Κατηγορίες
Υδραυλικοί - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Άμεση και συνεπής εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο από αδειούχους θερμοϋδραυλικούς χωρίς συνδρομή. Η 15ετής εμπειρία και η συνέπεια που χαρακτηρίζουν την επιχείρηση εγγυούνται την άμεση εξυπηρέτησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε από τη μικρότερη βλάβη μέχρι την ολική ανακαίνιση του χώρου σας,
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Δραστηριοποιούμαστε σε υδραυλικά (εγκαταστάσεις, βλάβες, μερεμέτια), Εγκαταστάσεις θέρμανσης (βλάβες, συντηρήσεις, αναβαθμίσεις), Καθαρισμούς παντός τύπου καμινάδας (από Φ 80 έως Φ 350), Αποχετευτικά δίκτυα, Αποφράξεις (με ντίζα, νεροβολή, έλεγχο δικτύου και διάγνωση βλάβης με τις πιο σύγχρονες κάμερες σε σωλήνες από Φ 32 έως Φ 250).
Προσφέρουμε καινοτόμες ιδέες και έξυπνες λύσεις με γνώμονα το δικό σας γούστο, τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες ως προς τη λειτουργικότητα, την ποιότητα και το κόστος κατασκευής. Χάρη στη γνώση και την αφοσίωσή μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των πελατών μας που αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για εμάς.
Υδραυλικά
Αποχετευτικά - Αποφράξεις
Υδρορροές
Θέρμανση - αυτονομίες
Φυσικό αέριο
Καθαρισμός καμινάδας
Ηλιακά
Πιεστικά
Κλιματισμός


Στοιχεία Αναζήτησης: Αποχετευση, Υδραυλικα, Πιεστικα, Βιολογικος Αγωγος, Υπονομος, Καλοριφερ, Υδρευση, Εγκατασταση, Καθαρισμος Καμιναδας, Συντηρηση Θερμανσης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Θεσσαλονίκη
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: