Κατηγορίες
Σχολές Χορού, Εναλλακτικές Θεραπείες, Γυμναστήρια
Aerial Yoga
Personal Trainer
Yoga
Πιλάτες
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Studio Pilates ΚΟΥΤΛΙΔΟΥ ΙΖΟΛΔΗ είναι πρόθυμο να φροντίσει για την εκγύμναση και την αναζωογόνησή σας!
Σε ένα φιλικό και άνετο χώρο με εξαιρετική θετική αύρα, οι πεπειραμένοι δάσκαλοί μας εφαρμόζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αυθεντική μέθοδο Pilates σε ατομικά και ομαδικά τμήματα. Διαθέτουμε, επίσης, τμήματα για παιδιά, καθώς και για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που επιθυμούν να αναζωογονήσουν τη φυσική τους κατάσταση.
Το Pilates είναι μία ευρέως διαδεδομένη, σύγχρονη και ιδιαιτέρως ευέλικτη μέθοδος γυμναστικής που μπορεί να την κάνει ο καθένας σε οποιαδήποτε ηλικία, αφού προσαρμόζεται στις ανάγκες και στους φυσικούς περιορισμούς του εκάστοτε ανθρώπου.
Είναι μια γυμναστική πολύ αποτελεσματική και θεωρείται ιδανική για όσους ξεκινούν για πρώτη φορά κάποιου είδους σωματική άσκηση, όπως και για εκείνους που στοχεύουν στην τελειοποίηση της κίνησής τους, ενώ μπορεί παράλληλα να λειτουργήσει και σαν φυσικοθεραπεία.
Σας περιμένουμε, λοιπόν, να βιώσετε την εμπειρία της αποτελεσματικής αυτής μεθόδου γυμναστικής, με την οποία δεν χάνετε βάρος αλλά πόντους, και μάλιστα από πολύ δύσκολα σημεία όπως είναι η λεκάνη και οι μηροί.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στο STUDIO PILATES ΙΖΟΛΔΗ ΚΟΥΤΛΙΔΟΥ κάνουμε:

 • Pilates
  Εφαρμόζουμε την αυθεντική μέθοδο Pilates, τόσο σε ατομικά όσο και ομαδικά προγράμματα.
  Το έμπειρο και πεπειραμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να ακούσει με προσοχή τις ανάγκες σας και να σας προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα Pilates για την καλύτερη δυνατή εκγύμνασή σας!
 • Pilates για παιδιά
 • Fitness Pilates
 • Pilates αποκατάστασης
 • Personal pilates
 • Pilates για μεγάλες ηλικίες
 • Pilates με όργανα
 • Θεραπευτικό Pilates
  Η πλάτη, που ταλαιπωρείται με την καθιστική ζωή και τους υπολογιστές, έχοντας πόνους και την εικόνα με τους γυρτούς ώμους. βλέπει αμέσως βελτίωση. Είναι κάτι εύκολο για το Pilates, αφού ο στόχος είναι το δυνάμωμα των βαθιών μυών της σπονδυλικής στήλης που τη στήνουν. Σχεδόν από την πρώτη ώρα στήνεται, αλλά χρειάζεται χρόνο για να σταθεροποιηθεί εκεί και να μην ξαναπέσει. Ο αυχένας δυναμώνει και βελτιώνεται. Αφού ο θώρακας έρχεται στη θέση που πρέπει και ο αυχένας στήνεται καλύτερα και βελτιώνεται. Οι δυο τους πάνε πακέτο! Η μέση δυναμώνει, γιατί ο στόχος είναι να δυναμώσουν οι βαθιοί μυς της σπονδυλικής όπως είπαμε και πιο πάνω και έτσι βοηθιέται και η μέση.
 • Yoga
 • Μαθήματα Yoga
 • Studio Yoga

Στοιχεία Αναζήτησης: Pilates Πιλατες, Studio Pilates Στουντιο Πιλατες, Ιζολδη Κουτλιδου, Personal Pilates, Μαθηματα Yoga Μαθημα Yoga Γιογκα, Γιογκα Yoga, Θεραπευτικο Pilates, Ομαδικα Μαθηματα Pilates Ομαδικα Μαθηματα Πιλατες, Πιλατες Με Οργανα Pilates Με Οργανα, Σχολη Πιλατες Σχολη Pilates, Πιλατες Για Μεγαλες Ηλικιες Pilates Για Μεγαλους, Προσφορα Για Πιλατες Προσφορα Pilates, Fitness Pilates
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: