Κατηγορίες
Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη, Χαλιά - Μοκέτες - Τάπητες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, Ιδιοκτήτης  
Περιγραφή Επιχείρησης
Το ταπητοκαθαριστήριο Expert Ματαράγκας, που βρίσκεται στο Κορωπί, εξειδικεύεται σε καθαρισμούς χαλιών, χειροποίητων χαλιών και σαλονιών, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, χρησιμοποιώντας ειδικά επιλεγμένα προϊόντα άριστης ποιότητας και υπερσύγχρονο εξοπλισμό.
Στο ταπητοκαθαριστήριό μας στο Κορωπί, απολυμαίνουμε τα χαλιά σας, ώστε να διασφαλίσουμε την απόλυτη προστασία τους από κάθε είδους αόρατη απειλή, δηλαδή από βακτηρίδια, μικροοργανισμούς και φυσικά από τον σκόρο.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει πολυετή πείρα στον καθαρισμό χαλιών, προσφέροντας έτσι στους πελάτες εγγυημένα αποτελέσματα, άμεσα και στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.
Παράλληλα, η ομάδα μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του καναπέ του σαλονιού σας, με υπευθυνότητα, εξασφαλίζοντάς σας την απόλυτη καθαριότητα ενός από τα πλέον πολυχρησιμοποιημένα έπιπλα της κατοικίας ή του γραφείου σας, όπου μπορείτε να περνάτε στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια ή την παρέα σας.
Οι πελάτες μας εμπιστεύονται χρόνια τώρα το ταπητοκαθαριστήριό μας για τους καθαρισμούς χαλιών, χειροποίητων χαλιών και σαλονιών, καθώς παρέχουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και είμαστε πάντα συνεπείς στις ημερομηνίες και τις ώρες παράδοσης.
Επίσης, ασφαλίζουμε τα χαλιά σας κατά τη διάρκεια της φύλαξής τους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας.
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ Η ΑΤΤΙΚΗ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οι καθαρισμοί χαλιών, χειροποίητων και μη, είναι ο κύριος τομέας δραστηριότητάς μας στο ταπητοκαθαριστήριο Expert Ματαράγκας, ενώ αποτελεί ένα από τα αντικείμενα στα οποία εξειδικευόμαστε εδώ και χρόνια, με αποτέλεσμα να εγγυόμαστε άψογη εξυπηρέτηση σε ό,τι σχετίζεται με αυτό.
Κάνουμε τα χαλιά σας να λάμπουν, απαλλάσσοντάς τα από κάθε είδους μικροοργανισμό που μπορεί να θέτει σε κίνδυνο την υγεία σας, ενώ παράλληλα παρέχουμε υπηρεσίες φύλαξης στον χώρο μας στο Κορωπί.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό των χαλιών σας με σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά επιλεγμένα προϊόντα. Παράλληλα, τα χαλιά μας απολυμαίνονται προκειμένου να διασφαλίσουμε την προστασία τους από τις ‘αόρατες’ απειλές, δηλαδή τα βακτηρίδια, τους μικροοργανισμούς και φυσικά, το σκόρο.

Κάποιες από τις υπηρεσίες μας:
Χαλιά μηχανής - μοκέτες, Καθαρισμός Άμεση επιστροφή - Φύλαξη
Φλοκάτες Καθαρισμός Άμεση επιστροφή - Φύλαξη
Χαλιά χειρός Άμεση επιστροφή - Φύλαξη
Καθαρισμός – Φύλαξη Παπλώματα
Καθαρισμός – Φύλαξη Κουβέρτες
Επιτόπου καθαρισμός σαλονιού
Συντήρηση χαλιών
Αντικατάσταση σε φθαρμένα ρέλια και κρόσσια.

Στοιχεία Αναζήτησης: Χαλια Μηχανης, Μοκετες Καθαρισμος, Φλοκατες Καθαρισμος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 08:00 έως 20:00
 
Μοιράσου το: