Κατηγορίες
Παρμπρίζ & Τσιμούχες Αυτοκινήτων, Αντηλιακές Μεμβράνες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Το 1988 ιδρύθηκε η εταιρεία παρ μπριζ “ AUTO GLASS PROFIS ” από τους αδελφούς Σαββίδη στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας."
Αντικείμενο της λειτουργίας της ήταν η αντικατάσταση παρμπρίζ σε κάθε είδους οχήματα. Μετά από είκοσι χρόνια απόκτησης εμπειριών και τεχνογνωσίας, ιδρύεται στην Ελλάδα η εταιρεία παρμπρίζ « AUTOGLASS NORDHELLAS » στο Στρυμονικό Σερρών 70 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη.
Το 2013 η « AUTOGLASS NORDHELLAS » ανοίγει κατάστημα και στη Θεσσαλονίκη Γιαννιτσών 238 (πίσω από το ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ). Από τότε, μοναδικός στόχος της εταιρείας έχει καταστεί ο συνεχής εκσυγχρονισμός των μεθόδων λειτουργίας της, η διαρκής ενημέρωση σε τεχνολογικά θέματα που σχετίζονται με το αντικείμενο εργασίας της καθώς και η βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση παρμπρίζ σε κάθε είδους οχήματα, επιβατικά ΙΧ, φορτηγά, λεωφορεία, τρακτέρ, μηχανήματα και σκάφη και σας εγγυόμαστε την βέλτιστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Καθαρισμός πλαϊνών Κρυστάλλων
  • Επισκευή ραγίσματος παρμπρίζ
  • Αντηλιακές Μεμβράνες
  • Αντικατάσταση Κρυστάλλων αυτοκινήτων – φορτηγών – λεωφορείων
  • Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα
  • Η Εταιρεία μας διαθέτει κινητά συνεργεία

Στοιχεία Αναζήτησης: Παρμπριζ Λεωφορειων, Αντικατασταση Εμπροσθιου Παρμπριζ, Επισκευη Ραγισματος Παρμπριζ, Αντηλιακες Μεμβρανες, Αφαλατωση Πλαϊνων Κρυσταλλων, Παρμπριζ Φορτηγων, Παρμπριζ Τρακτερ, Παρμπριζ Αυτοκινητου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: