Κατηγορίες
Φυσιοθεραπεία
ΕΟΠΥΥ
Επίσκεψη Κατ Οίκον
Περιγραφή Επιχείρησης
Στο εργαστήριο φυσικοθεραπείας Physi-ON παρέχονται όλες οι απαιτούμενες υπηρεσίες θεραπείας, σύμφωνα με τις ισχύουσες και εγκεκριμένες μεθόδους. Για την κινητική και λειτουργική αποκατάσταση των ασθενών αντιμετωπίζουμε χρόνιες και μη παθήσεις, προβλήματα μυοσκελετικά, κεντρικού νευρικού συστήματος, αναπνευστικής λειτουργίας κ.λπ. Η εξυπηρέτηση των ασθενών γίνεται με βάση την αρχή του σεβασμού της ανθρώπινης προσωπικότητας. Στα πλαίσια του βέλτιστου αποτελέσματος ζητείται από τον πάσχοντα αναλυτικό ιστορικό και τηρείται αρχείο ασθενούς. Μελέτη ιστορικού πάσχοντα και κατάρτιση σχεδίου δράσης –θεραπείας.
Συνεχής ενημέρωση του ασθενούς για την κατάσταση της υγείας του και την πορεία των θεραπευτικών πράξεων και αλλαγή θεραπευτικού τρόπου, αν απαιτηθεί.
Τήρηση των ραντεβού και γρήγορη ανταπόκριση σε άμεση ανάγκη
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τι είναι η κρανιοϊερή θεραπεία
Η Κρανιοϊερή Θεραπεία (CST) είναι μια ήπια μέθοδος που εφαρμόζεται με τα χέρια, η οποία αξιολογεί και ενδυναμώνει την λειτουργικότητα ενός ανατομικού συστήματος του σώματος που ονομάζεται Κρανιοϊερό Σύστημα. Αυτό αποτελείται από τις τρεις μήνιγγες και το εγκεφαλονωταίο υγρό που περιβάλλουν και προστατεύουν τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό.

ΛΕΜΦΙΚΗ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗ

Η λεμφική παροχέτευση βοηθά στην αντιμετώπιση των οιδημάτων. Αποτοξινώνει το σώμα, βοηθάει στην κανονική λειτουργία και κινητικότητα του εντέρου, ενώ ρυθμίζει και το μεταβολισμό του λίπους, το οποίο δημιουργείται από την κακή διατροφή, την καθιστική ζωή και το άγχος.

Τι είναι το Functional Range Release

Η τεχνική Functional Range Release®, ή F.R. εν συντομία, είναι μια τεχνική βασιζόμενη σε τεχνικές μυοπεριτονιακής απελευθέρωσης. Αυτή η σύγχρονη τεχνική απελευθερώνει τις συμφύσεις και τους περιορισμούς στην περιτονία και στις διάφορες μυϊκές ομάδες.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κρανιοϊερη Θεραπεια, Εξειδικευμενη Φυσικοθεραπεια Λεμφοιδηματων, Μετεγχειρητικη Αποκατασταση, Ηλεκτροθεραπεια, Θεραπευτικη Μαλαξη, Functional Range Release, Αναπνευστικη Φυσικοθεραπεια, Αποκατασταση Νευρολογικων Παθησεων, Εκμαθηση Εργονομιας Κινησης, Αντιμετωπιση Παθησεων Σπονδυλικης Στηλης, Κρουστικος Υπερηχος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Κατόπιν συνεννόησης
 
Μοιράσου το: