Κατηγορίες
Δικηγόροι & Δικηγορικά Γραφεία
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κος ΣΙΟΥΦΑΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η «Σιούφας & Συνεργάτες» Δικηγορική εταιρεία παρέχει αξιόπιστες νομικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Από το 1999 το Δικηγορικό γραφείο «Σιούφας & Συνεργάτες» έχει δεσμευτεί να παρέχει στους πελάτες του νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με προσωπική, εξειδικευμένη προσέγγιση. Με 73 περίπου δικηγόρους στην εταιρεία και με ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων δικηγόρων και δικαστικών επιμελητών σε όλη την Ελλάδα, παρέχει ένα πλήρες φάσμα νομικών υπηρεσιών. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας παρέχοντας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών. Οι συνεργάτες μας και το προσωπικό μας με εξαιρετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και εργασιακή τους εμπειρία, εξυπηρετούν άριστα το συμφέρον των πελατών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η Δικηγορική εταιρεία «Σιούφας & Συνεργάτες» καλύπτει όλους τους κλάδους του Δικαίου. Χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές και προηγμένες μεθόδους τεχνολογίας, λειτουργούμε αποτελεσματικά με υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Οι προσεγγίσεις μας είναι εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη, προσφέροντας τις υψηλής ποιότητας νομικές υπηρεσίες με λογικό κόστος. Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες για όλο το φάσμα του Αστικού, Εμπορικού, Διοικητικού και Ποινικού Δικαίου.

Στοιχεία Αναζήτησης: Δημοσιο Δικαιο, Αστικο Δικαιο, Ποινικο Δικαιο, Εμπορικο Δικαιο, Διαζυγια, Οικογενειακο Δικαιο, Κληρονομικα Θεματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
 
Μοιράσου το: