Κατηγορίες
Ψυκτικά Μηχανήματα, Υλικά Ψυκτικών Εγκαταστάσεων, Επαγγελματικά Ψυγεία
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ΑΦΟΙ Λαζαρίδη δραστηροποιείται στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο υλικών της ψύξης, στην κατασκευή μηχανοστασίων για εφαρμογές ψύξης καθώς και σε μελέτες βελτιστοποίησης ηλεκτρο-μηχανολογικών εγκαταστάσεων. Τα κύρια προϊόντα που εμπορεύεται αφορούν τη βιομηχανική και εμπορική ψύξη καθώς και τον κλιματισμό.
Η εταιρεία, μετά από χρόνια εμπειρίας στην ελληνική αγορά, έχει καταφέρει την αποκλειστική διάθεση προϊόντων που θεωρούνται κορυφαία παγκοσμίως στον χώρο της ψύξης. Επίσης, με την τεχνογνωσία που διαθέτει και την τεχνική κάλυψη που προσφέρει, είναι σε θέση να επιλέγει την ιδανικότερη λύση με βάση την εκάστοτε εφαρμογή, αναλόγως της ιδιαιτερότητας του κάθε έργου, καλύπτοντας στο ακέραιο τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πελάτη.
Οι δραστηριότητές μας εκτείνονται στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία καθώς και στα Βαλκάνια, σε χώρες όπως η Σερβία, η Αλβανία και η Βουλγαρία.
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με την αύξηση του βιοτικού επιπέδου απαιτεί από τις εφαρμογές στον χώρο του τροφίμου να τηρούν αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας σύμφωνα με διεθνή πρότυπα. Η χρήση υψήλης τεχνολογίας αποτελεί μονόδρομο προς αυτή την κατεύθυνση. Οι δραστηριότητές τελούνται με γνώμονα τη χρήση υψηλής και εξειδικευμένης τεχνολογίας ψύξης συμβάλλοντας έτσι στην αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αυτοματισμοί εμπορικής ψύξης κλιματισμού
Αυτοματισμοί βιομηχανικής ψύξης
Συμπιεστές κλειστού τύπου Danfoss
Παλινδρομικοί συμπιεστές κλειστού τύπου maneurop
Ηλεκτρολογικοί πίνακες
Inverter ανεμιστήρων
Ημίκλειστοι παλινδρομικοί συμπιεστές
Κλειστού τύπου κοχλιοφόροι συμπιεστές
Ανοιχτού τύπου κοχλιοφόροι συμπιεστές
Αερόψυκτοι συμπυκνωτές
Αποθήκες ψυκτικών μέσων (receiver)
Ελαιοδιαχωριστές os υδροπαγίδες fa/ma
Φλοτέρ στάθμης λαδιού
Αξονικοί ανεμιστήρες εξωτερικού ρότορα
Φίλτρα γραμμής λαδιού

Στοιχεία Αναζήτησης: Αυτοματισμοι Εμπορικη Κλιματισμου Ψυξης, Αυτοματισμοι Βιομηχανικης Ψυξης, Αεροψυκτοι Συμπιεστες, Αποθηκες Ψυκτικων Μεσων, Συμπιεστες Κλειστου Τυπου, Παλινδρομοι Συμπιεστες, Αεροψυκτοι Συμπυκνωτες, Κλειστου Τυπου Κοχλιοφοροι, Παλινδρομικοι Συμπιεστες, Inverter Ανεμιστηρων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 16:00
 
Μοιράσου το: