Κατηγορίες
Υγραεριοκίνηση (Εγκατάσταση - Service)
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Gasitaly Hellas ιδρύθηκε το 2010 και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τα συστήματα εναλλακτικών συστημάτων καυσίμων αεριοκίνησης της Gasitaly για την Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι έργο ενός εραστή της υγραεριοκίνησης.
Ο Κώστας Σιδηρόπουλος και η ομάδα του, ενέπνευσαν εμπιστοσύνη στη μητρική εταιρία κι έτσι ένα παγκόσμιο όνομα εκπροσωπείται επάξια στη χώρα μας. Μένουμε δίπλα στους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν, με υπηρεσίες after sales service όποτε κι αν χρειαστεί, μετά την εγκατάσταση.
Η πρώτη και βασική αξία της Gasitaly είναι η αρμονική συνύπαρξη τριών συνισταμένων: Άνθρωπος – Περιβάλλον – Υψηλή Τεχνολογία.|
Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε συστήματα συμβατά με κάθε τύπο αυτοκινήτου έχοντας πρωτίστως αφουγκραστεί την ανάγκη των ανθρώπων. Στην Gasitaly οραματιζόμαστε το αύριο της υγραεριοκίνησης, με γνώμονα την εξυπηρέτηση και τα χαμόγελα των ικανοποιημένων πελατών. Την πλήρη κάλυψη σε υπηρεσίες και υποστήριξη στον κάθε οδηγό που επιλέγει τα συστήματά μας.
Γι αυτό σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε σε καθημερινή βάση, τη δημιουργία του πανελλαδικού δικτύου εξυπηρέτησης, με στόχο την σωστή κάλυψη κάθε μέλους της οικογένειας Gasitaly.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Εγκατάσταση συστημάτων υγραεριοκίνησης
  • Πιστοποίηση υγραεριοκίνησης
  • Service υγραεριοκίνησης
  • Πιστοποίηση ΚΤΕΟ
  • Εξοικονόμηση έως και 50%
  • Απόδοση 100%

Στοιχεία Αναζήτησης: Συστηματα Υγραεριοκινησης, Service Επισκευη Υγραεριοκινησης, Πιστοποιηση Υγραεριοκινησης, Εγκατασταση Υγραεριου Αυτοκινητου, Πιστοποιηση Lpg, Πιστοποιητικο Lpg, Τοποθετηση Συστηματος Υγραεριοκινησης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα.
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 18:00
 
Μοιράσου το: