Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί
Περιγραφή Επιχείρησης
  • Έι, η ζωγραφιά μου κρέμεται στον τοίχο! Θα έρθει η μαμά μου να τη δει!
  • Εσύ πότε έχεις γενέθλια; Ο μήνας μου είναι δίπλα στο συννεφάκι που γράφει τον δικό σου!
  • Στη γιορτή το καλοκαίρι, θα παίξουμε το “Σεβάχ το Θαλασσινό”!
  • Εμείς τα Χριστούγεννα, παίξαμε την “Ιστορία της Μάγισσας Φρικαντέλας”, κι έκανα την Πίτσα Σουπίτσα.
  • Διάβασα, ο-λ-ο-μ-ό-ν-α-χ-η(!) το πρώτο μου παραμύθι…

Πώς μεγαλώσαμε έτσι; Ο Γιώργος, έκλεισε τα 20! Η Αλεξία, πάει πανεπιστήμιο. Η Κωνσταντίνα, μεθαύριο, ορκίζεται! Παρατηρούμε ακόμη τον κόσμο, από λίγο πιο ψηλά κάθε φορά. Κάποτε, βάλαμε όλοι μαζί στόχο να πιάσουμε τα αστέρια, αφού πιαστούμε πρώτα χέρι-χέρι. Οι δεσμοί ήταν πάντα δυνατοί και κράτησαν χρόνια. Κι εμείς, μαθαίνουμε ακόμη, μα δεν έχουμε σταματήσει να γελάμε. Το μυστικό της συνταγής; Απλό! Αγάπη.
Οι πρώτες θύμησες ενός παιδιού, είναι σημαντικές. Οι εμπειρίες της πιο τρυφερής ηλικίας, πλάθουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπικότητα και το χαρακτήρα. Στα πρώτα του βήματα, μαθαίνει να είναι κοινωνικό και να γελάει. Ξεκινά, δειλά-δειλά, να εμπιστεύεται τον εαυτό του και να αγαπάει τους γύρω του. Τελικά, μπαίνοντας από μια μεγάλη πόρτα, βγαίνει στην αυλή. Παίζει με τη φύση και κάθε μέρα, κάνει καινούριους φίλους.
Όποιον όμως και να ρωτήσεις, είτε είναι 5 είτε 23(!), δεν ξεχνά εκείνα τα πρωϊνά, που με χαρά κατηφόριζε το δρόμο προς το κίτρινο σχολικό και είχε να πει σε όλους ιστορίες φτάνοντας στην μπλε τάξη. Οι πρώτες φιλίες και παντοτινές, έργα θεατρικά βγαλμένα απ’ την καρδιά μας, στολές φανταχτερές, κατασκευές, μπογιές, πινέλα, τα γράμματα, τραγούδια και παιχνίδι.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Παροχές:
Εκπαίδευση – Ενημέρωση
Ειδικευμένο προσωπικό προσφέρει στα παιδιά σας την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση. Γίνονται τακτικές ενημερώσεις από τους παιδαγωγούς και από την ψυχολόγο που συνεργάζεται με το σχολείο μας.

Εγκαταστάσεις
Σύγχρονες εγκαταστάσεις σχεδιασμένες ειδικά για να προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον εκπαίδευσης (προσανατολισμός, αερισμός, φωτεινότητα κ.τ.λ.).

Ασφάλεια
Οι χώροι μας καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας (πυρασφάλεια, έξοδοι κινδύνου, ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης κ.τ.λ.) προσφέροντας στα παιδιά τη δυνατότητα για ασφαλή μάθηση και παιχνίδι.

Διατροφή
Το φαγητό μας είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με επιστήμονες διατροφολόγους. Ετοιμάζεται στην κουζίνα μας από ειδικευμένο προσωπικό. Το μενού κοινοποιείται στους γονείς στην αρχή κάθε μήνα, ενώ καθημερινά ενημερώνονται για την ποσότητα κατανάλωσης του παιδιού τους. Το προσωπικό της κουζίνας και των χώρων υγιεινής είναι εκπαιδευμένο και τηρεί τις προδιαγραφές του συστήματος HAACP.

Ιατρική παρακολούθηση
Μόνιμη συνεργασία με παιδίατρο, οδοντίατρο και παιδοψυχολόγο.

Μετακίνηση με σχολικά λεωφορεία
Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με επίβλεψη και παρουσία συνοδού. Τα λεωφορεία μας πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας και οι οδηγοί μας διαθέτουν επαγγελματικό δίπλωμα.

Δραστηριότητες

Μουσική & Μουσικοκινητική Αγωγή για να εκφράσουμε τα αισθήματά μας αλλά και να διασκεδάσουμε.
Θεατρικό παιχνίδι για την ανάπτυξη των καλλιτεχνικών ταλέντων μας.
Φυσική Αγωγή
Παίζω και μαθαίνω αγγλικά
Ζωγραφική, χειροτεχνία και κατασκευές
Σχολικές γιορτές
Εκδρομές

Στοιχεία Αναζήτησης: Προσχολικη Αγωγη, Νηπιαγωγειο, Προνηπιο, Μεταβρεφικο Τμημα, Νηπια, Προτυπος Σταθμος, Paidikoi Stathmoi, Σχολειο, Παιχνιδι, Ιδιωτικος Παιδικος Σταθμος, Μουσικοκινητικη Αγωγη, Δραστηριοτητες Παιδων, Προσχολικη Ηλικια, Δημιουργικα Παιχνιδια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αχαΐα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 έως 16:00
 
Μοιράσου το: