Κατηγορίες
Ανακύκλωση
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΚΑΛΙΝΤΖΑΚΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Εμπορία Σιδήρου & Μετάλλων - Καυσόξυλα - Κάρβουνα ΑΦΟΙ ΚΑΛΙΝΤΖΑΚΗ ΟΕ.
H εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΛΙΝΤΖΑΚΗ Ο.Ε. στο χώρο της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΩΝ από το 2000. Οι κύριες δραστηριότητές της είναι η συλλογή και επεξεργασία σιδήρου και διαφόρων μετάλλων όπως (χαλκός, αλουμίνιο, κασσίτερος, μπρούτζος, ορείχαλκος) και οποιουδήποτε ανακυκλώσιμου υλικού, όπως ηλεκτρικές συσκευές, ώστε να μετατραπούν πάλι σε χρήσιμα προϊόντα. Η έδρα της βρίσκεται στο 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης Πολυγύρου (πριν τη Ν. Ραιδεστό) και το υποκατάστημα στην Υψηλάντου 64, Χαριλάου (περιοχή Ν. Ελβετία). Τα καταστήματα λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στα εξής τηλέφωνα 2310 316066 - 6942440118.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ανακύκλωση Παλιών Μετάλλων - Ηλ. Συσκευών
  • Scrap - Αγοράζονται όλα τα μέταλλα
  • Εξυπηρέτηση σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα
  • Παραλαβή από τον χώρο σας

Οι κύριες δραστηριότητές της είναι η συλλογή και επεξεργασία σιδήρου και διαφόρων μετάλλων όπως (χαλκός, αλουμίνιο, κασσίτερος, μπρούτζος, ορείχαλκος) και οποιουδήποτε ανακυκλώσιμου υλικού, όπως ηλεκτρικές συσκευές, ώστε να μετατραπούν πάλι σε χρήσιμα προϊόντα. Η έδρα της βρίσκεται στο 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης Πολυγύρου (πριν τη Ν. Ραιδεστό) και το υποκατάστημα στην Υψηλάντου 64, περιοχή Χαριλάου. Τα καταστήματα λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στα εξής τηλέφωνα 2310 316066 - 6942440118.


Στοιχεία Αναζήτησης: Μολυβι, Ανακυκλωση Παλαιων Μεταλλων, Ανακυκλωση Παλαιων Ηλεκτρικων Συσκευων, Ανακυκλωση Πλαστικου Χαρτι, Αλουμινια Σκραπ, Χαλκο, Παλια Σιδερα Λαμαρινα, Ανοξειδωτο, Μπρουτζα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 18:30
Σάββατο από 08:00 έως 17:00
 
Μοιράσου το: