Κατηγορίες
Αθλητικοί Σύλλογοι, Σχολές Πολεμικών Τεχνών
Περιγραφή Επιχείρησης
Η προπόνηση του Ταεκβοντό γίνεται πρωτοποριακή και σύγχρονη με γρήγορα αποτελέσματα στον αθλητή. Πλαισιώνεται για πρώτη φορά με το μοναδικό στον χώρο των πολεμικών τεχνών ηλεκτρονικό σύστημα M.F.S. Το M.F.S. (Mind-Force- Speed) είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα ψηφιακής τεχνολογίας που δίνει τη δυνατότητα στον αθλητή και τον προπονητή του να παρακολουθούν τη επίδοσή του σε δύναμη, ταχύτητα και αντανακλαστικά. Ζωηρά οπτικοακουστικά μέσα, live απεικονίσεις αποδόσεων, αποτελέσματα σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν την προπόνηση με το M.F.S. ελκυστική και ενδιαφέρουσα για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα αθλητών (αρχάριοι έως αγωνιστικού επιπέδου).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο Taekwondo Sport Club Ymittou το αθλητικό σωματείο είναι αναγνωρισμένο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.), με Ειδική Αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και Άδεια καταλληλότητας χώρου από τον Δήμο.
Η αγάπη των ανθρώπων που στελεχώνουν το Taekwondo Sport Club Ymittou για το άθλημα του Ταεκβοντό οδήγησε στην επένδυση σε μια νέα τεχνολογία στον χώρο των πολεμικών τεχνών, στο ηλεκτρονικό σύστημα MFS (Mind-Force-Speed). Εδώ, τα οφέλη του Ταεκβοντό ενισχύονται και επιτυγχάνονται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς μέσα από μια σύγχρονη, πρωτοποριακή, ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική προπόνηση. Ο αθλούμενος κάθε ηλικίας και επιπέδου βιώνει μια μοναδική εμπειρία μέσα από την προπόνηση στο MFS και πάνω από όλα με ασφάλεια.
Το Ταεκβοντό είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα με πολλά οφέλη στη σωματική υγεία και στην ψυχική ισορροπία. Ακόμη στο Taekwondo Sport Club Ymittou οι προπονητές δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την αντιμετώπιση του μπούλινγκ, στην πειθαρχία και τον σεβασμό. Πάνω από όλα όμως οι αθλητές μικροί και μεγάλοι ανήκουν σε μια ομάδα που θέτει υγιείς στόχους με άξονα τον αθλητισμό και την πρόοδο.

Στοιχεία Αναζήτησης: Taekwonto Ταεκβοντο, Mfs, Αυτοαμυνα, Kickboxing
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 17:00 έως 22:00
 
Μοιράσου το: