Κατηγορίες
Παθολόγοι
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1977.
Αποφοίτησε το 2001 από το Αγγλόφωνο τμήμα της Ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου του Ιασίου και το επόμενο έτος συμμετείχε με επιτυχία στις εξετάσεις του ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. (νυν ΔΟΑΤΑΠ).
Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) στο Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου στο Νομό Κοζάνης, από τον Ιούλιο του 2004 ως τον Ιούλιο του 2005, όπου είχε και την ιατρική και υγειονομική ευθύνη για τα 1200 άτομα που φοιτούσαν στη Σχολή Εκπαίδευσης Δημοτικής Αστυνομίας.
Κατά την περίοδο 2005-2010 παρακολούθησε την Ειδικότητά του στην Α' Παθολογική Κλινική του Σισμανογλείου Γενικού Νοσοκομείου Αττικής και συμμετείχε με επιτυχία στις αντίστοιχες εξετάσεις το Σεπτλεμβριο του 2010 οπότε και απέκτησε τον τίτλο του Ειδικού Παθοπλόγου.
Καθ' όλη τη διάρκεια της Ειδικότητας επέδειξε πλούσιο εκπαιδευτικό έργο, διδάσκοντας για 4 συναπτά έτη το μάθημα της Κλινικής Σημειολογίας στο Νοσηλευτικό προσωπικό που συμμετείχε στα μαθήματα του Υπουργείου Υγείας για την απόκτηση της Παθολογικής Νοσηλευτικής Ειδικότητας.
Συνεργάζεται στο Κέντρο Σωματικής Ευεξίας & Ανίχνευσης Μεταβολικών Διαταραχών ''Lipo Lysis" καθώς και στο Διατροφολογικό κέντρο RSTS AE παρέχοντας τις υπηρεσίες του και έχοντας την ιατρική επίβλεψη του πελατολογίου της Β. Ελλάδας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Παρακολουθεί με ιδιαίτερο και αμείωτο ενδιαφέρον τις επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της Παθολογίας και ειδικότερα στους τομείς του Σακχαρώδους Διαβήτη, των μεταβολικών διαταραχών, της υπέρτασης, του μεταβολικού συνδρόμου συμμετέχονατς σε εξειδικευμένες ημερίδες, συνέδρια και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια.

Στοιχεία Αναζήτησης: Σακχαρωδης Διαβητης, Υπερταση, Ειδικος Παθολογος, Ανιχνευση Μεταβολικων Διαταραχων, Παθολογος Εοπυυ
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Θεσσαλονίκη
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: