Κατηγορίες
Διεθνείς Μεταφορές, Μεταφορές Ξηράς, Αποθήκευση & Διανομή Εμπορευμάτων (Logistics)
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΒΛΑΧΑΚΗ, Διευθύνων Σύμβουλος   Email: info@eastern-trans.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η EASTERN TRANS, με έδρα στο Κερατσίνι, αναλαμβάνει Διεθνείς Μεταφορές. Η εταιρεία δημιουργήθηκε το Μάιο του 2001 από ανθρώπους με πείρα στο χώρο της μεταφοράς, με σκοπό να προσφέρει στην Ελληνική αγορά service υψηλών προδιαγραφών, βασισμένο στη συνέπεια, στις ανταγωνιστικές τιμές, αλλά κυρίως στην ευελιξία που συνήθως λείπει από τις περισσότερες εταιρείες μεταφορών.
Με γνώμονα ότι στη σημερινή εποχή πρέπει να υπάρχει εξειδίκευση σε κάθε προσφερόμενη υπηρεσία, η εταιρεία μας ειδικεύεται στις οδικές μεταφορές ολόκληρων φορτίων και groupage από και προς την Ανατολική Ευρώπη και ειδικότερα: Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Σκόπια, Μολδαβία, Ουκρανία και Ρωσία. Τα γραφεία μας στην Αθήνα και το Βουκουρέστι, με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό τους, σε συνάρτηση με την άρτια μηχανογράφησή τους, βρίσκονται σε θέση να προσφέρουν έγκαιρη, ασφαλή και υπεύθυνη εξυπηρέτηση, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας. Ο στόλος των αυτοκινήτων που διαθέτουμε (Normal - Jumbo - Frigo - Special Trailers) είναι ασφαλισμένος και ελεγμένος σύμφωνα με τους όρους διεθνούς σύμβασης περί οδικών μεταφορών C.M.R. και καλύπτει με ταχύτητα, ακρίβεια και ασφάλεια τις απαιτήσεις της σύγχρονης μεταφοράς.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Κομπλέ φορτία από & προς όλους τους σημαντικούς προορισμούς της Ανατολικής Ευρώπης
Αποθήκευση & Διανομή Εμπορευμάτων ( logistic )
Μεταφορές Ξηράς
Ψυγειομεταφορές
Megatrailer
Ομαδικές αποστολές
Τελωνειακές διατυπώσεις
Καθημερινή ενημέρωση για το σημείο που βρίσκονται τα φορτία

Η εταιρεία μας χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερη, σχολαστική υπευθυνότητα που δείχνει στον τομέα της ασφάλειας των αντικειμένων τα οποία μεταφέρει. Ταυτόχρονα καλύπτει όλα τα προς μεταφορά αντικείμενα με ασφαλιστική κάλυψη για κάθε κίνδυνο. Παρέχουμε ασφαλιστική κάλυψη των εμπορευμάτων μέσω της ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ.
Ρουμανία - Βουλγαρία - Σερβία - Μολδαβία - Ουκρανία - Σκόπια - Ρωσία - Σλοβενία - Κόσοβο.
Τολμούμε να πούμε ότι, στο χρονικό διάστημα που λειτουργούμε στο χώρο των μεταφορών, ξεχωρίζουμε ανάμεσα στους συναδέλφους μας για την ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων σχετικά με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας, την ευελιξία και το άψογο Service, σε συνάρτηση με τις πολύ καλές τιμές μας.


Στοιχεία Αναζήτησης: Τελωνειακες Διατυπωσεις, Ομαδικες Αποστολες, Μεταφορες Σε Ευρωπη, Megatrailer, Διεθνεις Οδικες Μεταφορες, Μεταφορες Ρουμανια, Μεταφορες Βουλγαρια, Μεταφορες Ρωσια, Μεταφορες Σλοβενια, Μεταφορες Ουκρανιας, Μεταφορες Σερβια, Μεταφορες Σκοπια, Μεταφορες Μολδαβια, Μεταφορες Βαλκανια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Μολδαβία, Ουκρανία, Σκόπια, Ρωσία, Σλοβενία, Κόσοβο.
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: