Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Κέντρο Ομοῦ έχει σκοπό να γνωρίσουμε ότι η ψυχοθεραπεία λειτουργεί και έχει αποτελέσματα τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.
Η έμπειρη ομάδα των ψυχοθεραπευτών μας παρέχει στους θεραπευόμενους τη δυνατότητα να αναγνωρίσουν απωθημένες πλευρές του εαυτού τους.
Βοηθάει να κατανοήσουμε δυσλειτουργικές συμπεριφορές, μέσω της αλληλεπίδρασής τους με τον θεραπευτή τους ή και με «άλλους» βοηθάει στο να τις επιλύσουν.
Η μακρόχρονη εμπειρία της επιστημονικής ομάδας του κέντρου μας στο Νέο Κόσμο αποτελεί εγγύηση για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.
Ψυχοθεραπεία (ατομική, ομαδική κ.ά.) καλείται η θεραπευτική διαδικασία, η οποία διαδραματίζεται ανάμεσα σε δύο ή περισσότερα πρόσωπα, ως απώτερο στόχο έχει την επιτυχή επίλυση, κατά το δυνατόν, των προβλημάτων τα οποία καθιστούν τη ζωή του ατόμου δυσλειτουργική.
Τα απαραίτητα στοιχεία που είναι η εχεμύθεια και η απαρέγκλιτη τήρηση του απορρήτου, η καλλιέργεια κλίματος ασφάλειας και εμπιστοσύνης, η άνευ όρων αποδοχή, η ενσυναίσθηση και η γνησιότητα του θεραπευτή.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ατομική ψυχοθεραπεία
  • Ομαδική Ψυχοθεραπεία
  • Υποστήριξη παιδιών και γονέων για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Στοιχεία Αναζήτησης: Ατομικη Ψυχοθεραπεια Omou, Ομαδικη Ψυχοθεραπεια, Υποστηριξη Πανελληνιες Σε Παιδια, Υποστηριξη Πανελληνιες Σε Γονεις, Βραχεια Ψυχοθεραπεια, Omou, Omoy
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: