Κατηγορίες
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Ενοικιάσεις Μοτοσυκλετών & Μοτοποδηλάτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Loukis Rentals ιδρύθηκε το 1985 και πρόκειται για μία από τις πρώτες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και ποδηλάτων στην Πάρο.
Με την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων η εταιρεία απέκτησε τη δυνατότητα παροχής αναβαθμισμένων και καινοτόμων προγραμμάτων ενοικίασης οχημάτων στην Πάρο. Το δυναμικό Marketing, οι σημαντικές συνεργασίες και η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών είναι μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας της Loukis rentals, πρωτοπόρου στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών και ποδηλάτων στο νησί. Η Loukis Rentals διατηρεί το κεντρικό της κατάστημα στην Παροικιά της Πάρου, την πρωτεύουσα και κεντρικό λιμάνι του νησιού.
Η εταιρεία, στοχεύοντας στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, διαθέτει και υποκατάστημα στο αεροδρόμιο του νησιού, για την άμεση παράδοση των οχημάτων. Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη μας το όχημα που επιθυμεί, στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή και στην καλύτερη τιμή!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Υποκατάστημα: Κεντρική πλατεία Μαντώ Μαυρογένους (κάτω από το αστυνομικό τμήμα)
Meeting point του αεροδρομίου Πάρου έξω από τις αφίξεις

  • Αυτοκίνητα (Chevrolet Matiz, Hyundai Atos, Fiat Panda, Fiat Punto, Fiat Doblo κ.ά.
  • Μηχανάκια (scooters (Piaggio Typhoon, Honda Bali, Piaggio NTT), τετράτροχα (Kymco MXU 80 cc (Quad -ATV κ.ά.), μοτοσυκλέτες (Honda AN, Honda CB600 Hornet κ.ά.)
  • Ποδήλατα (Ideal Freeder - Mountain, Ideal Drastic - Dirt κ.ά.)
  • Τετράτροχα
  • ATVS
  • Ηλεκτρικά ποδήλατα

Στοιχεία Αναζήτησης: Rent A Car, Rent A Bike, Car Rental, Motorcycles, Scooter, Αμαξι, Μηχανη, Μοτοποδηλατα, Rent A Moto, Atvs
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: