Κατηγορίες
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων, Εκπαίδευση Σκύλων
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Pallini Kennels - Athens Pet Resort είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο φιλοξενίας και φροντίδας ζώων συντροφιάς, το πρώτο στο είδος του στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1975 από τον κτηνίατρο Dr Εμμ. Μιντσίδη (αριθ. αδείας 38752/08-11-1980). Είναι το πρώτο ανάμεσα στα λίγα ξενοδοχεία μικρών ζώων στην Αττική που διαθέτουν άδεια λειτουργίας κι ελέγχονται από το κράτος.
Στις εγκαταστάσεις του Pallini Kennels - Athens Pet Resort λειτουργούν το πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης σκύλων.
Προσφέρεται καλλωπισμός επαγγελματικού επιπέδου, καθώς και η δυνατότητα μεταφοράς των μικρών σας φίλων από και προς το σπίτι σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ο σκύλος και η γάτα σας θα απολαύσουν τις διακοπές τους σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με φροντισμένους κήπους. Τα δωμάτιά τους είναι ατομικά και δίχωρα (εσωτερικός χώρος και στεγασμένη βεράντα), ενώ παρέχεται θέρμανση τον χειμώνα και κλιματισμός το καλοκαίρι. Τα δωμάτια των μικρόσωμων και των μεγαλόσωμων σκύλων βρίσκονται σε διαφορετικά κτήρια. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα της διατροφής τους, στην τακτική βόλτα τους και, φυσικά, στην άψογη καθαριότητα.
Η εσωτερική και θερμαινόμενη πισίνα Pallini Kennels - Athens Pet Resort είναι ειδική κατασκευή για κτηνιατρική αποκατάσταση αλλά χρησιμοποιείται και για διασκέδαση!

Στοιχεία Αναζήτησης: Πανσιον Ζωων Σκυλων Γατας, Pet Resort, Διαμονη Γατας Σκυλου, Ξενοδοχειο Ζωων, Φυλαξη Ζωων Σκυλων Γατας, Ξενοδοχειο Σκυλων Γατας, Εκπαιδευση Σκυλου, Εκπαιδευση Γατας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Έρχονται σε εμάς από όλη την Ελλάδα.
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 13:30 & από 17:30 έως 19:30
Σάββατο από 09:00 έως 14:00
Κυριακές και αργίες κλειστά
 
Μοιράσου το: