Κατηγορίες
Βιοπαθολόγοι - Μικροβιολόγοι, Διαγνωστικά Κέντρα, Μικροβιολογικά Εργαστήρια
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Διαγνωστικό Μικροβιολογικό ιατρείο είναι μέλος του δικτύου μελών MEDISYN και έχει επιστημονικά υπεύθυνο τον ιατρό Βιοπαθολόγο-Μικροβιολόγο Παναγιώτη Μακρίδη. Παρέχουμε διαγνωστικές εξετάσεις που καλύπτουν όλη την γκάμα της εργαστηριακής ιατρικής ιδιαίτερα στους τομείς της εργαστηριακής αιματολογίας, βιοχημείας, ανοσολογίας, μικροβιολογίας, μοριακής βιολογίας, γεννετικής και γονιδιωματικής.
Αξιοποιούμε την τεχνολογία με σύγχρονο εξοπλισμό του εργαστηρίου και με την χρήση ποιοτικών αντιδραστηρίων έχουμε ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα.
Είμαστε πιστοποιημένοι στις διαδικασίες ISO 9001:2015 για τη διασφάλιση της ποιότητας. Είμαστε πιστοποιημένοι σε σχήματα εξωτερικού ελέγχου ποιότητας των αποτελεσμάτων. Στις εξειδικευμένες εξετάσεις συνεργαζόμαστε με τα κεντρικά εργαστήρια του συνεταιρισμού εργαστηριακών γιατρών medisyn, ο οποίος διαθέτει διαπιστευμένο σύστημα ποιότητας 15189.
Αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, υψηλό επίπεδο επιστημονικότητας, συσσωρευμένη εμπειρία στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας, αξιοπιστία, ποιότητα και το κυριότερο εξατομικευμένη παροχή ιατρικών υπηρεσιών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εκτελούνται ΟΛΕΣ οι εργαστηριακές εξετάσεις πλην ακτινολογικών.
Συμβάσεις με ΕΟΠΥΥ-ΕΔΟΕΑΠ-ΕΥΔΑΠ.
Αιμοληψίες στο σπίτι από έμπειρους αιμολήπτες.
Αποστολή αποτελεσμάτων στο mail το δικό σας ή του γιατρού σας εφόσον το επιθυμείτε.
Ιατρική αξιολόγηση των εξετάσεων.
Ιατρική συμβουλευτική για το είδος των εξετάσεων που χρειάζεστε αναλόγως ιστορικού, ηλικίας, κληρονομικότητας, εργασίας και τρόπου ζωής.
Ο γιατρός απαντά σε οποιοδήποτε θέμα που αφορά στις εξετάσεις σας πριν ή μετά την αιμοληψία στο 210-9400496.
Διατίθενται πακέτα εξετάσεων για προληπτικούς ελέγχους, για την εγκυμοσύνη, για χρόνια νοσήματα και διαγνωστικά προβλήματα.
Δείτε στην ιστοσελίδα μας www.microskopio.gr Στόχος μας είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών εξατομικευμένης εργαστηριακής ανάλυσης, με την αξιοποίηση του ιστορικού και της πληροφορίας και την ιατρική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων ώστε να σας παραδώσουμε ένα χρήσιμο αποτέλεσμα και όχι μία αναφορά αριθμών.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αιματολογικο, Αιμοληψιες Στο Σπιτι, Προληπτικες Εξετασεις Check - Up, Ορμονολογικο, Προγεννητικος Ελεγχος Ελεγχος Γονιμοτητας Στυτικη Δυσλειτουργια, Καρκινικοι Δεικτες, Εξετασεις Life Style, Εξετασεις Γεννετικης Εξετασεις Γονιδιων, Αυτοανοσα, Αλλεργιογονα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τζιτζιφιές, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Π.Φάληρο, Ταύρος, Ν. Σμύρνη
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 έως 19:00
Σάββατο από 08:00 έως 12:00
 
Μοιράσου το: