Κατηγορίες
Ελαστικά & Ζάντες, Ευθυγραμμίσεις - Ζυγοσταθμίσεις, Βουλκανιζατέρ Ελαστικών
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ , Τηλ: 2105148663 
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία KCT δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαστικών τα τελευταία χρόνια. Λόγω της οικονομικής κρίσης στην ελληνική αγορά η KCT δραστηριοποιείται πλέον στην εισαγωγή και εμπορία μεταχειρισμένων ελαστικών παντός τύπου, προσπαθώντας να βοηθήσει τον Έλληνα καταναλωτή. Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε ένα από τα μεγαλύτερα πρότυπα κέντρα μεταχειρισμένων επώνυμων ελαστικών στην Ελληνική αγορά, διαθέτοντας πάνω από 5000 ελαστικά όπου ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη δυνατή λύση.
Όλα τα ελαστικά μας περνάνε ποιοτικό έλεγχο από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας στη Γερμανία. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη χρονολογία κατασκευής του ελαστικού, στο βάθος πέλματος και γενικότερα στην κατάσταση αυτού.
Μέλημα της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε το καλύτερο και ποιοτικότερο προϊόν με την καλύτερη εξυπηρέτηση σε ασυναγώνιστες τιμές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρία KCT δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαστικών τα τελευταία χρόνια, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες της. Έχοντας πάντα ως γνώμονα την Ασφάλεια και την Ποιότητα. Προσφέρει Επιλεγμένα Ελαστικά Εισαγωγής 14 εώς 21 inch, με High profile 5mm και άνω, τόσο σε πελάτες Λιανικής όσο και σε Χοντρικής Πώλησης.
Η εταιρεία μας παρέχει στους πελάτες της δωρεάν τεχνική υποστήριξη και αντικατάσταση των παλιών ελαστικών τους, καθώς ακόμη και Αποστολή των νέων ελαστικών τους σε όλη την Ελλάδα.
Η εταιρεία μας προσφέρει
Ποιότητα
Επαγγελματισμό
Αμεσότητα
Ασφάλεια
Η KCT αναλαμβάνει την προμήθεια ελαστικών για πελάτες χονδρικής με αποστολή σε όλη την Ελλάδα σε οποιαδήποτε ποσότητα και κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Σερβις Ελαστικων Service Ελαστικων, Φθηνα Ελαστικα, Michelin, Continental, Toyo, Pirelli, Minerva, Μεταχειρισμενα Λαστιχα, Dunlop, Bridgestone, Goodyear, Αλλαγη Ελαστικων, Επισκευη Ελαστικων, Οικονομικα Ελαστικα, Ελαστικα Φορτηγων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 19:00
Σάββατο από 09:00 έως 17:00
 
Μοιράσου το: