,
Κατηγορίες
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΓΚΑΣ - ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΛΑΣ, Τεχνολόγοι - Γεωπόνοι   Κιν: 6981683868 Email: info@econtomotiki.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η eco απεντομωτική, Ζάγκας Ιωάννης – Παπαλάς Χάρης Ο.Ε. με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με πολυετή εμπειρια στην παροχή υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, δραστηριοποιείται στον χώρο των απεντομώσεων, μυοκτονιών, απολυμάνσεων, οφιοαπώθησεων, απωθήσεων πτηνών. Το πεδίο δράσης της εκτείνεται σε όλη τη Μακεδονία και Χαλκιδική, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις καταστολής παρασίτων. Διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό έχει τη δυνατότητα μελέτης και εφαρμογής ολοκληρωμένου συστήματος απεντόμωσης και μυοκτονίας με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας.
Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται από την eco απεντομωτική είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είναι σύγχρονα, άοσμα και απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον..
Η εταιρεία μας εγγυάται πολύ χαμηλές τιμές για κάθε υγειονομική εφαρμογή που πραγματοποιεί. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν επιθεώρηση του χώρου σας και θα σας προτείνουμε την πιο αποτελεσματική και οικονομική λύση για εσάς.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Απολυμάνσεις για Κορωναϊό με ψυχρή εκνέφωση ή με νεφελοψεκαστήρες εξωτερικών χώρων (πάρκα, παιδικές χαρές κ.λπ.)

Καταπολέμηση:
Κατσαρίδων
Μυρμηγκιών
Αρουραίων
Ποντικιών
Ακάρεων
Ψύλλων
Κοριών
Σκουληκιών
Κουνουπιών
Σκορπιών
Σαρανταποδαρούσας

Άμεση εξυπηρέτηση σε:
Διαμερίσματα
Οικοδομές
Επαγγελματικούς χώρους
Γραφεία
Ιατρεία
Αποθήκες
Καταστήματα
Εξοχικές κατοικίες

Στοιχεία Αναζήτησης: Μυοκτονιες, Οφιοαπωθησεις, Απωθησεις Πτηνων, Ακαρεοκτονιες, Κατσαριδες, Κοριοι, Ψυλλοι, Κουνουπι, Μυρμηγκια, Μελισσες, Airbnb Απολυμανση, Συνεργεια Απεντομωσεων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Βόρεια Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: