Κατηγορίες
Πρακτορεία Ταξιδίων - Τουρισμού, Ενοικιάσεις Πούλμαν
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΛΒΗΣ, Γενικός Διευθυντής   Κιν: 6932605230
Περιγραφή Επιχείρησης
Το τουριστικό γραφείο ATLANTIDA TRAVEL SERVICES δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στην ενοικίαση πούλμαν και λεωφορείων και εδρεύει στον Πειραιά. Από την ίδρυσή του έως και σήμερα είναι δίπλα σας για να εκπληρώσει κάθε ταξιδιωτική σας ανάγκη.
Η πολυετής πείρα μας στον χώρο του τουρισμού σάς εγγυάται την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής στα ταξίδια σας. Με σύγχρονες παροχές υψηλού επιπέδου, το "ATLANTIDA TRAVEL SERVICES”, υπερβαίνει τις ιδιαιτερότητες των καιρών, εξασφαλίζοντας το ασφαλέστερο, οικονομικότερο και ποιοτικότερο ταξίδι.
Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, τις προσιτές τιμές για όλους και σε συνδυασμό με την άψογη οργάνωση και την επαγγελματική εμπειρία μας, μπορούμε και σας προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και εταιρείες που επιθυμούν να ενοικιάσουν πούλμαν για εκδρομές και μετακινήσεις. Ενοικιάζει πούλμαν, οργανώνει εκδρομές, πάσης φύσεως μεταφορές και οργανώνει συνέδρια.
Με τη σωστή οργάνωση, την άψογη εξυπηρέτηση, τα σύγχρονα πούλμαν, τους έμπειρους οδηγούς μας, τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με απόλυτο σεβασμό στον πελάτη έχουμε επιτύχει την αναγνώριση από όλη την τουριστική αγορά.
Ελάτε σε επαφή μαζί μας και με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας, όπου θα σας δώσει την καλύτερη δυνατή πρόσφορα σχετικά με τις ταξιδιωτικές σας επιθυμίες, οργανώστε την οδική εκδρομή ή μεταφορά που επιθυμείτε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διαθέτοντας πολυτελή και τελευταίας τεχνολογίας πούλμαν, το γραφείο μας, ATLANTIDA TRAVEL SERVICES, σας προσφέρει οικονομικές υπηρεσίες μετακίνησης ομάδων προς όλη την Ελλάδα.
Ο εξοπλισμός των λεωφορείων είναι σύγχρονος και οι οδηγοί των πούλμαν μας, με την πολυετή πείρα τους, τη φιλική διάθεση, την ευπρεπή εμφάνιση και διακριτικότητα είναι έτοιμοι να εξασφαλίσουν σε κάθε επιβάτη μας, μια άριστη μετακίνηση και ένα όμορφο και ασφαλές ταξίδι.
Ενοικιάσεις Πολυτελών Πούλμαν - Λεωφορείων από 10 έως 80 θέσεις για όλων των ειδών τις μετακινήσεις και δραστηριότητες
Ενοικίαση πούλμαν - mini bus - mini van 9 θέσεων - πολυτελών λεωφορείων - λεωφορείου
Μεταφορές συλλόγων, Αθλητικών Σωματείων, ΚΑΠΗ
Μεταφορές προσωπικού
Γάμο και Βάπτιση
Χρόνιες μισθώσεις σε σχολεία, Εταιρείες - Επιχειρήσεις
Εκδηλώσεις
Σχολικές εκδρομές
Οργάνωση συνεδρίων
Περιηγήσεις και μεταφορές από και προς ξενοδοχεία, αεροδρόμια, λιμάνια
PRIVATE GROUPS - PRIVATE TOURS

*Προσφορές για μετακινήσεις σχολικών τμημάτων (για αποστάσεις ακτίνας έως 50χλμ. εντός Αττικής)

Στοιχεία Αναζήτησης: Ταξιδια, Εκδρομες, Μισθωσεις Λεωφορειων, Μετακινησεις Συλλογων, Μισθωσεις Σχολειων, Ενοικιασεις Πουλμαν, Ενοικιαση Mini Bus, Ενοικιασεις Mini Van, Ενοικιασεις Τουριστικων Λεωφορειων, Μετακινησεις Αθλητικων Συλλογων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αθήνα, Αεροδρόμιο Αθήνας, Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Σιδηροδρομικοί σταθμοί, Υπόλοιπη Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 17:00
Σάββατο από 09:00 έως 14:00