Κατηγορίες
Έπιπλα Κουζίνας, Ξυλουργικές Εργασίες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ   Κιν: 6972177385
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Alfadi είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή επίπλων κουζίνας, ντουλάπας & επίπλων υψηλής ποιότητας, μεγάλης αντοχής μα κυρίως σε ανταγωνιστικές τιμές, με σύγχρονο εξοπλισμό και ιδιόκτητο εργοστάσιο, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Συνεχίζει την επί 30 ετών οικογενειακή παράδοση, με ιδιαίτερη προσήλωση, παρέχοντας προϊόντα ασυναγώνιστης ποιότητας.
Βασιζόμενη στη βιομηχανική της υποδομή, την προσεκτική επιλογή πρώτων υλών και τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, το Alfadi παράγει προϊόντα με υψηλή ποιότητα και αισθητική.
Προσφέρουμε μελέτη και διαχείριση έργου, τεχνογνωσία με υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και εγκατάσταση από εξειδικευμένα έμπειρα συνεργεία.
Σχεδιάζουμε την κουζίνα σας στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και σας παρουσιάζουμε μια φωτορεαλιστικη απεικόνιση της. έτσι πολύ εύκολα μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στα χρώματα και τα υλικά με άπειρους συνδυασμούς και πετυχαίνοντας την επιθυμία σας.
Η εταιρία είναι δίπλα σας και μετά την πώληση με τεχνική υποστήριξη που μόνο ένας ολοκληρωμένος κατασκευαστής μπορεί να σας προσφέρει.
Με προσοχή στη λεπτομέρεια, συνέπεια στο χρόνο παραγωγής και παράδοσης, τοποθέτηση από εξειδικευμένο «τεχνίτη», με αγάπη & σεβασμό για την δουλειά μας δημιουργούμε σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο, όπως και τα προϊόντα μας, κάτι που εδώ και χρόνια αναγνωρίζεται από πελάτες και συνεργάτες μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στόχος στο Alfadi, είναι να δημιουργήσουμε για σας λειτουργικές και ανθεκτικές κουζίνες, εργονομικές μοναδικού σχεδιασμού ντουλάπες, ιδιαίτερα έπιπλα για το χώρο σας, φροντίζοντας πάντα όλα μας τα προϊόντα να έχουν και την «υπογραφή» σας αφού το σημαντικότερο για μας είναι να ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία και το δικό σας γούστο.

Κουζίνες

Υπάρχει η επιλογή να σας βοηθήσουμε με εξειδικευμένο προσωπικό και ειδικά σχεδιαστικά προγράμματα να υλοποιήσουμε μαζί το δικό σας σχέδιο, μεταμορφώνοντας την κουζίνα σας σε έναν όμορφο και λειτουργικό χώρο.

Ντουλάπες Υπνοδωματίων

Οι ντουλάπες υπνοδωματίου (ανοιγόμενες και συρόμενες) πρέπει να είναι λειτουργικές και σχεδιασμένες για την καλύτερη εξοικονόμηση του χώρου.
Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα κατασκευής βεστιαρίου, εφόσον υπάρχει ο κατάλληλος χώρος.

Ειδικές Κατασκευές

Παρέχουμε τη δυνατότητα κατασκευής επίπλων σύμφωνα με τις διαστάσεις του χώρου τους αλλά και του προσωπικού τους γούστου.

Μηχανισμοί

Με την παραγγελία των επίπλων κουζίνας ή των ντουλαπών μπορείτε να επιλέξετε τους αντίστοιχους μηχανισμούς που θα βοηθήσουν στην καλύτερη χρήση και την εξοικονόμηση του χώρου σας.

Πόρτες

Διαθέτουμε μία τεράστια γκάμα από εσωτερικές πόρτες - μεσόπορτες που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.
Στην τιμή της πόρτας εσωτερικού χώρου περιλαμβάνετε κλειδαριά, μεντεσέδες και λάστιχα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Επιπλα Κουζινας, Μοντερνες Κουζινες, Κλασικες Κουζινες, Ειδικες Κατασκευες Κουζινας, Κατασκευη Πορτας Πορτες, Μηχανισμοι Για Ντουλαπες, Μηχανισμοι Για Επιπλα Κουζινας, Ντουλαπες Ανοιγομενες, Ντουλαπες Υπνοδωματιων, Κουζινες Χωρις Πομολα, Εσωτερικες Πορτες Μεσοπορτες, Ξυλουργικες Εργασιες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 21:00
Σάββατο από 08:00 έως 18:00
 
Μοιράσου το: