Κατηγορίες
Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Offset, Τυπογραφεία
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, Ιδιοκτήτης , Τηλ: 2310689001  Fax: 2310689002  Κιν: 6946079909 Email: info@lithodigital.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ΛΙΘΟΨΗΦΙΑΚΗ, η εταιρία μας, ιδρύθηκε από άτομα με πολυετή εμπειρία στον χώρο των εκτυπώσεων, ελπίζει να γίνει συνώνυμη με την επιμέλεια και την προσοχή στην δουλειά της, για να μπορέσει να εγγυηθεί και το πλέον ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Φιλοσοφία μας η εμπεριστατωμένη προσοχή στην λεπτομέρεια και ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός της, υπόσχονται την άψογη φινιρισμένη εργασία σας.
Στην κατεύθυνση αυτή έχει δημιουργήσει μία πολύ δυνατή συνεργασία με τον ηγέτη της ψηφιακής εκτύπωσης, την εταιρία Xerox. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Λιθοψηφιακή, διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εκτυπωτικό εξοπλισμό, παρέχοντας στους πελάτες της την γρηγορότερη και ποιοτικότερη εκτύπωση σε συνδυασμό πάντα με ανταγωνιστικές τιμές.
Η ΛΙΘΟΨΗΦΙΑΚΗ σας παρέχει τη δυνατότητα εκτύπωσης σε πολύ μεγάλα μεγέθη καθώς και σε ειδικά υλικά όπως, Μουσαμάς, Αυτοκόλλητα και Καμβά. Επίσης σας προσφέρει και τα ειδικά stand όπως roll up, που απαιτούνται πολλές φορές για να στηρίξετε κάποια αφίσα ή μουσαμά και πλήρεις Γραφιστικές υπηρεσίες & εφαρμογές.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΑΣ.
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η ΛΙΘΟΨΗΦΙΑΚΗ με το πλέον σύγχρονο δημιουργικό τμήμα, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης από την εταιρική ταυτότητα μέχρι και την πλέον εξειδικευμένη εφαρμογή της με ολοκληρωμένες προτάσεις έντυπης διαφήμισης.
Παρέχουμε δημιουργικές λύσεις, καινοτόμες ιδέες και έξυπνες δημιουργίες που θα εκπλήξουν ευχάριστα και τον πιο απαιτητικό πελάτη και όχι μόνο.
Μπορεί να παράγει:
Offset εκτυπώσεις, Ψηφιακές εκτυπώσεις, Ειδικές εκτυπώσεις, Γιγαντοεκτυπώσεις, Χρυσοτυπίες , η εκτύπωση με καλούπι, εκτύπωση με UV, βαθυτυπία, εκτύπωση σε ειδικά χαρτιά όπως το ρυζόχαρτο, οικολογικά χαρτιά, χαρτόνια κ.λπ., εκτύπωση σε αυτοκόλλητο όπως PVC, Barcode, μαγνήτες κ.λπ., καθώς επίσης και προσωποποιημένες εκτυπώσεις.

  • Επαγγελματικές κάρτες
  • Flyers
  • Διαφημιστικά έντυπα
  • Επιστολόχαρτα
  • Φάκελα
  • Folder
  • Κλασέρ
  • Αυτογραφικά Μπλοκ Αποδείξεων κ.λπ.

Η Βασική της εξειδίκευση παραμένει η εκτύπωση βιβλίων.
Εκτυπώστε τα βιβλία σας στην καλύτερη ποιότητα σε συνδυασμό με τιμή!


Στοιχεία Αναζήτησης: Εκτυπωσεις Βιβλιων, Εκτυπωση Βιβλιου, Γιγαντοεκτυπωσεις, Ειδικες Εκτυπωσεις, Offset, Δημιουργικο, Εταιρικα Εντυπα, Εταιρικη Ταυτοτητα, Α' Ποιοτητα Σε Προσιτη Τιμη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: