέσα σε 24 ώρες. Από ελεγμένη ποιότητα πετρελαίου χωρίς παραφίνη, σύγχρονα όργανα μετρήσεως - οι μετρητές των βυτιοφόρων μας δεν κάνουν ποτέ λάθη - Τιμές χονδρικής.
  • Πυρόσβεση: Διαθέτουμε πυροσβεστήρες όλων των τύπων & αναγόμωση.
  • Αποφράξεις: Χάρη στα σύγχρονα μηχανήματά της η "ΚΥΚΝΟΣ" και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της επιτυγχάνουν τέλεια οποιεσδήποτε αποφράξεις, αφήνοντας καθαρό το δίκτυο και χωρίς "τραυματισμούς" στους σωλήνες. Αναλαμβάνουμε συντηρήσεις αποχετεύσεων και σε μηνιαία βάση.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κυκνος, Καθαρισμα Φωταγωγων, Τιμες Χονδρικης, Ασπρισμα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:30 έως 22:00
Σάββατο από 07:30 έως 16:00.
 
Μοιράσου το: