Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛΑΚΗ ΑΡΦΑΡΑ, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης   Κιν: 6936898821
Περιγραφή Επιχείρησης
Τα Πρότυπα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης «Δημιουργία» βρίσκονται κοντά στο Παιδί από το Σεπτέμβρη του ‘95 με το 1ο μας Προσχολικό Κέντρο, στην οδό Χειμάρας 1-3 και από το Σεπτέμβρη του ‘04 με το 2ο, στην οδό Βορείου Ηπείρου 24Α. Έχουμε εξασφαλισμένες όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την άψογη λειτουργία τους, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την αγωγή, εκπαίδευση, εποπτεία, υγιεινή των χώρων, σίτιση και μεταφορά βρεφών-νηπίων.
Προετοιμάζουμε τα νήπια για το Δημοτικό και μέσα από εκπαιδευτικές εκδρομές και εκδηλώσεις, φέρνουμε τα παιδιά σε επαφή με τη γνώση, τον πολιτισμό και την παράδοση. Στα βρεφικά τμήματα παρέχουμε μητρική φροντίδα από έμπειρες βρεφοκόμους σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους για την τρυφερή αυτή ηλικία. Οι συνεργάτες μας, όλων των ειδικοτήτων, διακρίνονται όχι μόνο για τις εξειδικευμένες γνώσεις, αλλά για το σεβασμό και την αγάπη προς το Παιδί. Το επιστημονικό μας προσωπικό πλαισιώνεται από: Βρεφοκόμους, Νηπιοβρεφοκόμους, Νηπιαγωγούς, Παιδαγωγούς, Γυμνάστριες, Παιδοψυχολόγο, Λογοθεραπευτή, Παιδίατρο. Όλοι οι συνεργάτες μας ξεχωρίζουν για την υπομονή, το αίσθημα ευθύνης, τη φυσική ηρεμία, τη χαμογελαστή διάθεση και την αυθόρμητη αγάπη για το Παιδί.

Βρεφονηπιακός σταθμός: Χειμάρας 1-3, Ρόδος 85100
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Με σεβασμό στο Παιδί και στην Παιδ/κή Πράξη δημιουργήσαμε 2 ξεχωριστούς χώρους που καθένας συνδυάζει την Ιστορία και την παράδοση του τόπου μας με τις σύγχρονες προδιαγραφές. Σε όλα μας τα τμήματα παρέχουμε πλήρη διατροφή, εβδομαδιαία ιατρική παρακολούθηση και ασφαλή μεταφορά με τα σχολικά μας λεωφορεία. Στη Σχολή Γονέων με βάση την επιστημ/κή μας γνώση και τη μεγάλη μας πείρα στηρίζουμε τους γονείς στον πρωταγωνιστικό τους ρόλο απέναντι στο παιδί. Στα Προσχολικά μας Κέντρα φιλοξενούμε σε κατάλληλα οργανωμένους χώρους τις ηλικίες χωριστά:
Στο χώρο μας στην οδό Χειμάρας 1-3
2 τμήματα για βρέφη (9-18 μηνών/18-24 μηνών), 2 μεταβρεφικά τμ. (2-3 ετών), 5 προ-προνηπιακά τμήματα (3-4 ετών)
Στο χώρο μας στην οδό Βορ. Ηπείρου 24Α
3 προνηπιακά τμήματα (4-5 ετών), 3 νηπιακά τμήματα (5-6 ετών). Η κτηριακή υποδομή, οι άνετοι χώροι και ο μικρός αριθμός παιδιών σε κάθε τμήμα, δίνουν τη μοναδική δυνατότητα στα παιδιά να κινούνται ασφαλή, σε μικρές οργανωμένες ομάδες, να δρουν, να εκφράζονται ελεύθερα και να αλλάζουν συνεχώς παραστάσεις και χώρους. Στα 2 Προσχολικά μας Κέντρα όλες οι αίθουσες είναι ευρύχωρες - ηλιόλουστες κατάλληλα διαμορφωμένες για τις ηλικίες που θα φιλοξενήσουν.

Στοιχεία Αναζήτησης: Παιδικη Απασχοληση, Βρεφονηπιακος Σταθμος, Φροντιδα Παιδιων, Προσχολικη Αγωγη, Νηπιαγωγειο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη τη Ρόδο.
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 έως 16:00.
 
Μοιράσου το: