Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Εμφυτευματολόγοι
Ενδοδοντολόγοι
Περιοδοντολόγοι
Προσθετολόγοι
Χειρουργοί Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Γιώργιος Γεωργάκης
Χειρουργός Οδοντίατρος
Προσθετολόγος DDS (Athens), MClinDent (London)
Εξειδικευθείς σε Προσθετική & Εμφυτευματολογία
Μαρία Κούτρα
Χειρουργός Οδοντίατρος
Περιοδοντολόγος DDS (Athens), MClinDent (London)
Εξειδικευθείσα σε Περιοδοντολογία & Εμφυτευματολογία
Οι οδοντίατροι είναι εξειδικευμένοι στην Προσθετική, την Περιοδοντολογία και την Εμφυτευματολογία και χρησιμοποιούν τις νεότερες μεθόδους και τον πιο σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό προκειμένου να σας παρέχουν εξελιγμένες οδοντιατρικές εργασίες.
Στόχος τους είναι να σας παρέχουν, μέσα από ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, οδοντιατρικές υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις αισθητικές και λειτουργικές σας απαιτήσεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στην υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα, ιδιαίτερα στον τομέα της Προσθετικής, της Περιοδοντολογίας και της Εμφυτευματολογίας, χρειάζεται συχνά η συνεργασία εξειδικευμένων οδοντιάτρων και οδοντοτεχνιτών διαφορετικών ειδικοτήτων.
Λόγω της κλινικής εξειδίκευσης των οδοντιάτρων μας, παρέχεται αυτή η δυνατότητα ώστε να αντιμετωπίζονται συλλογικά και ολοκληρωμένα τόσο τα απλά περιστατικά, όσο και περιστατικά όπου εμπλέκονται υψηλές αισθητικές απαιτήσεις, πολύπλοκες προσθετικές αποκαταστάσεις, εκτεταμένα περιοδοντολογικά προβλήματα, εμφυτεύματα ή στοματοχειρουργικές επεμβάσεις.
Ιδεολογική μας γραμμή είναι να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική, χωρίς να υποβαθμίζουμε σε καμία περίπτωση την λειτουργικότητα των οδοντικών αποκαταστάσεων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Προσθετικη, Περιοδοντολογια, Εμφυτευματολογια, Σφραγισμα, Απονευρωση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 14:00
Δευτέρα
Τρίτη
Πέμπτη και Παρασκευή από 17:30 έως 21:00.
 
Μοιράσου το: